Kai buna igarsinta.. Kazkiap net neidomu klausyt ir pan.. titrai leidzia mums isgirst kalbanciuos japoniskai xDD
Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
As irgi uz subtitrus. Bet jeigu ziuri anime iskart su anglishku dub, pries tai negirdejas originalaus japonisko ygarsinimo, tai tada puse velnio, ir angliskai geraiDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
na, man subtitrai žymiai geriau, nei įgarsinimas. man anime norisi žiūrėt, kai kalba japoniškai. va kad ir dabar labai užsimaniau dar kartą peržiūrėt Rurouni Kenshin ir parsisiunčiau su anglišku įgarsinimu.. tai peržiūrėjau keletą serijų ir daugiau nebesinori. nesakau,kad įgarsinimas blogai. tačiau kažkaip ne visada jis tinka. :}Comment
-
subtitrai geriau man dar imponuoja,kad šiek tiek geriau gaudausi skaitydama,nei klausydama anglišką įgarsinimą,bet ir šiaip,žiūrint originalo kalba kažkaip ir emocijos kinta paties žiūrėtojosigpic
-kodėl dramblys turi straublį?
-nes idiotiškai atrodytų su pirštinių stalčiumi.Comment
-
Visada subtitrai jei nesuprantu kalbos, nes igarsinimas yra kazkas kas pateikta kureju, kurie kruopsiai renka garso aktorius, kurie kruopsiai suvaidina tas scenas.
Jau labai daug prarandama vien del kalbos barjero, kulturiniu skirtumu ir kitu mentaliteto skirtumu... originalaus igarsinimo negirdejimas/slopinimas dazniausiai tai tik dar viena kliutis suprasti ir megautis.Comment
-
Comment
-
aš manau, geriau subai. nes jau kai įgarsins angliškai tj OJOJO... nors InuYasha žėjom įgarsintai, tai buvo įdomiau nei su subais. o Fruits Basket pasijungem igarsintą pirmą seriją, tai antrą iškarto susubintą jungėm. šeip tai priklauso nuo įgarsinimo. jai normaliai įgarsinta tai ai... o jai pila kaip žirnius į sieną tai visą atmosferą pakeičiaURT: -Say you love me! Say you love me!
Ingė: -I love me
Comment
-
ziuredamas xxxHolic ir Welcome to the N.H.K dubus (abu pries tai buvau mates sub) eilini karta isitikinau kad dub geriau.What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Comment