rosario to vampire ... vienintelis faktorius jame privertes paziuret jy iki 6epo tj shirayuki a wisa kita jame tik kele pasibjaurejima ..
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
Autorius mindzzeDevilman ! vo mano blogiausias "matytas" anime
Va sutinku, kad patys leviausi yra digimonai, pokemonai ir viskas is tos serijos. O kodel? Tiesiog mes is ju isaugome. Yu-gi-oh dar visai nieko palyginus su kai kuriais, tokie kaip Naruto jau visiem nusibodo (girdejau lnk prades ji rodyt). MAN sunkiausiai sekesi ziureti Mushishi nors ten ir sako, kad privaryta filosofijos, bet tas anime tikrai ne man. Uzteko pirmos serijos, kurios metu miegojauComment
-
Blogi anime/geri anime... Yin-Yan
As tai kazkaip ziuriu visus, kad veliau galeciau lygint, kad ,,Ai, sitas nekoks" ir panasiai. Kuo daugiau pamatai, tuo daugiau gali but objektyvesnis sprendimas. Kiek per TV rode anime, visius ziurejau. Taip taip, net ir POKEMONUS(Dieve Dieve, kaip nenorom, bet... )
Siaip nlb man tie Moe arba Slice of life stiliaus patinka.
Sunkiai ziurejos D.N.Angel, nes vietom siuzetas toks, kad...
Tsugi wa... Hem. Sakyciau, kad toks anime kaip One Piece yra laiko gaisimas. Sailormoon 4 sezonas buvo puse velnio, bet iki to reikejo praziureti tuos 3
Bleach geras filmas, bet pats anime man... Shinigami Deatn Note tikrai idomesniComment
-
as asmeniskai shudino anime dar nemaciau, nes kaip daugelis atsargiai renkuosi tik su rekomendacijom. Nebent dar bidamanu kovos kai netycia tv3 isijungdavau ir juos pamatydavau jau maniau mirsiu. bet siaip ir taip aisku kad tokioj temoj visi wiska varys ant sailor moon'o dragon ball'o pokemon ir tt nes per LT kanalus daug nerode...Comment
-
na nezinau, man visai patiko DB, visi klases berniukai ji ziurejo ir kai kurios mergaites iskaitant ir mane rinkom kazkokius lipdukus ir jais mainydavomes, kokie mes buvom bakos...
mal labiausei nepatinko per LNK rodytas kazkoks "mazoji ledi" ar kaip ten jis..., ir pokemonai - pats nelogiskai kvailiauses anime multikas!!Comment
-
Blogiausias matymas anime pakolkas yra Lovely Idol. Perziurejau pirma serija ir iskart meciau. Nepatiko. Tas pats likimas istiko su Mermaid melody bei sister princess...Comment
-
tie visi yugioh, beibleidai, pokemonai ir seilormūnai.XD
ir dar.. kaip ten tas... Sukisho lygtais... piešimas klaikus ir siužetas kvailas.>.> pusę serijos lygtais pasižiūrėjau... bet ne daugiau.>.>Comment
-
nežinau,nemanau,kad reikia ant tų digimonų pokemonų taip pykt jie yra skirti vaikučiams, ir nepretenduoja į mums orientuotus anime.Negi ir vaikai būdami nekentėt jų? negaliu šnekėt už visus, bet tiek aš, tiek visi mano pažįstami vaikai, anksti ryte savaitgaliais specialai keldavomės žiūrėt digimonų, manau ir dauguma nekentėjų tą darė.Jei jau kalbam apie blogus anime,tai šnekėkim apie mūsų lygio anime,o ne vaikučių filmukus.Sorry jei ką įžeidžiau,tai tik mano nuomonė.Comment
-
yu-gi-oh gx, vampire hunter D movie ir saikano man buvo nusivylimai. žinau, kad daugumai saikano žiauriai patiko, bet man... nežinau net, nesužavėjo anime nė kiek ;]Comment
-
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 ir kiti random ecchi'iai... Žinoma iš random ecchi ir nereikia daug tikėtis, bet vien kawaii panelių man nepakanka :\
Prisiminiau Full Metal Panic Fumoffu... OMG, net nekalbu...
Taip pat Avenger, Soul Link manęs VISIŠKAI nesužavėjo... jiems ir duodu šį titulą.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Yotsunoha,šiu metu OVA,total crap.Nėra nė lašelio intrigos,nei įdomumo,banalesnes istorijos ir sugalvot negalima..veikėjų išsivystymas tragiškas.Tai bent jau iš šiais metais sukurtų blogiausias matytas.Comment
Comment