Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dfsafsaf
    Beautiful Lies

• 2010 05 13
    • 261

AlucardHellsing Ultimate - scena lifte viską pasako Toks belekoks personažas, galėtų tokių retkarčiais ir naujuose anime pasirodyti.
    Gasai YunoMirai Nikki - tą jo beprotiška meilė pagrindiniam veikėjui tiesiog nuostabi. Geriausia matyta yandere kolkas. Be jos manga būtų tiesiog vidutinė.
    MasakakiC - negaliu pasakyt kodėl, bet jis man tiesiog patinka. Gaila nedaug laiko ekrane gauna.
    Yasuri NanamiKatanagatari - labiausi patikęs personažas iš šio anime. Patiko jos charakteris ir visi jos dialogai/monologai buvo nuostabus.
    Yagami LightDeath Note - labiausiai patiko dėl to, kad per visą anime jis laikėsi savo ir viską darė galima sakyt dėl savęs.
    Senjougahara HitagiBakemonogatari - dar vienas nuostabus personažas su labai patikusiu charakteriu.
    Okabe RintarouSteins;Gate -tiesiog nuostabus personažas absoliučiai viskuo, kitaip sakant, tiesiog epic. Jį įgarsinantis VA darbą atlieka įspūdingai gerai.
    Makise KurisuSteins;Gate - tsundere tipo personažas dažniausiai dievinu, o dar kai ne loli, o normali mergina tai išvis puiku. Taip pat charakteris patinka.
    Hashida ItaruSteins;Gate - jau kai skelia savo frazių, tai visad prajuokina.
    Shiina, MayuriSteins;Gate - mielas personažas, o dar kai ją įgarsina mano mėgstamiausia VA tai išvis puiku.
    Kai dabar pagalvojų, beveik visi pagrindiniai ar kiek svarbesni personažai iš Steins;Gate yra savotiški ir gan įdomūs.
    ExcaliburSoul Eater - Squall, keliais postais aukščiau, viską apie jį jau pasakė.
    Chigusa NanaNana to Kaoru -dar vienas puikus personažas, patinka jos charakterio savybės. Gailą OVA nelabai tai parodė.
    Mifune Ryuuko ir Touwa MemeDenpa Onna to Seishun Otoko - tiesiog visad sukelia šypsena.
    Itoshiki NozomuSayonara Zetsubou Sensei - "I am in despair!" vien šią jo frazę sukėlusios priežastys jau kartais kokios būna
    Paskutinis pakeitimas nuo dfsafsaf; 2011-06-08, 00:12.

Comment

• Diablo
      Naujokas
      • 2011 01 25
      • 12

Alucard - Nes jis kietas, paslaptingas, turi badass įvaizdį, visada ramus ir neblogą mados skony turi. Beje vampyras kas iškarto dvigubina įvaizdžio gerumą.
      Liusė iš Elfen Lied - Tai vienas geriausių mano matytų anime, ir galop kai paskutinėse serijose parodė nuo ko viskas prasidėjo, aš visiškai supratau Liusę ir ji labai graži.
      Yuki Cross iš Vampire Knight - Labai graži rūpestinga mergina kokių realybėje nėra :S
      Major Motoko Kusanagi iš Ghost in the Shell - Pati gražiausia kiborgė ir šiaip man cyberpunkas patinka

Comment

• lialia
        GD <3

• 2010 07 18
        • 383

Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji) - nezinau net. Toks paslaptingas vaikis atrodo tai tuo mane ir zavi.
        Sebastian (Kuroshitsuji) - patinka tuo kad viska ramiai daro. Zaviuosi tokiais ciuvais.
        Yuki Cross (Vampire Knight) - sutapo nuomones su Diablo xDD Bet jin man patinka savo drasa. Tiks kartais nervuoja kai zliumbt pradeda ..
        Kenshin (Rarouni Kenshin) - siaip mielas ir besiaukojantis ciuvas.
        http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
        Max parašo aukštis 130

Comment

• Temoze
          Naujokas
          • 2011 05 13
          • 4

1,rika (higurashi no naku koro ni)-paslaptinga ir tuom labai suzavejusi, nipah ;D~
          2,rena (higurashi no naku koro ni)-nes ji tokia cute ir kartu badass ;D
          3,revy (black lagoon)-patinka jos charakteris
          4,Brandon Heat (gungrave)-del to paties kaip ir afro, plius del savo pasiaukojimo.
          5,Afro samurai(afro samurai)-na savo tilumu panasus i mane

Na ir priedo visus su Joninem

Comment

• Shizuma
            Naujokas
            • 2011 08 01
            • 1

Usui (Kaichou wa maid sama) Kas mate supras
            Zero (Vampires Knight) Nes turi stipria valia

Comment

• HigeLover
              Naujokas
              • 2011 08 16
              • 4

1.Hige [Wolf's Rain] - Gal pasirodys keista, bet Hige yra mano mėgstamiausiai veikėjas forever greičiausiai dėl to, kad jis labai panašus į mane Na, ir šeip yra toks mielas, kartais juokingas veikėjas
              2.Kiba [Wolf's Rain] Vėl wolf's rain na, mes su Kiba irgi turim daug panašumų Asmeniškai man Kiba yra labai gražus Ir šeip man labai patinka jo charakteris
              3.Sasuke [Naruto] - gražus, kietas ir šeip man jis patinka
              4.Death The Kid [Soul Eater] - irgi kietas veikėjas ir pats anime man lbj patinka
              5.Vedžitas/Vegeta [Dragon Ball Z] - Buvau lbj pasinešus ant šito veikėjo kažkada jis man ir dabar patinka, tik dar neradau priešasties kodėl
              „Why? Why do humans always look to the sky? Why do you try so hard to fly when you don't have any wings? We'll run on our own legs.“~ Wolf's Rain

Comment

• varnass
                Narys

• 2009 04 15
                • 59

1. nara shikamaru is naruto- nes mano charakteris panasus i jo
                2. spike is cowboy bebop - jis mano idiealas.
                3. death kid is soul eater- idomus toks...

“This is your life and it's ending one minute at a time”
                ― Chuck Palahniuk

Comment

• UpDog
                  Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
                  • 42

Yoh iš shaman king, nes jis visad toks buna atsuputęs.
                  Rock Lee iš naruto, nes energingas ir pačiam taip užeina.

Comment

• elfeja
                    Naujokas
                    • 2011 10 30
                    • 3

1. Kakashi hatake iš naruto, nes kietas
                    2. one piece luffy, nes naivus ir jam be galo sekasi
                    3. Bulma iš DB, nes tipinė blondinė mėlynais plaukais ;D
                    4. bleach kuchiki byakuya nežinau, gal irgi nes kietas

Comment

• alucard
                      Narys
                      • 2011 05 10
                      • 70

Štai nauji mano numylėtiniai.
                      Catboy Schrodinger iš hellsing toks linksmas ir energingas padarėlis,turintis savą jumoro jausmą,visiškai atrištas nuo šniūro.Jis dar mane labiau sudomino Fancomicse Hellsing excidium kur alucardas išleidžia jį į laisve,ir jis pradedą dirbti hellsing organizacijai.Ten jis šiek tiek dramatiškesnis personažas,ir kartais liūdnas,bet seras victoria jam pakelia nuotaiką.
                      Gryll (nežinau ar teisingai parašiau jo vardą) iš Kuroshitsuji,toks linksmas frykas su neaiškia seksualinę orientaciją,turintis superinį benzopjūklą kurio pavydėtų Texas chainsaw massacre odaveidis vyrukas ir As iš Evil dead,Ir tas jo kabinėjimasis prie Sebastiano dėl bučkio(irgal daugiau) mane visa laiką pralinksminą ypač jo frazė su cool ženklu ohey!
                      Ta antagonistė merga iš Black lagoon vien dėl išvaizdos ir gero mokėjimo diriguoti ginklais(visai kaip Jhon woo filmuose).
                      First it control your mind
                      Then it destroy your body

Comment

• Gaara69
                        Naujokas
                        • 2011 09 30
                        • 9

AmaimonAo no exorcist. Nu jis toks gražus,sexualus,stiprus mmm
                        Rin Ao no exorcist. Irgi dėl to kad gražus, stiprus ir toks mielas..
                        OgaBeelzebub. Todėl kad jis kietas, tai viską pasako
                        GaaraNaruto. Nes tooks gražus ir aišku galingas.

Nu čia šiti pagrindiniai nors dar yra daug kurie labai patinka

Comment

• seijuri
                          Nya!
                          • 2006 02 16
                          • 59

hm, turbūt šiuo metu man į galvą ateina du veikėjai. gana kontraversiški vienas kito atžvilgiu.
                          Shizuo/Durarara! - pats sau šeimininkas, labai patinka tas, kad jis tarsi katinas, kuris vaikšto vienas, bet jam gerai kaip yra. tas toks atsipūtimas, ir toks šiek tiek "padėjimo" požiūris į žmones ir situacijas - laabai patinka

Natsume/Natsume Yuujinchou - tik vienas sakinys: jei realiai rasčiau tokią personą - paimčiau sau už vyrą
                          never get a girl mad.....
                          especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• Yoru ni
                            Naujokas
                            • 2010 11 29
                            • 7

Scar - nu tiesiog man patiko. (FMA: Brotherhood)
                            Dar Wrath iš ten pat.
                            Šiaip tai labai daug tų veikėjų patinkančių Nu bet šitie buvo pirmieji tokie įsimintini man, o kaip sako, sena meilė nerūdija

Comment

• alucard
                              Narys
                              • 2011 05 10
                              • 70

Man patinka tie dvynukai vaikai iš Black lagoon Romania vampires twins tiesiai iš Hostel atėje ir žodžiu būtų pats baisiausias košmaras visiems vaikų tvirkintojams.Gera broliukas turi kirvuką o sesutė kulkosvaidį
                              First it control your mind
                              Then it destroy your body

Comment

• Berserker
                                Тёмный рыцарь
                                • 2012 01 26
                                • 7

iš Gintamos: Sakata Gintoki ir Okita Soga, nes: Gintokis toks atsipūtęs ir šiaip mala nesamones, bet kai reik, tai tikrai kietai pasneka ir paveikia Okita, na labai užkabnino tas jo sadizmas bei noras nudet Hijikata
                                iš Gintamos: Kagura, nekomentuosiu, tiesiog
                                iš Angel Beats! : Otonashi Yuzuru, jo istorija, gyvenimas, ryžtas ir Yui, kuri bandė pasilinksmint iš širdies
                                iš Bleach: Ichimaru Gin - nekenčiau jo, bet kai sužinojau ko jis siekė, tik deja nesigavo anam, tai pelne mano susižavėjimą.
                                Code Geass: Lelouch, manau kodėl jis, ir taip visiems aišku, kas matė Code Geass iki galo.

Comment

Working...