Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • erudesu
    天照
    • 2008 10 21
    • 30

megstamiausi veikejai: zero(vampire knight), raito(death note), tamaki(ouran high school host club). cia mano svenciausioji trejybe...o siaip dar man patinka L (death note), ichiru(vampire knight), kyouya(ar kazkas panasaus(ouran blah blah)), mikami (death note) ir dar daug kas^^ o is mergu tai...hmm...misora naomi(death note), lucy/nyu(elfen lied) ir...kazkaip nieks daugiau i galva nelenda...
    zinau, kad daugoka as cia tu veikeju prirasiau, na bet tikrai niekaip negaliu pasirinkti...

Comment

• stella
      Shooting Star

• 2008 09 15
      • 146

Haruko iš FLCL, be komentarų!
      _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• TeraX
        Naujokas
        • 2008 01 30
        • 22

Alucard. Norit pasmeikit ant baslio mane, bet nuomonės nekeisiu. Daugelis sako, kad Hellsing popsas, bet Alucardas yra išskirtinis. "Kietumas" jaučiasi per kilometrą nuo ekrano, per kurį rodo Hellsing . nors tiesa Hellsing Ultimate jis kažkoks kitoks- žiauresnis, ne toks mandagus, mažiau "kietai" kalba, o ir muzikinis fonas prastesnis ir visko taip neišryškina kaip TV serijose.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• AhouKarasu
          Ikimasho~
          • 2008 10 30
          • 62

Hellsing - Alukardas ;}
          Naruto - Shikamaru, Asuma, Kakashi, Itachi, Sasuke
          Full moon wo Sagashite - Takuto
          Yamato Nadeshiko - Kyohei
          Fruits Basket - Kyo
          Man jie patinka, tdl kad visiem (nu beveik xDD) nusispjaut i viska xDD
          Shiawase da...

Comment

• Silverija
            Naujokas
            • 2008 12 01
            • 4

Mano mylimiausias anime personažas Sesshoumaru iš anime InuYasha. Anime aprašymuose dažniausiai vadinamas "blogiuku", tačiau yra ne visai taip.. Sesshoumaru pirmuosiuose epizoduose tikrai pasirodo kaip žiaurus ir arogantiškas demonas, bet vėliau jis sugražina gyvybę mirusiai mažai mergaitei ir leidžia jai eiti kartu su juo (ir jo tarnu Jekenu, kuris dėl nesuprantamu priežasčių dar gyvas, nors tiek kartų "užkniso" savo lordą). Jis niekada nepripažino, jog jam brangi mergaitė Rin, tačiau jis ne kartą ją išgelbsti nuo įvairių pavojų. Sesshoumaru man ir patinka tuo, jog jis toks nenuspėjamas, įdomus, gražus (gražiai nupieštas, o jau talentingieji jo fanai kaip nuostabiai jį pavaizduoja).. ŽAVINGAS!
            Jis nėra blogas, tiesiog - nesuprastas

* Gal kas galėtų pasakyti kaip prie žinutės pridėti paveikslėlį?
            Paskutinis pakeitimas nuo Silverija; 2008-12-02, 02:52.

Comment

• Lucion666
              Forumo maniakas

• 2007 04 08
              • 430

Zaraki Kenpachi ir Broly // tikriausiai visi juos zinot..o kodel? todel, kad as tokiais noreciau but.. jie mano idealas

Comment

• Synchro
                byatch!
                • 2009 01 02
                • 24

Sanji (One piece) , Kenshis ish Rurouni Kenshin ir aishku L (DN)
                Aishku yra ir daugiau, bet sitie labiausiai istrigo ;]

Cheez, mate!

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Usopas - One Piece - pats pačiausias iš visų, silpnas, bet išradingas ir charizmatiškas, bailys, bet visada sugebantis išsisukti iš kėblios padėties. Taip pat veikėjas priverčiantis raitytis ant žemės susiėmus už pilvo. Taip pat, kažkiek mane primena.

Spoileris:
                  Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-06-20, 00:00.
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Dwesk
                    Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
                    • 162

Na megstamiausio neturiu bet turiu begale nemegstamu,du nemegstamiausi tai
                    Nishijou Takumi is Chaos;Head nes jis yra kompiuterastas,egoistas,namiseda,bailys ir t.t.
                    Ir Sasoooke nes jis kazkoks suknistas EMOshnikas, wisai i nieka nekreipiantis demesio
                    Spoileris:
                    och kad man kokia pana taip pirshtusi kaip sakura tai seniai butu patvarkyta xD

Comment

• Psichas
                      Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                      • 147

hmmm xDD siuo metu pirmauja Krauser II ir DMC xDD del savo firminiu "judesiuku" ir priepoliu demoniskumo (nzn kaip kitaip pavadint tai) xDDD kol rodo Nageshi tai uzknisa bet kai rodo Krauser tai jau idomiau xD
                      the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• SiRiX
                        (^'^)

• 2008 05 16
                        • 34

Mano Trejutukas
                        1. Afro bendražygis - Afro samurai, žiauriai šneka, jo šnekėjimas pakelia nuotaiką
                        2. Nogizaka Haruka - Nogizaka Haruka no Himitsu, tiesiog įsimylėjau
                        3. Jin - Samurai champloo, iš išorės atrodo paprastas, bet tik tol kol neišsitraukia kardo
                        Paskutinis pakeitimas nuo SiRiX; 2009-01-11, 13:50.

http://www.speedtest.net/result/505549429.png

Comment

• Suzume.

Sayonara Zetsubo Sensei - Itoshiki Nozomu, nes man labai patiko jo poziuris i gyvenima
                          Air Gear - Shimuka,nes buvo izuloka ir gan pasikelusi,tiesiog faina asmenybe
                          Death Note - L, jau kas mate death note,neklaus kodel ;D Puikus personazas

Comment

• slicKrox
                            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                            • 2161

Edward / Eda (Cowboy Bebop) - šustresnės, keistesnės ir juokingesnės hakerės dar neteko sutikti
                            Mizuno, Kanta (Desert Punk) - silpnavalis moterims ir pašėlęs ištvirkelis, kokių retai kur pamatysi, bet tuo pačiu metu ir labai sunkiai nuspėjamas ir įdomus personažas.
                            Pino (Ergo Proxy) - tiesiog labai mielas ir labai žavu stebėt kaip gimsta ir taip savotiškai vistosi nauja givybės / pasamonės forma.
                            Onizuka, Eikichi (Great Teacher Onizuka) - kartais susimastau, kas būtų, jei kiekvienas mokytojas būtų kaip jis...
                            Tony Tony, Chopper (One Piece) - ar jums kur nors teko matyti keistesnį ir smagesnį šiaurės elniuką?
                            Horo - Žavi, protinga, išpuikusi, nepriklausoma, nenuspėjama ir labai charizmatiška.

Comment

• DIX
                              エドワード

• 2008 08 22
                              • 243

Revy --> Black Lagoon - moteriškė kaip reta, evil personality
                              Vino arba dar žinomas kaip Rail Tracer --> Baccano! - patiko kaip tvarko nesklandumus savo traukinyhe
                              Konata --> Lucky ☆ Star - "A flat chest is a status symbol!".

Spoileris:

Comment

• TeisusKas
                                Animal Liberation

• 2008 12 04
                                • 127

Alucard- is hellsing
                                Greed - is FMA
                                Dante- Devil may cry
                                visi truputi panasus , patiko del charakterio, isvaizdos ir iskirtinumo is kitu veikeju
                                Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-01-31, 23:24.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                                Smart Boy Alex

Comment

Working...