Lelouch Lamperouge - gal del to kad pats toks noreciau buti, bet siaip del to kad sitas veikejas man pasirode pats tikriausias buvo saltakraujiskas ir elgesi logiskiausiai pagal situacija pagal mano nuomone beveik visose vietose...
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
Sakura Haruno - Teisioog kai pamaciau iskarto patiko ~ Ji visada buvo ir bus mano favorituose~
Russia-san(Axis Powers Hetalia) Jo Yanderiskumas mane uzkariauja(Siap visai NEdievinu Yandere characteri kokiam kitam anime) bet cia~~ Taip ir norisi griebt is ekrano and cuddle to death
Suigetsu(Naruto) -Del jo dantuku~~Ir mielos sypsenos~~
Rukia Kuchiki(Bleach) - Del jos characterio, stiprumo ir aisku romantisku(mano manymu) santykiu su Ichigo (bet cia jau apie couple daugiau )
Luppi(bleach) del tokio svelnaus Balselio~~Ir del mielumo~~(bent jau man jis mielas )
Hidan(Naruto) - Su jo characteriu nuotaika gali bet kuriam pakelt ~ (apkabina Hidan'a)Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2009-12-29, 13:25.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Himura Kenshin - Rurouni Kenshin (Manau nereikia aiškinti....)
Itachi - Naruto (manau irgi nėr ką aiskinti...jis tiesiog kietas irSpoileris:geras brolis, man patinka ką jis padarė...(skaitykit mangą!)
Lelouch - Code Geass (Best genius in the world!~ Labai geras strategas irSpoileris:man patiko ką jis padarė R2 pabaigoje, tad pažiūrėkit, kas nematė CG.
L Lawliet - Death Note (TIKRAI NEAIŠKINSIU! Kam gali nepatikti L??? Jis turi tiek daug gerų savybių...)
Gilbert Nightray - Pandora Hearts (He is sooo cute and...)
Abel Nightroad - Trinity Blood (? I just like him...Hm...Gal dėl to, kad jis ''kietas kunigas''??? Turbūt~ Ah, meilė iš pirmo žvilgsnio. ^_^)
Allen Walker - D. Gray - man (Ėdrūnas beansprout~)
Seabstian - Kuroshitsuji (Kam toks liokajus gali nepatikti??? Norėčiau tokio~ Tik ne kainos aiškus...XD)
Ed Elrick - FMA (Aš tiesiog jį megstu, the small and SMART one XD)
....MEGSTAMIAUSI....Paskutinis pakeitimas nuo Katekutaku-chan; 2010-04-02, 17:29.👍 1Comment
-
Megstamiausias yra Kamina is Tengen Toppa Gurren Lagann, nesakysiu kodel, jus privalote patys paziureti si anime ir tada man tikrai pritarsite👍 1Comment
-
Kei Kurono, nes jis kietas ir paprastas
GANTZ
Kei Kurono: Pradžioje jis yra gan savanaudiškas ir ciniškas personažas, kuris dažnai pabaigoje tampa herojumi. Kad ir kaip bebūtų, vėliau Kei pradeda rūpintis kitais žmonėmis ir stengiasi vengti pasėkmių, kurios gali paliesti jo komandos narius. Jo didžiuliai įgudžiai ir jo tvirtas vadovavimas greitai padarė jį herojumi tarp kitų personažų, esančių šiame anime ir mangoje. Jis apartamentuose gyvena vienas, kadangi su šeima pagal terminus nesutarė. Oku sukūrė Kurono charakterį su idėja, kad šios mangos skaitytojai ir anime žiūrėtojai galėtų rasti panašumų su juo.Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2009-10-04, 19:11.KartoškėComment
-
Zaraki Kenpachi is Bleach - nesveikas pats ir turi kieta karda
Dante is DMC - stylish xDDD
Zoro is OP - kaip galima nemegt zmogaus kuris vienu metu naudoja 3 katanas
Mugen is Samurai Champloo - panasus i manethe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Kurosaki Ichigo-Jis yra mano megstamiausias veikejas del to kad jis yra stiprus protingas ir gražus.
O iš naruto animes turiu daug bet tingiu,vardinti....Comment
-
kurioj vietoj Ichigo protingas? xDDDDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
Comment