Tai va yra visokiu forumo giju apie geriausias animes, o shitoje praneshkite ne apie geriausias o pacias bjauriausias, nuobodziausias, netgi shlykshciausias anime
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
Cha. Blogų anime nežiuriu, nežiurėjau, niekad nemačiau ir niekados tikiuosi nepamatyti. Aš labai atydžiai renkuosi ką žiurėti ir ne tik pagal rekomendacjas, bet ir pagal savo uosle. Tik visiškas otakas griebiantis viską, gali susidurti su prastu jo skoniui animu.
O praščiausios man būtu bet kuris hentai. -
Manes pastaruoju metu "nekabina" nemazai animu, zinoma kiekvienas zanras turi savo ypatybiu, taciau dazniausiai istorijoms truksta isvystymo, per silpni charakteriai, atmestinai apmesti charakteriai, praktiskai jokio siuzeto nebuvimas (pvz viskas nuo pirmos serijos tik nuobodyn, nes prasideda nuo svarbiausio ivykio arba svarbaus ivykio nebuvimas) na ir kartais buna labai jau bjauri animacija, kuri jau ir pati rekia, kad animas sucks > >Comment
-
Blogu ANIME nera
Mano nuomone blogu ANIME nera... Dazniausiai yra nuobodus... Ir as vadovaujuosi tokia taisykle: "kas nepatinka tau nereiskia, kad nepatinka kitam" Pvz: Elfen Lied (Arms lietuviskai rankos)... asmeniskai man labai patiko, net i CD-R isirasiau. O siaip man pasirode nuobodus Fate-Stay night, Tokko, Gunslighter girl, Ergo Proxy (bet ziurejau tik viena serija, nes vos neuzmigau)... Be to nekenciu dubliuotu anime...sigpic
Celebrate for ANIMEComment
-
Autorius niekshasKaip pirma kart isgirdau sy pavadinima, tai pagalvojau, kaip po velniu jureive gali buti menulio :dizzy:Comment
-
DB, DBZ, DBGT irgi anksciau patiko bet dabar tikrai nei idomu nei smagu.
O Elfen Lied tai nesuprantu kodel jum nepatinka, nu kraujas ir wisokie baisus ir sadistiniai waizdai siek tiek padaro ji bjauresni bet pvz. keletas paskutinu seriju buwo tikrai ziauriai geros, neapaisant welgi kraujo ir pan.
paskutinis epas i gala kai jau wiskas paaiskejo ir pan atomazga tokia, megiamausia mano dalis, nepamirsiu niekadComment
-
na man asmeniskai tai viska baisiai sugadino ta saldi mulkiu porele, pas kuriuos lucy gyveno. paziurejau penketa seriju ir meciau.
veliau prtesiau, bet pirmas ispudis jau buvo isigalejes..
taigi, kaip ir minejau - didelis trukumas animei gali buti charakteriai (mano subjektyvia nuomone)Comment
-
Nu vadintusi kaip nors y tema(cia ne tik apie anime pavadinima,bet ir apie pacios jureives savoka)pvz.:menulio kovotoja,tai butu kazkaip normalu,nu o cia jureive net neasocijuojasi su kovom,greciau su kokia zuvininkyste.Ir kaip visa ta astronomija siejasi su jureives savoka ?Nu ju apranga gal kazkiek ir panasi y jureiviu
Dar dadesiu.Del Elfen Lied,kad jau daug kas cia jy mini tai paminesiu ir as - nuostabus animeComment
-
Joa.... sailormoon tai turbut kraupiauses anime kuri esu mates:sick: (uztat parodija gera )
Dar kaskada senei rode berodz "ledi lina" tai ten gal dar baisiau nors beveik neatsimenu...
YuYu Hakusho nepatiko ,Vamire Hunter D ,GunBusterjeigu teisingai parasiau.Pradedu nekest Naruto del visisko nukripimo nuo mangos(dabar grynai serijos be rysio eina )Dar nemegstu tu kur buna grafika kaip sailormoono, DBZ ir panasei,ir kai buna veixmo scenos ismeta spalvota paveixleli su garsais.
Nu jei dar stipriau pasukciau galva turbut dar tuzina hated anime rasciau bet dabar tingiu...(jei prisiminsiu papildysiu)
Dragonball nesakyciau kad blogas ,tisiog is jo jau isaugau,bet jis man islixs prie megemesniu Anime(nu ant ribos,tarsi geras prisiminimas )
O Elfen Lied ir GantZ ira bene geriausi mano matyti Anime
nesuprantu kuom jie negeri...?Paskutinis pakeitimas nuo Myojin`; 2006-11-07, 15:32.Comment
Comment