o as iki galo neprisiverciau paziuret)))sujaudino sakai?hm...tai gal uzmesiu aki i pabaiga))
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
-
Žiūrėti pabaigą nemačius vidurio tas pats kas nevalgyti patiekalą, nes žinai iš ko jis padarytas. Visas malonumas ne pabaigoje o pačiame procese. Geriau jau nebaigti žiūrėti animo visai, nei nusibodus peršokti į galą - greičiausiai praėjus metams ar keleriems vistiek prie jo sugrįšti, nes keičiais skonis ir elementariausiai pasidaro įdomu - "o kuo gi jis ten jopšiktmat baigėsi ir kasgi buvo kituose epuose O_o'? "...Comment
-
;]
Pavyzdžius taikau pagal savo patirtį. Dauguma ne pagal eiliškumą - žiūrėtų animų nebaigti o tokie, kurie man pradžioje nepatiko ir nežiūrėjau tolimesnių epų - "Naruto". Pradžioje nepatiko po 4-5, tryniau, praėjo daugiau nei pusę metų ir pradėjau jį vėl žiūrėti. To rezultatas vienu mostu peržiūrėjau per 138 epizodus. Traumos nepatyriau.Comment
-
Sory bet manau nėra blogu anime o tik blogi žiūrovai !
VISI ''filmukai'' turi kažka blogo bet jei yra kuriami ir rodomi tai juose yra ir kažkas gero.Comment
-
Sunku is tikruju prisimint prastus animus. Tarp tokiu atsidurtu Gunslinger Girl - siaip pats anime gal ir ner blogas, bet kazkuom jis stipriai neitiko man, Tactics (vienintelis animo pliusas tai ost'as), Vampire Hunter D (ta seniena kur), Yokohama Kadaishi Kikou - apie sita anksciau rasiau, bet pasikartosiu - nesuvirshkinau jo, Legend Of Duo - apie vampyrus, bet kazkoks velnias zino... i shounen ai uznesa, Figure 17 - tiesiog prastas anime. Daugiau kaip ir neprisimenu dbr. -_-'Comment
-
aga, dbz slamstas, blogiausias matytas anime. Daba kai pagalvoju. Kokis as kvailys, bo ji ziurejau net pora kartu, sedejau ir laukiau, kad per pusvalandi istartu nors viena zodi. Kaip nesmagu delto, ak. Bet niekis! Apsimesiu, kad pirma kart ziurejau nezinodamas, kad slamstas, o antra karta reikejo pasitikrinti ^^
P.S.
uu, kai pagalvoju, juk galiu izeisti ka nors vadindamas save kvailiu. Juk gal ne as vienas tokis. Bet niekis! Apsimeskim kartu
Tei va.Paskutinis pakeitimas nuo Jabatan; 2007-01-08, 13:30.Everything is everythingComment
-
Dbz nera blogas. Jo gal prasta kokybe ar kvailokas vystymas, bet pripazinkim, kaip Jabatan, dauguma nuo to pradejo dometis animais, kiti tiesiog "sedejo ir lauke, kol kas istars zodi". Man irgi visai nieko buvo DBZ pradzia, kol tam Gokui nedingo uodega. PO to viskas prastyn ir visi Sequelai.. na as ju nesivarginau ziuret. Bet zinau tokiu, kurie varginosi.
Nemazai yra ir ivairiu populiariu pasaku japonisku prastos kokybes ekranizaciju, kaip Batuotas Katinas ir kt.Comment
-
DBZ geras anime. Klasika (be sarkazmo). Man buvo trys etapai: 1. DBZ klestėjimo laikais (kai per LNK rodė) buvau eilinis, dėl DBZ zdurnievšas, pilietis (nors man daug kas sakė, kad esu labiau zdurnievšas už visus). 2. Vėliau, pažiūrėjęs rimtų, naujų anime, nusprendžiau, kad DBZ fignia (nors net ir tada man liežuvis neapsiversdavo įvardinti tai š...) . 3. O vot dabar, aš DBZ prisimenu, kaip smagų, nerimta, bet įdomų anime . Ir man niekada nenusibos DBZ kovų scenosComment
-
Youka, zinau ^^ man tik juokinga kai zmones ziuri ziuri, o paskui aiskina, kad slamstas. Nors daba kai bandai paieskoti kazka idomesnio ziureti, tai labai sunku rasti. Paskutiniai geri sezonai nelepino gerais anime, todel isrinkti blogiausia yra sunku.Paskutinis pakeitimas nuo Jabatan; 2007-01-08, 14:51.Everything is everythingComment
-
Myojin-san, argumentuokite kodėl jis jums nepatiko?? bėdos siužete ar kur? kiek ep'u turi?? Aš dėl kžkokių priežasčių sumąsčiau kad reikia šitą anime pasižiūrėti... Ar jis "sucks so much" kad net neverta siūstis? kitų animefan;u nuomones taip pat butų įdomu paskaityti.. Iš anksto arigato už atsakymusPaskutinis pakeitimas nuo Kurotani; 2007-01-18, 21:53.Comment
-
Comment
Comment