Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • xipzo
    I hate IDIOTS

• 2009 04 16
    • 224

Man patiko servas Victoia is Hellsing / nes as toks pat nesusipratelis ka veikiu siame pasaulyje ir pries kanors darydamas ilgai galvoju , bet kai susinervinu tai kaip ji visus pazystamus padraskyt galiu
    My Anime List <---
    Waiting for Peacefull summer...

Comment

• ☆Kivi☆
      林哥
      • 2009 06 05
      • 15

RIngo iš Air gear tiesiog patinka na trūksta žodžių ,bet patinka ;DD

Comment

• Zx-Shade
        digital existence

• 2009 03 14
        • 725

Sakura is tokko , ji tokia rimta, ir tuo paciu miela, kapoja demonus kaip pamisus, ji geriausia!
        Paskutinis pakeitimas nuo Zx-Shade; 2009-06-20, 01:02. Priežastis: nera

Comment

• usakou
          Rimtas forumo narys
          • 2009 04 19
          • 188

edward'as elric'as from fma... ( kdl? paziurekit i mano avatara!! xDD)
          haruhi suzumiya... nznau...ji tokia ydomi ;D
          L from Death note. why> tiesiog seip :P
          Lucy from elfen lied. kodel? nea..man ji labiau patinka,kai yra NYU^_^

Comment

• freemax
            Naujokas
            • 2009 06 17
            • 10

nyu is elfen lied tokia jokinga kai nezudo

Comment

• ColdOne
              And Who Am I?
              • 2009 06 10
              • 41

L(Death Note) , Leloush(Zero) (Code Gaess) , Sasuke Uchicha (Naruto)
              Tai tie personažai,kurie išsiskiria,net nemoku exactly to apibūdint. Nežinau,juose aš įmatau būtent tai ko man reikia ir ko aš noriu.
              Spoileris:
              Ne į temą nr.1 Dar nepatvirtinau savo hipotezės,nes Uchiha visdar vaikšto gyvas,bet gali būti kad,plius jų visų likimas - mirtis. Ne į temą nr.2 Šiaip man kelia šypsena tai,kad mano mėgst.anime personažai tamsiaplaukiai,šiuo atveju išduodu savo pirmenybę blondinams ;D

Paskutinis pakeitimas nuo ColdOne; 2009-06-19, 23:04.

Comment

• Tabeko
                Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                • 290

Labiausiai man patikęs anime veikėjas yra Agito iš Air Gear.
                Toks savotiško charakterio, sunkiai sukalbamas, bet kažkuo pritraukiantis. O ir išvaizda pakankamai patrauklus.

Iš šiaip patinkančių būtų, Ed'as iš FMA & Black Star iš Soul Eater.
                Ed'as dėl savo pritraukiančios asmenybės ir "prikolų" dėl ūgio. Vajetau, kaip man patinka iš jų pasijuokt.
                O Black Star dėl savo kerėpliškumo. Na, šiaip jis gan tvirto charakterio asmenybė, o ir išvaizda turi kuo pasigirt.

Comment

• aKi
                  Ruduo.

• 2007 10 24
                  • 289

Ergo Proxy - Real (mėgstu tokias minimalistines gotes), Code Geass - Lulu, Eureka 7 - Anemone, Devil May Cry - Dante (nors ir ne toks kick-ass kaip žaidimuose, bet..), xxxHolic - Watanuki, Sayonara Zetsubou Sensei - Nozomu Itoshiki, Diebuster - Nono, Tsubasa Chronicle - Fai, Kamui, Kuroshitsuji - Grell Sutcliffe. Sąrašą galėčiau dar pildyt ir pildyt, kažkaip nemažai personažų įsiminė.

Comment

• n'Huun
                    Solid aggression.
                    • 2009 06 12
                    • 72

Lelouch'as iš Code Geass - simply the best. Tiek dėl savo ryžto, proto, sugebejimo blaiviai mastyt net sunkiausiose situacijose... Tiek dėl savo charakterio...

Yagami Light / Kira - dar vienas genijus. Man jie su Lelouch'u daugmaž panašūs, todėl abu yra mano megėmiausieji anime personažai.
                    Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• kloo44
                      -*-*-*-*-
                      • 2009 05 16
                      • 10

Light is Death note ,bet nezinau del ko.
                      sigpic

Comment

• Helicon2
                        yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
                        • 55

Onizuka is GTO labai patiko (juokingas ir "protingas")
                        Dar man labai patiko Lawrence Craft is Spice and Wolf (toks truputi luzeriskas ir apgailetinas xD )
                        Ir is Texhnolyze Ran bei Organo laaaaaabai patiko . (tylus, grazus, salti ir Organo visalaik with style)

Comment

• Monstriuke
                          Clumsy
                          • 2009 02 02
                          • 39

Mugen is samurai champloo, (ka galiu pasakyti 'cool hero type' xD)
                          Near is Death note (kas gali nesusilyditi nuo tokio veidelio?)
                          Kyoya is Ouran High School Host Club (protingas ir zavus ko dar reikia?)

Comment

• Soulless
                            Naujokas

• 2009 06 18
                            • 25

Tsume from Wolf's Rain. | Pasirodė toks artimas badass
                            Mello from Death Note | Žavus šokoladoholikas
                            Toboe from Wolf's rain | Mielas , pasimetes veikėjas priklausomas nuo žmogaus kuris jį ignoruoja.

Comment

• Calyx Deuced
                              Narys

• 2006 12 06
                              • 96

1. Kamille Bidan iš Mobile Suit Zeta Gundam. Charakteringiausias mano matytas veikejas, kurio charakteris man artimas.
                              2. Char Aznable Mobile Suit Gundam/ Mobile Suit Zeta Gundam/ Mobile Suit Gundam Chars Counterattack. Idealistas turintis tikra vizija ir pasiryzes tai igyvendint.
                              3. Motoko Kusanagi is GITS serijos, tiesiog kerintis personažas, turintis ypač kerinti charakteri.

Comment

• After
                                As the psycho himself

• 2009 07 15
                                • 125

Lelouch nezinau tikslei del ko bet labai patiko.

Comment

Working...