As ir kai buvau maza nei vienos serijos nepraleisdavau. Taciau dabar antra karta ziuret neprisiversciau, ypac sunkiausia butu ziuret kovu scenas, nes jos labai ilgas. Bet pripazystu, kad, kaikuriuos juokingus epizodus dabar paziurejus, tikrai juokciaus is sirdies.
Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?
Collapse
X
-
blogiausias ... dar neteko matyti, bet kaip sakant- viskas dar pries akis.... o del sailormoon... gal as kokia idiote, bet neseniai gal sesta karta visas serijas perziurejau ir kaip visada man patiko... dievinu ta animeYour Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my lifeComment
-
Paskaičuokim, iš viso sailor moon seriju yra 200 ir dauginam 200 x 6 = 1200 seriju !!!Tai apitiksliai 500 valandu~ 20 paru nonstop.
Vietoi taves aš nusišaučiau .Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-04, 07:42.Comment
-
siaip man tikrai ne keturiolika o šešiolika ir laikau save mąstančia butybe bet čia ne esme pripažinsiu, kad kai kurios serijos keistos( kaip tojoj su jūreiviu virėju) bet kiekvienoj serijoj, kad ir kokia ji kvaila pagal jus butu, man kazkaip sekdavosi ižvelgti ir gilesne plotme, prasme... na man sailormoon tai neatsiejama vaikystes dalis, su ja as uzaugau iškenčiau ir sunkius laikus kai niekas neteikdavo paguodos... ir taip- as jos visas serijas macau tikrai sesis kartus- vienas nete susiradau, kitas per telika( juk vien per lnk sailormoon serijas rodydavo ir ryte ir perpiet, o kur dar tv1). na man tiesiog patinka tas anime ir nieko negaliu sau padaryt Naruto? Siunciuosi daba is rekomendaciju girdejau, kad tikrai gerasYour Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my lifeComment
-
<...> ir laikau save mąstančia butybe bet čia ne esme pripažinsiu, kad kai kurios serijos keistos( kaip tojoj su jūreiviu virėju) bet kiekvienoj serijoj, kad ir kokia ji kvaila pagal jus butu, man kazkaip sekdavosi ižvelgti ir gilesne plotme, prasme... na man sailormoon tai neatsiejama vaikystes dalis, su ja as uzaugau <...> Naruto? Siunciuosi daba <...>Comment
-
Nebutinai amzius turi nulemti ka zmogus ziuri.
Working underground.👍 1Comment
-
As ju ir nediskriminuoju, tik pasakiau, kad paprastenio siuzeto anime dazniausiai ziuri jaunesni ziurovai, bet kaip visur ir visada buna begales isimciu Beja as manau, kad blogu anime nera ir kiekvienas yra skirtas tam tikrai auditorijos daliai, kuri dazniausiai skirstoma pagal amziu, pomegius ir pn. Bet cia kiekvieno pasirinkimo teise, kuria as gerbiuComment
-
-
Na paziurejau savo menka anime lista ir apsvarsciau kuris man labaiausiai nepatiko ogi Get beckers.
Anime labai ilgas net apie 50 seriju o mane jau prarado apie 3 - 4 serija kazko jam truko kad prikaustytu mane prie PC monitoriaus piesimas buvo keik atgrasus bei personazu igarsinimas ,siuzetas neitraukiantis .Comment
-
School Days. Pats baisiausias anime koki esu maciusi. Is daugybes zaidimo pabaigos variantu jie pasirinko pati prasciausia beto istorija visiskas slamstas! tiesiog nepakeliu tokio dalyko ><
Mermaid melody irgi atsiprasant tikras sudas. Nepernesu tokiu animeComment
-
Autorius SolidSnakeBleach, vampire hunter pffff... Cid,Todai total noobs,netgi blogu anime nemate. Jus ishpradziu daugiau pazekit o poto ce rashykit. SSDD !Comment
-
Autorius Huy-sano as maniau visi myli School Days
Anime siuzetas paimtas is zaidimo School Days. Ten buvo 12 pabaigu, is ju 6 baisios ir 6 grazios, bet rodos jie apsieme patik negraziausia gala, o vidury kai jis pradejo myletis vos ne su visom merginom tiesiog buvo atmestinai bjauru ziureti.
kurejai visiskai nepasistenge paversti idomiu anime zaidimaComment
-
Autorius SuiramTurbut mane daba visi iskeiksit bet man taj Great teacher Onizuka kiek ziuriu taj vis taspats per ta patiComment
Comment