Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Idechi
    Wakaranai

• 2008 10 21
    • 193

Manau, kad daugiaserijiniai tokie, kaip Naruto, Bleach, Sailormoon, Yu-Gi-Oh atsiprašau, bet aš nematau juose prasmės, kada eina serijos šimtais ir istorija nukrypsta į šalį. Visokie beprasmiški ecchai, kaip Love hina, kai rodo po šimta kartų vieną per tapati, nesimato nieko naujo, nėra idėjos.

Comment

• Vovy
      Blood

• 2008 03 18
      • 29

One Piece. Perdaug kažkaip man fantazijos tam anime. Ir visas anime kažkoks nerimtas. Žodžiu per daug humoro man kurio aš nesuprantu tam anime.

Comment

• Genocidio
        Naujokas

• 2009 11 21
        • 26

Autorius Vovy
        One Piece. Perdaug kažkaip man fantazijos tam anime. Ir visas anime kažkoks nerimtas. Žodžiu per daug humoro man kurio aš nesuprantu tam anime.
        Na man one piece kaip tik patinka del savo idejos ir tokio idomaus pasaulio. O pats baisiausias anime tai turbut queens blade.. Paziurejau pora minuciu ir galvojau kaip dar atsiranda degradavusiu zmoniu , kurie kuria toki crap..

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• ge.
          Naujokas

• 2009 02 05
          • 27

Elfen Lied , labai nepatiko pagrindiniai veikejai. O ypac Lucy, jos tu mykimu visu pakest negalejau.

Comment

• Naktigonė
            music addicted
            • 2009 06 26
            • 11

Neminint tokiu kaip Yu-Gi-Oh, visokiu kitokiu pokemonu ir bakemonu, yra keletas, kurie man buvo visiskai nevyke. Tai Trinity blood (sito nesugebejau paziuret daugiau kaip 3 ep), ir ne per seniausiai numestas - Seitokai no Ichizon. Vat cia tai FAIL. Kaip galima ziuret tiek epu, kai visas veiksmas vyksta viename mokyklos kambarelyje, ir nuolat kartojasi fraze "mano haremas". Siuzeto ten nerasta, apskritai neaisku, ka noreta papasakoti siuo anime. Skirtas nebent ugdyti valiai... Ir dar tokie Joke`ai, kai patys personazai duoda pastabas apie neimanomus kitu atliekamus veiksmus, pvz. susitapatinti su mokykline spintute...wtf? Vat si vieta buvo pirma ir paskutine, kai nusijuokiau. Tik tas juokas buvo pasiepiantis. Prezidente irgi totalus failas. Gal butu ne toks fail, jei ne tas haremas ir nuolatines uzuominos apie papus..ziurint turi prisiminti, kad tai tikrai ne maza mergaite, prie kurios bandoma priekabiauti, o tiesiog pana su gerokai atsilikusia lytine branda..

Comment

• witkus
              Take it easy

• 2009 11 21
              • 261

Autorius Naktigonė
              Neminint tokiu kaip Yu-Gi-Oh, visokiu kitokiu pokemonu ir bakemonu, yra keletas, kurie man buvo visiskai nevyke. Tai Trinity blood (sito nesugebejau paziuret daugiau kaip 3 ep), ir ne per seniausiai numestas - Seitokai no Ichizon. Vat cia tai FAIL. Kaip galima ziuret tiek epu, kai visas veiksmas vyksta viename mokyklos kambarelyje, ir nuolat kartojasi fraze "mano haremas". Siuzeto ten nerasta, apskritai neaisku, ka noreta papasakoti siuo anime. Skirtas nebent ugdyti valiai... Ir dar tokie Joke`ai, kai patys personazai duoda pastabas apie neimanomus kitu atliekamus veiksmus, pvz. susitapatinti su mokykline spintute...wtf? Vat si vieta buvo pirma ir paskutine, kai nusijuokiau. Tik tas juokas buvo pasiepiantis. Prezidente irgi totalus failas. Gal butu ne toks fail, jei ne tas haremas ir nuolatines uzuominos apie papus..ziurint turi prisiminti, kad tai tikrai ne maza mergaite, prie kurios bandoma priekabiauti, o tiesiog pana su gerokai atsilikusia lytine branda..
              o as buvau labai kantrus ir trinity blood daziurejau iki 7 epo ir tada dropinau toks visiskai neuzkabines anime, ziureciau nebent jei nebutu ka daugiau paziuret

Comment

Working...