Devil May Cry , siuzetas apgailetinas:1veiksmas.Ateina Dante,parodo koks jis kietas.2veiksmas.Dante pamosuoja kardu ir visi blogi dedes mirsta.3veiksmas.Dante pasako ka nors kas turetu buti juokinga,pavaidina kieta ir iseina.Ir taip visa anime....Blogesnio uz sita pokolkas nemaciau...
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
Devil May Cry , siuzetas apgailetinas:1veiksmas.Ateina Dante,parodo koks jis kietas.2veiksmas.Dante pamosuoja kardu ir visi blogi dedes mirsta.3veiksmas.Dante pasako ka nors kas turetu buti juokinga,pavaidina kieta ir iseina.Ir taip visa anime....Blogesnio uz sita pokolkas nemaciau...
DanteComment
-
Del Akiros dar galima suprast. Pvz gal zmogui visokie ziaurumai nepatinka....Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-12-25, 00:22.Comment
-
Autorius wabaliuzTas Akira man kazkoks super nesamoningas pasirode ir ka?... Dzin man, kad ten kazkoks legenda jis, man nepatiko - sakau.
Romance - be komentaru....Comment
-
Matyti Romance anime (sio zanro netik anime, bet ir apskritai nemegstu - daug neziurejau):
1. Hotori: Tada Saiwai wo Koinegau (prisiminiau tik Hotori, tad naudojau google).
2. Jin-Roh: The Wolf Brigade (ziuret imanoma).
3. Shakugan no Shana.
4. Ah my goddess! (nu sitas dar visai padorus....).
5. kazkoks su "place in promised years" ar kazkaip panasiai.
(kaip kentejo google.lt ....)
P.S. Gal kas zino ecchi, bet ne romance?... Ar bent su minimumu romance ir daug komedy, action ar panasiai.... Dar geriau butu, kad nebutu per daug ecchi (plikumo nereik, uzteks graziai aptemptu drabuzeliu ir kelnaiciu... ^^). pm man.Paskutinis pakeitimas nuo wabaliuz; 2007-12-25, 20:49.Comment
-
Gal ir nesupratau... Gal smegenai ir neissivyste dar pakankamai tokai m "riesuteliui" (man 15 (teletabiu, tvyniu (ar kaip jie ten) ir kitu super "anime" jau ziurejau ir maciau visas serijas - nesiulikit)). Isvis kazkoks tragedija jis man buvo. Ziurejau tarsi i kazkoki nejudanti objekta... Keistas jausmas. Nesakau, kad jis blogas, tiesiog sakau, kad jis MAN - Anime tragedija...
Matyti Romance anime (sio zanro netik anime, bet ir apskritai nemegstu - daug neziurejau):
1. Hotori: Tada Saiwai wo Koinegau (prisiminiau tik Hotori, tad naudojau google).
2. Jin-Roh: The Wolf Brigade (ziuret imanoma).
3. Shakugan no Shana.
4. Ah my goddess! (nu sitas dar visai padorus....).
5. kazkoks su "place in promised years" ar kazkaip panasiai.
P.S. Gal kas zino ecchi, bet ne romance?... Ar bent su minimumu romance ir daug komedy, action ar panasiai.... Dar geriau butu, kad nebutu per daug ecchi (plikumo nereik, uzteks graziai aptemptu drabuzeliu ir kelnaiciu... ^^). pm man.Comment
-
Autorius SlothNezinau,cia skonio reikalas....Bet man jau geriau ziureti i gerai isdirbta veikeja puikiame anime kuris nuolat gauna i kaulus, nei i kazkoki pavirsutiniska uber pwnzoriu kuris eina ir kerta visus ...Comment
-
Del sito pritariu Alucard owns, bet Alucardas nuo Dantes ir skiriasi ryskiai,Alucardas zudo kaip manijakas,jaucia pasitenkinima + jis grynakraujis vampyras ir t.t .O vienintelis dalykas kuris man patiko DMC buvo tai, kaip Dante pastoviai visus pinigus pralosdavoComment
-
Dante yra Dante vyruciai, jis geras pusdemonis ir sito nepakeisi, anyway publikai nebutu labai fun jei visi veikejai butu killer`iai manijakai.
Aisku kalbant apie Sailor Moon ten siuzete buvo per daug absurdo, anime nera blogas, bet tas geris isfiltruotas pro fyfuciu su mini sijoneliais kruva ir visokiom ~6 metu mergaiciu svajoniu atakom buvo perdetas.
Working underground.Comment
-
čia kažkada rašiau sailormoon, ir dbz. Dar turiu pasakyti Winx, labai žiauriai nupiešta... Jeigu dar jį anime galima vadint. Taippat aš nemėgstu jap anime kurie įgarsinti angliškai, ar man vaidenas, bet jie būna lyg ir iškarpyti... Vat kai subtitrai būna tai man patinka.One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
-
P.S Demashita! Powerpuff Girls Z(ta japonu versija) yra didelis sudas. http://www.youtube.com/watch?v=nO26Jn_bFkIPaskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-01-02, 15:52.Comment
-
Nemanau ,kad winx yra anime.Tiesiog cartoonas kuris yra really ,really gay .
P.S Demashita! Powerpuff Girls Z(ta japonu versija) yra didelis sudas. http://www.youtube.com/watch?v=nO26Jn_bFkI
jų išvaizda miela. tik kad jos visada tokios laymyngos!
Reik4s kadanors koki nors seriją pažiūrėt.One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
-
Nemanau ,kad winx yra anime.Tiesiog cartoonas kuris yra really ,really gay .
P.S Demashita! Powerpuff Girls Z(ta japonu versija) yra didelis sudas. http://www.youtube.com/watch?v=nO26Jn_bFkI
P.S. maciau ta Powerpuff Girls Z anksiau , tikrai sudina nesamone.Comment
Comment