Lightas Yagamis is Death Note , o patinka jis todel kad yra tobulas blogiukas.
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Anime istorijoje yra daug nuostabių veikėjų, bet mano mėgstamiausi yra:
Naruto ir Ichigo - galima į tą pačią kategoriją dėti, nes charakteriai panašūs, jie tiesiog faini
Ulquiorra Schiffer - tiesiog keistas, bet mano tipo veikėjas.
L - vienas mieliausių veikėjų, ir, žinoma, nerealiai protingas
Light - vienas geriausių blogiukų
Train Heartnet - nes charakteriu panašus į mane ir tiesiog gražus
Creed Diskenth - geriausias blogiukas, savo maniakiškumu pranokstantis daugelį
Oz Vessalus - labai įdomus savo keista savybe viską 'priimti', ir nerealiai mielas (kartu su Gilbertu - tikra duoklė merginoms )
Xarxus Break - jo būdas pranoksta visus kitus
Kyoko Mogami - charizma liejasi per kraštus...
Dar yra DAUG veikėjų, kurie mane tiesiog prajuokina ar pravirkdina ar suteikia daug įspūdžių, bet jų dabar nelabai prisimenu (atmintis kaip visada mane paveda... )Comment
-
Kolkas mano megstamiausi:
Mogami Kyoko is pirmo zvilgsnio vaikiska ir labai naivi, bet viduj slepias tikras velnias
Sebastian Michaelis is Kuroshitsuji neturiu zodziu tik pamcius seile tysta
Ciel Phantomhive is Kuroshitsuji kietas ir pagiezingas, bet ir kawaii vienu metu
Howl is Howl`s Moving Castle ypac pamegau sita veikeja po scenos su plaukais buvo juokinga
Grell Sutcliffe is Kuroshitsuji visada kai pasirodydavo virsdavau nuo savo kedes is juoko
Yoru is Shugo Chara tiesiog dievinu
Comment
-
Izay is durarara... jis kietas;DD patinka man jo charakteris ir stilius. db ir as noriu peili nesiotisMano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.Comment
-
Hmmm....
1. Hidan (is naruto) Jis pats prikolniauses is akatsuki, tiesiog Hidan was one of the most foul-mouthed, disrespectful character..!!
2. Edas (is FMA) del savo ugio koplekso
3.Jiraya (irvel naruto) Nuostabus veikejas! Stiprus protingas ir kartu juokingas.
4. Light (DN) Tobulas blogiukas.
5. Armstrong ar kaip ten ji (FMA) Muscles Power!!!!Comment
-
Jin is Samurai Champloo, protingas kartu ir pasiutes.
Jiraya is Naruto, aiskiausias charakteris is visu, ir turbut zmogiskiausias, myli moteris (retas ninze is Naruto seriju tuo pasizymi, na dar Kakashi), moka kovot, gerbiamas yra bet nepasikeles.
Izay is Durarara nesuprasi blogas jis ar ne ir ko siekia, bet kartu ir zavi, nes tiek absoliutus gerieciai tiek absoliutus blogieciai truputeli nusibode (turiu omeny butent Durarara seriala).
turbut yra ir daugiau, tik atmintis suslubavusiComment
-
Shinobu Handa is Shoujo Sect. Kurrogane Kenas, nepaaskinamu man budu, sugebe nupiesti stebinant harmoninga characterio in artstailo blendinga.
ir is bahuru
Jade Curtiss is Tales of The Abyss. Jokio durnumo, labai logiskai promastitas harakteris, daro tai ka ir turi daryti. Patinka jo psihologija, jo poziuriai. Labai harmoningas.Comment
-
Fiuhrer king bradley is full metal alchemist-nes su kardais galetu isskerst visa armija,ir siaip budas jo patiko.
Rena is "no naku koro ni"-miela veikeja,ir dar tas jos omochikaeri(i want to take that home) ka nors pamacius,galima is juoko nuo kedes nukristComment
Comment