Daug kietu yra bet best Gats is Berserko nekiekvienas sugeba pakelt 2m two hand sworda su viena ranka ^^
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic -
Dante (Devil May Cry), Vincent Valntine (FF7), Byakuya Kuchiki (Bleach), Itachi Uchiha (Naruto) - visi kažkuo paslaptingi, gana tylūs, stipraus charakterio, ir aišku gražūsComment
-
Yagami Light (death note) personazas su stipriu teisingumo supratimu, kovojantis uz tai kuo tiki, protingas, aukojantis jausmus ir pan dalykus, tikintis savo idialiais.
Lelouch Lamperouge aka Lelouch vi Britannia (code geass) panasus personasas i Yagami Light tiesa man pasirode turintis daugiau jausmu ir emociju, nors ne ka maziau del savo tikslo paaukoja. puikus strategas.
Spoileris:abieju siu personazu likimai tragiski.. tai tik yrodo kad galia atnesa ne tik privalumus bet ir skausma bei vienatve.Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-14, 23:04.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Urahara Kisuke (bleach), nes.. nes.. nes jis labai panašus į mane. Rimtas išdaigininkas ;D
Taip pat L (death note), nes... man atrodo jis buvo TAS, kuris stengėsi įkvėpti daryti gera, o ne krauju suteptą pasaulį vadinti teisingu ir saugiu.Comment
-
O i tema, tai man patinka is visu anime daug veikeju, is kiekvieno turiu po kelis favourite, tai cia rasyt beprasmiska xD Nedgi manau lengviau butu pasakyt kurie ne fav xDD Bet, dabar pastebejau, kazkaip istrigo Miyata, gal delto kad antras sezonas yra, o gal rimtai labiausiai patinkantis veikejas. Nors nemanau, nes labai daug patinkanciu veikeju yra.Comment
-
Dazniausiai is visu anime kazkas patinka (gal del to kad as juos labai filtruoju pries ziurint) bet isimintiniausi:
Hitsugaya Toshirou (Bleach) - child prodigy
Alucard (Hellsing) - nes normalus vampyras, be jokiu nauju nesamoniu
Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji) -
Leona (KOF) - turbut pirmasis mano su Japonija susijes dalykas buvo KOF zaidimas dar ant ps, ir ji buvo mano megstamiausia personaze
Allen Walker (DGM) - nezinau kuo jis man patinka (gal del to kad baltaplaukis )Comment
-
L. (Death Note) apie jį aš tiesiog be žodžių!
Lelouch ir C.C. (Code Geass) erm, kaip ir dėl L.
Sebastian Michaelis. (Kuroshitsuji) Irgi vienas nuostabiausių mano nuomone.
Natsume Takashi.(Natsume Yuujin-Chou) patiko jo būdas ir mąstymas.
Shana. (Shakugan no Shana) Man patinka jos Urusai,urusai,urusai. ^^
Lucy. (Elfen Lied) Jos žvilgsnis..
Ir Aisaka Taiga. (Toradora!) ji šiek tiek į mane panaši.
Mio (K-on) kawaii!Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-07-28, 14:37.Comment
Comment