Na kogero tai yra Dante o kodelt ai todel kad jis yra visiskas tingynis toks pats kaip ir as ir jam ant visko nusispjauti P.S is Devil may cry
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Mm, net nežinau kodėl, bet kai pagalvoju apie anime veikėja, kuris man labiausiai patinka / labiau įstrigęs atmintyje - būtent iškyla Yagami Light (Death Note) vaizdas mintyse.
Gal man patiko jo mastymas, gal tai jog būtent taip pat pasielgčiau jeigu gaučiau death not'ą.
Na, kas ten žino, bet kažkaip labai įdomus veikėjas man jis atrodo.Comment
-
Comment
-
is neseniai ziuretu anime ir tu kurie istrigo amzinai atmintin :
Roy Mustang ,Riza Hawkeye (FMA)- moteriskes paprastai man visiskai nepatinka, bet ji buvo kitokia. malonu i ja ziureti, neerzina snekos
Komui (D.Gray-Man) - komurin zwei drei ir kiti ) tobula
Tyki Mikk (D.Gray -Man) - zavus! tie du gyvenimai ir puikiai tinkanti kepure-cilindras
Mugen (Samurai Champlo) - i like his attitude!
Kakashi,Gaara,Sasuke,Orochimaru (Naruto) - ten padave neblogu veikeju
L,Light,Ryuk (DN) - Protingi,grazus, su isskirtinem savybem, o Ryuk tiesiog mielas(sypsena,obuoliai)..jei taip galima isriseiksti apie Shinigami
Integra, Alucard (hellsing) - cia jau be komentaruPaskutinis pakeitimas nuo migliute; 2008-10-13, 21:26.Whoop-de-fuckin'-doComment
-
kiosi fihter nes fainas apie kautynes
o ir dar sailor moon nes grazios mergaites juokingu situaciju yraComment
-
Yagami Light - Kira (Death Note) nes jis nes jis turejo tiksla ir sieke jo ivairiais budais bet ant gala pora klaidu padare del per didelio pasitikejimo ir zuvo del to kad jis buvo nenuspejamas... WOLF RAINS tai visi veikejai saunus is gereciu visi savotiskai nuostabus... CODE GEAS-zero nes jis kovojo del laisves ir del savo artimuju o ant galo pasiiaukojo kad zmones butu laisvi ir baiktusi viskas pagaliau...Comment
-
nežinau, gal kažkada rašiau, gal ne, bet jei rašiau ne piccolo, tai sumelavau, nes atsiminiau, kaip man piccolo iš dbz ir db patiko tai va, žodžiu man piccolo joks kitas veikėjas neaplenks, bo jo kietumu irgi niekas nepranoks net galiu topą sudaryt:
1. Piccolo (db-dbz)
2. Sanosuke Sagara (rurouni kenshin)
3. Cid Highwind (ff7)
4. Nicholas D. Wolfwood (Trigun)
dar yra pakankamai daug, bet čia pagrindiniaiSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
na matau cia beveik visi neskiria vienaskaitos nuo daugiskaitos , temoje kiek matau yra megstamiaus[ias] anime veikejas , tai reiskia turi issirinkti pati paciausia . Na man Real Mayer is ergo proxy , kad ir senai ta anime maciau , bes kazkodel lb istrigo i galva... Ji buvo tokia savostiska ir tiesiog labai idomu buvo ja stebet.Comment
Comment