Mėgstamiausias Zero iš VK (Vampire Knight)..iškart patiko jo charakteris..
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Roy "Flame Alchemist" Mustang siaip nerelus veikejas toks rodos ramus tilus bet kai reikia tai moka uz save pakovoti poto zero is vampireknight siaip patiko dar neblogas kenichi is Historys Strongest Disciple Kenichi jam pagarba vien uz tai kad tiek kartu prie mirties slenkscio buna ir tas vaikinas is rosario to vampire dabar tik vardo neatsimenu siaip linksmas bicasComment
-
Enma Ai už savo akis ir kerštą Kaoru and Hikaru už savo brolišką meilę ir šmaikštumą Mello žinoma už savo šokolado valgymo ypatumus ir "karštą" budąSpoileris:Comment
-
man tai labiausiai naruto ir noreciau dalyvauti koi cosplay 4 bet nzn is kur gauti kostiumaComment
-
Pas mane biškį keistai. Pirmą vietą dalinasi trys personažais:
Naruto (Naruto), Kenshiiiinn... (Rurouni Kenshin) ir L (Death Note) Myliu visus tris...;* ;* ;*
O iš female tai būtų vienintelė Hinata (Naruto)
Taip jūs jau pamanėt, kad aš Narutardė, bet whatever...Comment
-
Katsura Kotonoha - turbut del jos meilumo, drovumo ir siaip anime kurejai labai gerai ja charektarizavo.Comment
-
Megstamiausias Naruto charakteris?
Man tai Tobi (Uchiha Madara), linksmas ir stiprus atrodo plius eternala lb noriu pamatytPaskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2009-03-16, 11:06. Priežastis: nepatenkinti skaitytojai del naujos temos esamojesigpicComment
Comment