Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tomaxas
    Naujokas
    • 2010 03 28
    • 15

Lightas Yagamis is Death Note , o patinka jis todel kad yra tobulas blogiukas.

Comment

• Lota :D
      Love and Peace~!

• 2010 02 17
      • 239

Anime istorijoje yra daug nuostabių veikėjų, bet mano mėgstamiausi yra:

Naruto ir Ichigo - galima į tą pačią kategoriją dėti, nes charakteriai panašūs, jie tiesiog faini
      Ulquiorra Schiffer - tiesiog keistas, bet mano tipo veikėjas.
      L - vienas mieliausių veikėjų, ir, žinoma, nerealiai protingas
      Light - vienas geriausių blogiukų
      Train Heartnet - nes charakteriu panašus į mane ir tiesiog gražus
      Creed Diskenth - geriausias blogiukas, savo maniakiškumu pranokstantis daugelį
      Oz Vessalus - labai įdomus savo keista savybe viską 'priimti', ir nerealiai mielas (kartu su Gilbertu - tikra duoklė merginoms )
      Xarxus Break - jo būdas pranoksta visus kitus
      Kyoko Mogami - charizma liejasi per kraštus...
      Dar yra DAUG veikėjų, kurie mane tiesiog prajuokina ar pravirkdina ar suteikia daug įspūdžių, bet jų dabar nelabai prisimenu (atmintis kaip visada mane paveda... )

Comment

• nawaras
        Naujokas
        • 2010 03 27
        • 16

Mugen del jo brutalių kovų bei savito elgesio

Comment

• witkus
          Take it easy

• 2009 11 21
          • 261

Lelouch is code geass del savo stiliaus, man priimtino pasaulio suvokimo, auksto lygio mastymo bei strategiju kurimo ir del tos tikros neapykantos savo priesams...

Comment

• toma
            Šokoladoholikė

• 2010 03 16
            • 368

Kolkas mano megstamiausi:
            Mogami Kyoko is pirmo zvilgsnio vaikiska ir labai naivi, bet viduj slepias tikras velnias
            Sebastian Michaelis is Kuroshitsuji neturiu zodziu tik pamcius seile tysta
            Ciel Phantomhive is Kuroshitsuji kietas ir pagiezingas, bet ir kawaii vienu metu
            Howl is Howl`s Moving Castle ypac pamegau sita veikeja po scenos su plaukais buvo juokinga
            Grell Sutcliffe is Kuroshitsuji visada kai pasirodydavo virsdavau nuo savo kedes is juoko
            Yoru is Shugo Chara tiesiog dievinu

Comment

• Boozy
              Naujokas
              • 2009 03 09
              • 12

Izay is durarara... jis kietas;DD patinka man jo charakteris ir stilius. db ir as noriu peili nesiotis
              Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.

Comment

• Vanabis
                Noob-writer

• 2010 01 25
                • 57

Hiruma, iš Eyeshield 21...Ya Ha!!! Bet kurio tradicinio anime sportininko priešingybė. Velnias žemėje

Comment

• Emm-chan
                  Naujokas
                  • 2010 04 26
                  • 3

Ikuto iš Shugo Chara, nes jis kietas ir man patinka jo charakteris.. xD

Comment

• justdream
                    its... okey...

• 2010 02 20
                    • 26

Izay... Boozy paaiskino kodel

Comment

• arc9944
                      wut?

• 2010 01 30
                      • 92

Hmmm....
                      1. Hidan (is naruto) Jis pats prikolniauses is akatsuki, tiesiog Hidan was one of the most foul-mouthed, disrespectful character..!!
                      2. Edas (is FMA) del savo ugio koplekso
                      3.Jiraya (irvel naruto) Nuostabus veikejas! Stiprus protingas ir kartu juokingas.
                      4. Light (DN) Tobulas blogiukas.
                      5. Armstrong ar kaip ten ji (FMA) Muscles Power!!!!

Comment

• Archas22
                        Naujokas
                        • 2007 08 16
                        • 20

Jin is Samurai Champloo, protingas kartu ir pasiutes.
                        Jiraya is Naruto, aiskiausias charakteris is visu, ir turbut zmogiskiausias, myli moteris (retas ninze is Naruto seriju tuo pasizymi, na dar Kakashi), moka kovot, gerbiamas yra bet nepasikeles.
                        Izay is Durarara nesuprasi blogas jis ar ne ir ko siekia, bet kartu ir zavi, nes tiek absoliutus gerieciai tiek absoliutus blogieciai truputeli nusibode (turiu omeny butent Durarara seriala).
                        turbut yra ir daugiau, tik atmintis suslubavusi

Comment

• Insanity
                          Alter Ego

• 2010 01 31
                          • 122

Light Yagami iš death note - savo genialumu, pastabumu, įžvalgumu bei greitu mąstymu. Lengvai gebantis perprasti žmogaus tikslus/strategijas, bei mokantis manipuliuoti kitais... Iš dalies tai mano gyvenimo tikslas :P

Comment

• RyuMaster
                            Narys

• 2010 05 25
                            • 48

Shinobu Handa is Shoujo Sect. Kurrogane Kenas, nepaaskinamu man budu, sugebe nupiesti stebinant harmoninga characterio in artstailo blendinga.
                            ir is bahuru
                            Jade Curtiss is Tales of The Abyss. Jokio durnumo, labai logiskai promastitas harakteris, daro tai ka ir turi daryti. Patinka jo psihologija, jo poziuriai. Labai harmoningas.

Comment

• Mifil
                              wHite cAt
                              • 2010 06 03
                              • 28

Sebastian`janas is kuroshitsuji , nes jis ir blogas demonas , labai gudrus , protingas , ir isvis idialus personazas ^^

Comment

• taven
                                Forumo maniakas

• 2010 06 12
                                • 432

Fiuhrer king bradley is full metal alchemist-nes su kardais galetu isskerst visa armija,ir siaip budas jo patiko.
                                Rena is "no naku koro ni"-miela veikeja,ir dar tas jos omochikaeri(i want to take that home) ka nors pamacius,galima is juoko nuo kedes nukrist

Comment

Working...