Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
Autorius Lax..Ne. Nu taip užstūmė. Ne esmė, kad Tsukihimė turi neveiko dydžio fandomą Japonijoje ir yra apskritai vertinama frančizė labai gerai. Na bet ką tu išaiškinsi žmogui, kuris nepagavo VHD kablio?1.Last Exile
2.Kimi Ga Nozomu Eien
3.RahXephon
4.Kino No Tabi
5.His And Her Circumstances
Comment
-
Tolerancija ir politkorektiškumas užkniso juodai!Comment
-
Viskas aišku?
Prieš kuriant temą, reikėjo padaryti sąrašą tų anime, kuriuos dalyviams draudžiama minėti kaip blogus. Va tada gal nereikėtų nei su tolerancija nei su politkorektiškumu knistis.1.Last Exile
2.Kimi Ga Nozomu Eien
3.RahXephon
4.Kino No Tabi
Comment
-
Oi, nemažai anime yra, kuriems užteko tokio kiekio serijų, kad nieko netrūktų, pvz KGNE, Saikano, Earth Girl Arjuna, Kino No Tabi etc. Tu man geriau pasakyk, kas Tsukihime yra gero be OP, niūrios atmosferos (maždaug pirmus penkis šešis epus dar buvau į ją įsijautus) ir poros personažų. Kokia pagrindinė mintis? Kame ST filosofija? Mane asmeniškai paperka įspūdis ir emocijos, liekančios po peržiūrėjimo. Po šito liko tik "Ir viskas?" . Labai daug tikėjausi iš ST, aprašymas atrodė tobulas, bet...šnipštas, ir tiek. Neatleidžiu tiems anime, kurie nepateisina mano vilčių.1.Last Exile
2.Kimi Ga Nozomu Eien
3.RahXephon
4.Kino No Tabi
Comment
-
Tu man geriau pasakyk, kas Tsukihime yra gero be OP, niūrios atmosferos (maždaug pirmus penkis šešis epus dar buvau į ją įsijautus) ir poros personažų. Kokia pagrindinė mintis? Kame ST filosofija?
Mane asmeniškai paperka įspūdis ir emocijos, liekančios po peržiūrėjimo. Po šito liko tik "Ir viskas?" .
Labai daug tikėjausi iš ST, aprašymas atrodė tobulas, bet...šnipštas, ir tiek. Neatleidžiu tiems anime, kurie nepateisina mano vilčių.👍 1Comment
-
as visada maniau , kad as neturesiu blogiausio animo , bet , deja... tai Kai Doh Maru as 3 savaites laukiau kol atsisius, bet ji pamacius nusivyliau.Nera nei pradzios nei pabaigos ...tos varganos 46 minutes praejo kaip 2h... nupiesta gal ir nieko , bet spalvinimas tragiskas...Seip istorija gan idomi, taciau sio filmo kurejams reikia subines atspardyti ir liepti viska perpiesti ir normalei atskleisti siuzeta !!!Comment
-
Chachacha, fanų karai dėl Tsukihime prasidėjo, go, go visi kas už ST na bet kadangi buvau gerai išsiliejęs jau anksčiau, tai tuo ir baigsiu pasisakymą
P.S. O tą mano ankstesnį "rašinį" reiktų gal į kokią chrestomatiją skirtą anime vertinimui įdėti (nors principai tinka ne tik anime) Muahaha👍 1Comment
-
Desert punk man lb nuobodus, pradejau ir nemenau kad pabaigsiu..na bet sakoma del skonio nesigincijama👍 1Comment
-
Comment
-
Autorius dreamygirltikrai yra geresniu anime, bet narutas negali nepatikti, tik trumpam nusibosti. narutas tuoj bus legendinis anime, zinomas placiai, kaip anksciau dbz
nu, dabar visi Naruto fanai-pulkit mane.Paskutinis pakeitimas nuo angellus; 2008-11-10, 21:16.👍 2Comment
-
iš tiesų tokio crap'o kaip naruto nerasi. Čia net ginčytis nereikia. Jei, kai rodė dbz nieks nestumė ant jo, kad čia kažkox komercinis šlamštas ir iki šiol tą anime vertina kaip vieną geriausių iš klasikinių anime, tai žinot. O vat Naruto rodo ir visi stumia, kai ji rodo dabar Nemanau, kad veliau keisis žmonių požiūris į Naruto. Tegul šlamštas telieka šlamštu ir viskas. Jei su DBZ dar bandysit tą šlamštą bent kartą lygint, tai jus patys busit šlamštas(narutardai)KartoškėComment
Comment