Dragon bolas . Jis ziauriai letas ir vaikiskas (kai vyksta kovos gali praleisti kokias 10 seriju, nes vistiek mazai kas pasikeis ). Zinoma savo laiku buvo labai populiarus, taciau atsiradus didesniam anime pasirinkimui smarkiai smuko zemyn :bored: ir arteja prie savo tikrosios .... vertes ...
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
na man asmeniskai tai viska baisiai sugadino ta saldi mulkiu porele, pas kuriuos lucy gyveno. paziurejau penketa seriju ir meciau.
veliau prtesiau, bet pirmas ispudis jau buvo isigalejes..
taigi, kaip ir minejau - didelis trukumas animei gali buti charakteriai (mano subjektyvia nuomone)Comment
-
Bleach, o šeip tai retai tenka susidurt su prastais anime kadangi mano interneto greitis labai ribotas, todėl tenka atsargiai rinktis animeWalked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zagsComment
-
filler
Episodes, usually of an anime, that don't have anything to do with the actual plot and are usually just there to keep it going without moving the story forward. The episodes are usually pretty stupid and involve random, insignificant incidents that won't have any importance in the show down the road. Fillers are common in anime that are trying to keep the anime from catching up to its corresponding manga.
pvz naruto, te kokie 20 ep taip apie niekąComment
-
Kartais ne daugiau tu filerių esama tame pačiame Naruto?
btw, the worst anime ever is Agent Aika, nedaug atsilieka Noir ir Madlax - nemirtingos kalės išžudančios visas armijas - bullshit of bullshit; bet aišku didesnės nesamonės tai romance/comedy/drama žanrų atstovai - net nesivarginsiu vardint konkrečiaiPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2006-11-09, 16:28.Comment
-
Autorius piccosan2kodel... mano manymu turejo jis ta savo istorija... nebuvo ten tiek tu filleriu... ir jie linksmi buvo visai... as su tavo nuomone nesutinku..
Beje,kokia prasme varyt ant senesnio anime,siuo atveju Sailor Moon:sailor moonas pastoviai mala viena per ta paty,siuzetas kartojasi kiekvienoj serijoj.Net tas pats DB,turejo ydomesny siuzeta(bent jau nepasikartojanty),o moonas sukurtas daug veliau nei DB,taigi net pagal tu laiku standartus jis,atvirai pasakius,s... Ir,bent man,prastesnio anime matyti neteko.Nors ir ta SM dar ymanoma ziuret.Comment
-
su salyga kad shudu nezhiuriu, tai kaip ir neatsirastu tokiu. jeigu netycia ir yra tokis tai senai jau pamirsau pavadinima ir net apie ka buvo. aj siaip Love Hina the stupidiest anime eva. netgi tokis crap kaip elfen lied turejo kazka tokio del ko jy vertejo paziuret.
o siaip is dabar berodomu tai moliugu zirkles (pumpkin scissors) nu jau toke levata kad pzdc.Comment
Comment