Labiausiai nepatikęs anime ir kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • mylichka
    laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
    • 223

As ir kai buvau maza nei vienos serijos nepraleisdavau. Taciau dabar antra karta ziuret neprisiversciau, ypac sunkiausia butu ziuret kovu scenas, nes jos labai ilgas. Bet pripazystu, kad, kaikuriuos juokingus epizodus dabar paziurejus, tikrai juokciaus is sirdies.
    Ass.as.sin.

Comment

• Kaede
      Naujokas
      • 2007 04 07
      • 28

blogiausias ... dar neteko matyti, bet kaip sakant- viskas dar pries akis.... o del sailormoon... gal as kokia idiote, bet neseniai gal sesta karta visas serijas perziurejau ir kaip visada man patiko... dievinu ta anime
      Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my life

Comment

• mindzze
        Forumo vilkas

• 2007 05 18
        • 375

Autorius Kaede
        blogiausias ... dar neteko matyti, bet kaip sakant- viskas dar pries akis.... o del sailormoon... gal as kokia idiote, bet neseniai gal sesta karta visas serijas perziurejau ir kaip visada man patiko... dievinu ta anime
        Tu visas serijas po šešis katur žiurėjai?!?!?! Arba nusišneki!!!
        Paskaičuokim, iš viso sailor moon seriju yra 200 ir dauginam 200 x 6 = 1200 seriju !!!Tai apitiksliai 500 valandu~ 20 paru nonstop.
        Vietoi taves aš nusišaučiau .
        Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-04, 07:42.

Comment

• mylichka
          laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
          • 223

Man tiesiog idomu, Kaede, kiek tau metu? Speju, nedaugiau kokiu 14m. Nes, dazniausiai, vyresni zmones tikrai sailor moon nebeziuri...
          Ass.as.sin.

Comment

• Kaede
            Naujokas
            • 2007 04 07
            • 28

Autorius mylichka
            Man tiesiog idomu, Kaede, kiek tau metu? Speju, nedaugiau kokiu 14m. Nes, dazniausiai, vyresni zmones tikrai sailor moon nebeziuri...
            siaip man tikrai ne keturiolika o šešiolika ir laikau save mąstančia butybe bet čia ne esme pripažinsiu, kad kai kurios serijos keistos( kaip tojoj su jūreiviu virėju) bet kiekvienoj serijoj, kad ir kokia ji kvaila pagal jus butu, man kazkaip sekdavosi ižvelgti ir gilesne plotme, prasme... na man sailormoon tai neatsiejama vaikystes dalis, su ja as uzaugau iškenčiau ir sunkius laikus kai niekas neteikdavo paguodos... ir taip- as jos visas serijas macau tikrai sesis kartus- vienas nete susiradau, kitas per telika( juk vien per lnk sailormoon serijas rodydavo ir ryte ir perpiet, o kur dar tv1). na man tiesiog patinka tas anime ir nieko negaliu sau padaryt Naruto? Siunciuosi daba is rekomendaciju girdejau, kad tikrai geras
            Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my life

Comment

• mylichka
              laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
              • 223

Autorius Kaede
              <...> ir laikau save mąstančia butybe bet čia ne esme pripažinsiu, kad kai kurios serijos keistos( kaip tojoj su jūreiviu virėju) bet kiekvienoj serijoj, kad ir kokia ji kvaila pagal jus butu, man kazkaip sekdavosi ižvelgti ir gilesne plotme, prasme... na man sailormoon tai neatsiejama vaikystes dalis, su ja as uzaugau <...> Naruto? Siunciuosi daba <...>
              As ir maciau visas Sailor Moon, bet nemanau, kad prisiversciau perziuret dar karta, nes siuzetas perdaug pasikartojantis Nera jokios intrigos. Bet kazkokia nostalgija sukelia, nes tai buvo pirmas mano ziuretas anime (irgi negaleciau jo atsieti nuo savo vaikystes). Bet kad ziureti viena ir ta pati 6 kartus!! As tiesiog neistverciau. Na, jei tikrai patiktu kazkas, tai maximum 2 kartus perziureciau (kad 3 kartus tektu, tai nezinau koks super turetu buti). Bet as jau verciau pasiziuresiu koki nauja, nes kai zuri kelis sykius ta pati nera taip idomu, kai zinai ka veikejai darys tolimesnese serijose. P.S. Man Naruto tikrai
              Ass.as.sin.

Comment

• FainaruFantaji
                Cyber Snake

• 2007 04 28
                • 579

Autorius mylichka
                Prasau cia nediskriminuoti keturiolikameciu. Nei pries sueinant, nei suejus keturiolikai neziurejau Sailor Moon ir viskas ka maciau buvo keliolika seriju.
                Nebutinai amzius turi nulemti ka zmogus ziuri.

Working underground.

Comment

• mylichka
                  laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
                  • 223

As ju ir nediskriminuoju, tik pasakiau, kad paprastenio siuzeto anime dazniausiai ziuri jaunesni ziurovai, bet kaip visur ir visada buna begales isimciu Beja as manau, kad blogu anime nera ir kiekvienas yra skirtas tam tikrai auditorijos daliai, kuri dazniausiai skirstoma pagal amziu, pomegius ir pn. Bet cia kiekvieno pasirinkimo teise, kuria as gerbiu
                  Ass.as.sin.

Comment

• mindzze
                    Forumo vilkas

• 2007 05 18
                    • 375

Autorius FainaruFantaji
                    Nebutinai amzius turi nulemti ka zmogus ziuri.
                    Ne esmė ka žiuri, bet kaip sugeba ivetinti ir pateikti savo nuomone apie anime.O jai dar nusišneka........
                    P.S. aš rašau savo nuomone nes aš ir duočiau mažiau negu 14 metu.
                    Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-05, 00:10.

Comment

• Ledux
                      PlixPlox

• 2007 03 09
                      • 135

Na paziurejau savo menka anime lista ir apsvarsciau kuris man labaiausiai nepatiko ogi Get beckers.
                      Anime labai ilgas net apie 50 seriju o mane jau prarado apie 3 - 4 serija kazko jam truko kad prikaustytu mane prie PC monitoriaus piesimas buvo keik atgrasus bei personazu igarsinimas ,siuzetas neitraukiantis .
                      sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• biganimefan
                        Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                        • 228

School Days. Pats baisiausias anime koki esu maciusi. Is daugybes zaidimo pabaigos variantu jie pasirinko pati prasciausia beto istorija visiskas slamstas! tiesiog nepakeliu tokio dalyko ><
                        Mermaid melody irgi atsiprasant tikras sudas. Nepernesu tokiu anime

Comment

• Todai

Autorius SolidSnake
                          Bleach, vampire hunter pffff... Cid,Todai total noobs,netgi blogu anime nemate. Jus ishpradziu daugiau pazekit o poto ce rashykit. SSDD !
                          Na visokius Sailor Moon ir kitokius babaisas daugelis jau paminėjo iš man tekusių matyti pastaruoju metu blogiausiai atrodo Vampire Hunter tiek siužetu, tiek piešimu

Comment

• Ultra
                            Naujokas

• 2007 06 28
                            • 20

Autorius Todai
                            Kolkas Vampire Hunter D: Bloodlust.
                            VHD: Bloodlust blogiausias matytas anime???]
                            Ble.. idomu suzinoti ka tu isvis mates...

...Even now I keep calling your name...
                            [[<...>]]

I'm not a girl ^^

Comment

• biganimefan
                              Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                              • 228

Autorius Huy-san
                              o as maniau visi myli School Days
                              Tau tik taip atrodo. Pazistu tikrai keleta simtu anime uzkietejusiu fanu su kuriais daug bendrauju. Bendras rodiklis duotas yra 4.3 desimtbaleje sistemoje uz viska XD
                              Anime siuzetas paimtas is zaidimo School Days. Ten buvo 12 pabaigu, is ju 6 baisios ir 6 grazios, bet rodos jie apsieme patik negraziausia gala, o vidury kai jis pradejo myletis vos ne su visom merginom tiesiog buvo atmestinai bjauru ziureti.

kurejai visiskai nepasistenge paversti idomiu anime zaidima

Comment

• amidau
                                ☣☠☣

• 2007 04 25
                                • 1384

Autorius Suiram
                                Turbut mane daba visi iskeiksit bet man taj Great teacher Onizuka kiek ziuriu taj vis taspats per ta pati
                                Aš jau ketvirta karta žiūru ir man neatsibodo, nors visų skoniai skirtingi, bet kaip gali atsibost žiūrėt į Eikichi Onizuka ir jo išsidirbinėjimus, nesuprantu, tu gal kampo nepagauni

Comment

Working...