Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • destiny
    Rašytojas

• 2008 06 20
    • 242

kadangi as nesu mates daug anime tai neturiu didelio pasirinkimo...
    1. wietoj butu Shikamaru(naruto) nes kiek maciau tai wienintelis kuris yrodineja kad turint pakankamai proto galima apseit ir be jegos.
    2. butu Itachi(welgi is to pacio naruto ) jis patinka del jo gan yspudyngos istorijos(bent jau man )
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sigpic

Comment

• lukazz
      You BAKA!!!!!
      • 2007 04 09
      • 18

1-as butu L is Death Note. Labai idomi asmenybe.
      2-as butu Alucard is Hellsing. Vampyras tarnaujantis zmogui ir zudantis kitus vampyrus, nors turetu but kitaip.

Comment

• Firo
        Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
        • 313

Na, mano avataras ir sig'as viską atspindi ^^, kaip bebūtų, jo vardo nežinau XD... iš "Mononoke". Dar patiko Itachi ir Kimimaro iš "Naruto" ir kaip be L iš "Death Note" XDD. Patikusios panelės būtų Lucy iš "Elfen Lied" ir Kanu iš "Minami-ke" XD
        Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2008-06-27, 19:07.

Comment

• destiny
          Rašytojas

• 2008 06 20
          • 242

seip yra gan nemazai tokiu, bet wisgi pas megemiausias tai butu Itachi is "Naruto" gal but del to kad tai buwo pirmoji mano rimtai ziureta anime...Dar prie to prisidejo tikroji jo istorija atsiskleidusi manga ongoing
          Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          sigpic

Comment

• biganimefan
            Vienišė manijakė

• 2008 03 20
            • 228

Ech, taip greitai keičiasi, kad nespėju gaudtyis. Bet dabar mano mėgstamiausia bisų laikų veikėja - Izumi Konata iš Lucky Star. Tokia pat otaku kaip ir aš ^^

Comment

• Witch_666
              Narys
              • 2008 06 30
              • 51

Mno tai megstamiausi: Alien wolker - is D.Gray men, Icigo kurosaki - is bleach, is hell girl ta pagrintine (tik varda pamirsau...), Yuuki, Zero, kaname - is Vampire Knight
              Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• mariux9998
                Labas.

• 2008 06 20
                • 434

Mano sarasiukas siek tiek pasikeite:
                FMA - Roy Mustang, kazkodel isimine ir viskas.
                Death Note - Yagami Light (Kira), na ir kas, kad pagrindinis veikejas, bet jau ne "gerietis", kaip kituose anime.
                Naruto - Kakashi, del sukuosenos ir kaukes xD
                Bleach - tas vaikinas su akiniais ir spirit bow, dabar neprisimenu vardo, bent jau ne kazkoks Ichigo, kuris kardu svaidosi.
                Rurouni Kenshin (Samurai X) - Kenshi, jis man tiesiog patiko.
                Shaman King - Len ar kaip ten jis dubbed versijoje, tiesiog smagus veikejas.
                Soul Eater - Patty, labai "kvaila ir nesubrendusi" xD
                Higurashi no Naku Koro ni - Maebara Keiichi, nezinau kodel, jis vienintelis normalus tame anime (Na 3 arkoj nelabai).
                And that's about it.
                Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2008-07-20, 10:59.

Comment

• foksas

Mano mekstamiausi veikejai hmm... Jutiek dau viu neisvardinsi.
                  Is anime ( Orphen ) Didisis magas Orphenas jo drovusis mokinis ir ji isimilejusi iektiek eksentriska mergina
                  nu is ( Naruto ) zinoma Naruto, Sakura, Saske ir kiti.
                  buvo pat populiariausias anime visoje lietuvoje DragomBall, z, gt. ju veikeju nekam nereike vardinti.
                  no is ( hellsing ) vampiras Alukardas ir Viktorija Seles
                  nu is ( Slayers ) jodoji mage Lina arbe (ta nuo kurios bega drakonai)
                  Yra dar dauk anime kurios as mekst nu tikio kad ir jus mekstat.

Comment

• Silvestras
                    Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                    • 162

Man vienas veikėjas patiko po pažiūrėto anime Samurai Champloo..tai Mugen.Patiko gal dėl to,kad panašus truputį į manę savo charakteriu(lengvabudis,vulgarus ir tiesiog kietas veikėjas atsižvelgiant į jo bruožus).Jis tapo ir bus vienu mėgstamiausiu veikėju ilgą laiką o ne bus pamirštas po sekančio pažiūrėto anime.Jei jau patinka,tai ilgam laikui.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-10-03, 15:31.

Comment

• Rikka
                      Push The Limits

• 2008 07 12
                      • 91

Nu va,mano patys paciausi is paciu paciausiuju (ne topas tiesiog megstamiausi):
                      Teresa is Claymore,nes ji yra NR.1
                      Spoileris:

Grimmjow is Bleach, nu tokiu kaip komentuoti nereikia
                      Spoileris:

Urahara Kisuke,nes su juo visad linksma
                      Spoileris:

kanwu uchou is ikkitousen, nu pamtysit suprasit
                      Spoileris:

kenshin Himura is rurouni kenshin. del jo paties asmenybes
                      Spoileris:

Na ir zinoma, Aizen Sousuke is bleach
                      Spoileris:

Comment

• enjutsu
                        Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
                        • 131

Manau butu Kazuma is anime Kaze no stigma bent jau sitas megstamiausias
                        o siaip jei vardiciau patinkancius per ilgai uztruktu
                        sigpic

Comment

• AngelInDemon

Man tai lb patiko Death Note personazai, mano drauges sako kad as panasi y Ryuk .Tipo todel kad megstu obuolius

Comment

• Jogarasu
                            Narys

• 2008 08 14
                            • 90

nepatikesit kas, ach... mes su juom, kaip ciapasakius, giminingos sielos
                            labiausiai isimine todel, kad DBZ buvo vienas pirmuju matytu anime.

Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:

tai K-17 (is DBZ)
                            as kaip ir jo fanate...
                            truputis apie ji pagal scenariju:
                            Spoileris:
                            K-17 yra kiborgas, sukurtas daktaro Giro. Jam apie 18-20 metu. Jis ir kyborge K-18 yra dvyniai. Labiausiai nemegsta Giro, kuris ji sukure. K-17 yra saltakraujisko budo, megstantis gaisinti laika, pasiputes, saltas ir vienisas. Bet jis nemegta zudyti zmoniu, nebent juos tik pagazdinti, padauzyti,( dar matyt ir sadistas) todel ir nebuvo nuzudytas K-16. galiausiai jis bus isiurbtas Cello, bet tolimesnese serijose turetu buti atgaivintas, nes kovoje pries Buu jis pasirodys Z kovotoju puseje. na o DBGT jis tampa vienu galingiausiu heroju ir stoja blogio pusen, bet yra nugalimas pagrindinio herojaus Songoko ir daugiau nebepasirodo. duag ko nepamineta, nors jei esat ziureje, manau daug ir aiskinti nereikia

trumpas pristatymas
                            ir dar vienas trumpas pristatymas, kad jau taip isijauciau
                            Paskutinis pakeitimas nuo Jogarasu; 2008-09-19, 20:08.

Comment

• krapija
                              Cadavariffic

• 2008 03 08
                              • 260

tarkim
                              1. Piccolo (aišku db-dbz-dbgt) - dėl savo ramumo, proto ir kietumo
                              2. Cid Highwind (final fantasy 7) - dėl keiksmų, karštakošiškumo, rūkymo ir t.t
                              3. Sanosuke Sagara (Samurai X) - dėl karštakošiškumo, linksmumo ir šiaip, jis kietas belekaip
                              toliau dar daug yra.. trumpinimui taip tarkim - Gaara, Arcueid Brunestud, Tony Tony Chopper ir daug kitų
                              Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• yohdawn
                                Naujokas
                                • 2007 01 01
                                • 24

.
                                Paskutinis pakeitimas nuo yohdawn; 2023-05-23, 22:25. Priežastis: delete

Comment

Working...