Man patiko servas Victoia is Hellsing / nes as toks pat nesusipratelis ka veikiu siame pasaulyje ir pries kanors darydamas ilgai galvoju , bet kai susinervinu tai kaip ji visus pazystamus padraskyt galiu
Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)
Collapse
X
-
-
L(Death Note) , Leloush(Zero) (Code Gaess) , Sasuke Uchicha (Naruto)
Tai tie personažai,kurie išsiskiria,net nemoku exactly to apibūdint. Nežinau,juose aš įmatau būtent tai ko man reikia ir ko aš noriu.
Spoileris:Ne į temą nr.1 Dar nepatvirtinau savo hipotezės,nes Uchiha visdar vaikšto gyvas,bet gali būti kad,plius jų visų likimas - mirtis. Ne į temą nr.2 Šiaip man kelia šypsena tai,kad mano mėgst.anime personažai tamsiaplaukiai,šiuo atveju išduodu savo pirmenybę blondinams ;D
Paskutinis pakeitimas nuo ColdOne; 2009-06-19, 23:04.Comment
-
Labiausiai man patikęs anime veikėjas yra Agito iš Air Gear.
Toks savotiško charakterio, sunkiai sukalbamas, bet kažkuo pritraukiantis. O ir išvaizda pakankamai patrauklus.
Iš šiaip patinkančių būtų, Ed'as iš FMA & Black Star iš Soul Eater.
Ed'as dėl savo pritraukiančios asmenybės ir "prikolų" dėl ūgio. Vajetau, kaip man patinka iš jų pasijuokt.
O Black Star dėl savo kerėpliškumo. Na, šiaip jis gan tvirto charakterio asmenybė, o ir išvaizda turi kuo pasigirt.Comment
-
Ergo Proxy - Real (mėgstu tokias minimalistines gotes), Code Geass - Lulu, Eureka 7 - Anemone, Devil May Cry - Dante (nors ir ne toks kick-ass kaip žaidimuose, bet..), xxxHolic - Watanuki, Sayonara Zetsubou Sensei - Nozomu Itoshiki, Diebuster - Nono, Tsubasa Chronicle - Fai, Kamui, Kuroshitsuji - Grell Sutcliffe. Sąrašą galėčiau dar pildyt ir pildyt, kažkaip nemažai personažų įsiminė.Comment
-
Lelouch'as iš Code Geass - simply the best. Tiek dėl savo ryžto, proto, sugebejimo blaiviai mastyt net sunkiausiose situacijose... Tiek dėl savo charakterio...
Yagami Light / Kira - dar vienas genijus. Man jie su Lelouch'u daugmaž panašūs, todėl abu yra mano megėmiausieji anime personažai.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Onizuka is GTO labai patiko (juokingas ir "protingas")
Dar man labai patiko Lawrence Craft is Spice and Wolf (toks truputi luzeriskas ir apgailetinas xD )
Ir is Texhnolyze Ran bei Organo laaaaaabai patiko . (tylus, grazus, salti ir Organo visalaik with style)Comment
-
Comment
-
1. Kamille Bidan iš Mobile Suit Zeta Gundam. Charakteringiausias mano matytas veikejas, kurio charakteris man artimas.
2. Char Aznable Mobile Suit Gundam/ Mobile Suit Zeta Gundam/ Mobile Suit Gundam Chars Counterattack. Idealistas turintis tikra vizija ir pasiryzes tai igyvendint.
3. Motoko Kusanagi is GITS serijos, tiesiog kerintis personažas, turintis ypač kerinti charakteri.Comment
Comment