Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • iPunk
    Haha I is back in action
    • 2009 04 09
    • 23

Lelouch Lamperouge - gal del to kad pats toks noreciau buti, bet siaip del to kad sitas veikejas man pasirode pats tikriausias buvo saltakraujiskas ir elgesi logiskiausiai pagal situacija pagal mano nuomone beveik visose vietose...
    In real life bad guys win...

Comment

• Yumenator
      Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
      • 552

Sakura Haruno - Teisioog kai pamaciau iskarto patiko ~ Ji visada buvo ir bus mano favorituose~
      Russia-san(Axis Powers Hetalia) Jo Yanderiskumas mane uzkariauja(Siap visai NEdievinu Yandere characteri kokiam kitam anime) bet cia~~ Taip ir norisi griebt is ekrano and cuddle to death
      Suigetsu(Naruto) -Del jo dantuku~~Ir mielos sypsenos~~
      Rukia Kuchiki(Bleach) - Del jos characterio, stiprumo ir aisku romantisku(mano manymu) santykiu su Ichigo (bet cia jau apie couple daugiau )
      Luppi(bleach) del tokio svelnaus Balselio~~Ir del mielumo~~(bent jau man jis mielas )
      Hidan(Naruto) - Su jo characteriu nuotaika gali bet kuriam pakelt ~ (apkabina Hidan'a)
      Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2009-12-29, 13:25.
      http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
      be sure to visit our page~

Comment

• Katekutaku-chan
        ^_^
        • 2009 02 20
        • 18

Himura Kenshin - Rurouni Kenshin (Manau nereikia aiškinti....)
        Itachi - Naruto (manau irgi nėr ką aiskinti...jis tiesiog kietas ir
        Spoileris:
        geras brolis, man patinka ką jis padarė...(skaitykit mangą!)
        )
        Lelouch - Code Geass (Best genius in the world!~ Labai geras strategas ir
        Spoileris:
        man patiko ką jis padarė R2 pabaigoje, tad pažiūrėkit, kas nematė CG.
        )
        L Lawliet - Death Note (TIKRAI NEAIŠKINSIU! Kam gali nepatikti L??? Jis turi tiek daug gerų savybių...)
        Gilbert Nightray - Pandora Hearts (He is sooo cute and...)
        Abel Nightroad - Trinity Blood (? I just like him...Hm...Gal dėl to, kad jis ''kietas kunigas''??? Turbūt~ Ah, meilė iš pirmo žvilgsnio. ^_^)
        Allen Walker - D. Gray - man (Ėdrūnas beansprout~)
        Seabstian - Kuroshitsuji (Kam toks liokajus gali nepatikti??? Norėčiau tokio~ Tik ne kainos aiškus...XD)
        Ed Elrick - FMA (Aš tiesiog jį megstu, the small and SMART one XD)
        ....MEGSTAMIAUSI....
        Paskutinis pakeitimas nuo Katekutaku-chan; 2010-04-02, 17:29.

Comment

• Yuffie
          Cute as Hell.

• 2009 01 04
          • 123

Mėgstamiausi tai :
          Sai iš Naruto - moka gerai pasisakyt. Ir šypsena graži
          Zaraki Kenpachi (tikiuos teisingai parašiau) iš Bleach - laabai kietas xD
          Deidara (Naruto) - kawaii ir tiek ;p
          Ir pritarsiu Katekutaku-chan dėl Itachi'o

Comment

• druzokas
            Narys
            • 2009 08 17
            • 41

Autorius saky92
            Sasuke - jis cool uzsispyres ir jo charakteris kazkiek panasus i mano del jo ryzto ir uzsispyrimo padaryti viska iki galo
            Man asmeniskai juokinga kai zmones giria save lygindamiesi su anime herojais

Megstamiausias yra Kamina is Tengen Toppa Gurren Lagann, nesakysiu kodel, jus privalote patys paziureti si anime ir tada man tikrai pritarsite

Comment

• Semashke
              U can call me Sema

• 2009 01 16
              • 425

Lavi is D.gray-man, nes jis linksmas ir atsiliepia , kai ji vadina bastard ar kaip ten xD na gal del to, kad ji cospleinau
              semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

Kei Kurono, nes jis kietas ir paprastas

GANTZ
                Kei Kurono: Pradžioje jis yra gan savanaudiškas ir ciniškas personažas, kuris dažnai pabaigoje tampa herojumi. Kad ir kaip bebūtų, vėliau Kei pradeda rūpintis kitais žmonėmis ir stengiasi vengti pasėkmių, kurios gali paliesti jo komandos narius. Jo didžiuliai įgudžiai ir jo tvirtas vadovavimas greitai padarė jį herojumi tarp kitų personažų, esančių šiame anime ir mangoje. Jis apartamentuose gyvena vienas, kadangi su šeima pagal terminus nesutarė. Oku sukūrė Kurono charakterį su idėja, kad šios mangos skaitytojai ir anime žiūrėtojai galėtų rasti panašumų su juo.
                Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2009-10-04, 19:11.
                Kartoškė

Comment

• Psichas
                  Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                  • 147

Zaraki Kenpachi is Bleach - nesveikas pats ir turi kieta karda
                  Dante is DMC - stylish xDDD
                  Zoro is OP - kaip galima nemegt zmogaus kuris vienu metu naudoja 3 katanas
                  Mugen is Samurai Champloo - panasus i mane
                  the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Red_Elf
                    pandų karai :D

• 2009 05 07
                    • 1112

Seras Victoria Hellsing tokios mielos bei tyros merginos dar reikėtų paieškot, kartu ji žiauriai sexy ir kai ją užknisa - patartina trauktis, o dar geriau - bėgti

Comment

• Haji
                      Horror and Mystic lover
                      • 2008 07 05
                      • 116

Maebara Keiichi - kone dėl visko. Pervertiškumas, šmaikštumas, master of words ir t.t.

Comment

• Myliu Ichigo
                        Naujokas
                        • 2009 10 18
                        • 20

Kurosaki Ichigo-Jis yra mano megstamiausias veikejas del to kad jis yra stiprus protingas ir gražus.
                        O iš naruto animes turiu daug bet tingiu,vardinti....

Comment

• Psichas
                          Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                          • 147

kurioj vietoj Ichigo protingas? xDDDD
                          the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Renata
                            Meanie

• 2008 05 25
                            • 715

Ginko iš Mushi-shi, todiel kad jis kietas dėdė, protingas, kartais kandus ;]
                            AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• pinokio
                              友情

• 2008 11 16
                              • 218

Autorius Myliu Ichigo
                              Kurosaki Ichigo-Jis yra mano megstamiausias veikejas del to kad jis yra stiprus protingas ir gražus.
                              O iš naruto animes turiu daug bet tingiu,vardinti....
                              ichigo toks pats protingas, kaip ulongas is dragon ball

Comment

• akvarele
                                Time OF Dying
                                • 2009 10 18
                                • 17

peinas is naruto shippuuden patinka labiusiusiai nes patinka tokia tipo vekia be jiokia gailcia ir be kvailu emociu

Comment

Working...