Kazuma ish Kaze No Stigma,bene wienintelis bernas nusodinantis norincias pavaidint panas. Nu aishku ir kitus weikejus ^^V
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Na man labai patiko Soubi iš Loveless---kadangi katik baigiau jį žiūrėt---jis toks paslaptingasComment
-
-
Spaikas, Mungenas , Lain , Lightas ... na, daugiau nepamenu saip , kai ziuriu anime, tai koksnors viena veikejas is jo man tampa geriausiu ever.kai pabaigiu ziuet ji, pradedu kita - ta pati istorija"...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
Man visada į akis krenta antraplaniai veikėjai, ypač Kiba ir Šino iš Naruto,bei Mello iš Death note.
Bet šiaip, jei reikėtų pasakyti tik vieną, tai aišku Rock Lee(naruto), nes jo charakteris man išvis yra beveik tobulas.
Kažkaip įsiminė dar Ichigo (bleach), Nana(Elfen Lied) ir Raitas (Death note). Skaudūs jie man kažkokie, bet labai krupščiai įgyvendinti, ypač Raitas. Apskritai Death note labai gerai sukurti charakteriai - L, Raitas, Mello, Matt, Missa(nors ir kvaila), dievai(Rem!!). Tik Near man labai nepatiko.Comment
-
Uh, net nežinau pačio mėgstamiausio savo veikėjo, tačiau manau, kad aukščiausioje vietoje yra Grimmjow Jeagerjaques iš Bleach. Toliau - Ichimaru Gin iš Bleach, Dante, Vergil, Nero iš Devil May Cry, Marian Cross iš D.Gray-Man, Archer iš Fate/Stay Night bei Hei iš Darker Than Black, Sephiroth ir Cloud Strife iš Final Fantasy, Stein iš Soul Eater ir Near iš Death Note.
Šiaip mane traukia pilkaplaukiai bei baltaplaukiai.Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2008-06-29, 21:03.Comment
-
Turiu daugybe megstamu veikeju, kuriu net visu ir neivardinciau nes butu per ilgas sarasas, bet visvien yra keletas kurie man labiau patinka
Haji is Blood+ (kya~)
Kanda is D.Gray-man ( naujame manga chapteri jis toks kawaii!)
Chrno is Chrno Crusade
Cloud is FF7
L is Death Note
ir zinoma
Sousuke is FMP XD
ir kaip pastebejome, visi jie vyrai XDComment
-
Man kieciausias Gaara is naruto nzn kodel bet man jis patinkaRun, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Zero is Vampire knight bei Komui is D.Gray-man :P
Tiesiog negalejau issirinkti, nes yra simtai veikeju, kurie man patinka, bet situos dievinu labiausiai:PComment
Comment