Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kadaj
    Mader Faker !!!
    • 2009 02 10
    • 3

L is Death note,nes turi auksta intelekta ir grazia iswaizda.
    Lelouch arba Zero is Code Geass,nes turi grazia plaukuosena ir grazu balsa

Comment

• Jullara
      Naujokas
      • 2009 02 12
      • 23

rip van winkle is hellsingo,nes ji kieta moteris r dar vampyre....

Comment

• Yuuki-Goda
        Goda~*
        • 2009 04 08
        • 50

Yuuki is Vampire Knight, del jos budo, poziurio ir geros sirdies

Comment

• Semashke
          U can call me Sema

• 2009 01 16
          • 425

Edas is fma- #1,nes yra mazas (dabar as gausiu xD) bet visada parodo visiems savo vieta, greitai susinervuoja, Alphonse is fma - #2 , nes nuolat nervuoja Eda surinktom is gatves katem , Lelouch is Code Geass -#3 kietas balsas, geras protas what can I say
          semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Melancholy~
            Narys
            • 2009 02 12
            • 59

C.C. nes tokia paslaptinga ir pasikelus man patinka tokie idomus kiek pasikele personazai

Comment

• Derogatory`
              Loki'd

• 2007 10 06
              • 350

Autorius Derogatory`
              Uh, net nežinau pačio mėgstamiausio savo veikėjo, tačiau manau, kad aukščiausioje vietoje yra Grimmjow Jeagerjaques iš Bleach. Toliau - Ichimaru Gin iš Bleach, Dante, Vergil, Nero iš Devil May Cry, Marian Cross iš D.Gray-Man, Archer iš Fate/Stay Night bei Hei iš Darker Than Black, Sephiroth ir Cloud StrifeFinal Fantasy, SteinSoul Eater ir NearDeath Note.
              Šiaip mane traukia pilkaplaukiai bei baltaplaukiai.
              Pildau ir taisau sąrašiuką:
              Haine Rammsteiner iš DOGS: man visada patinka baltaplaukiai, tiksliau pirmiausiai patraukia akį. Šito ir charakteris įdomus: moterų fobija, laukinio šuns "siela", toks bad ass, bet tuo pačiu ir švelnus charakteris. Taip sakant veikėjas su geromis ir blogomis savybėmis.
              Dante, Vergil, Nero iš Devil May Cry: heh, šita trijulė visada buvo geruliai. kiekvienas savaip skirtingas, tačiau visi bad ass. Vergil'o šaltumas, arogancija. Nero vaikiškumas, emocionalumas. Dante išvis tobulas. xD Visi jo aspektai man patinka.
              Akutabi Gamma iš Zombie Powder: irgi whitehead'as. Šiaip įdomus veikėjas, tiksliau įdomiai charakterizuotas. Paslaptingas.
              Revy iš Black Lagoon: uh, galinga bobela. Tiksliau, pavaranti ir bad ass. xD Todėl man ji ir praėjo. Taip pat jos rimtumo minutės tokios natūralios ir įdomios būna. Ir šiaip guns'ų naudotojos yra good.
              Kamina iš Gurren Lagann: šitas daužtas, bet pavaro ir jo būdas kabina. Nors jis rėksnys ir "kietakaktis", jis still gerai atrodo. :>
              Marian Cross iš D.Gray-Man: red hair sexas. xD Ir būdas toks "womanizeris", bet ir bad ass. Bet toks paslaptingas, net labai. Bet tuo pačiu labai vyriškas ir rimtas, šaltas. O jau jo barzdytė... *lydosi*.
              Grimmjow Jeagerjaques iš Bleach: dar vienas bad ass ir rėksnys. xD
              Ichimaru Gin iš Bleach: oo, vienas paslaptingiausių, įdomiausių, keisčiausių personažų. Bet labai patraukiantis su creepy'iškumu.
              Sephiroth iš Final Fantasy: šitas very evil one, todėl man patiko. Toks šaltas ir sarkastiškas. ;>
              Papa iš Soul Eater: mielas ir linksmas veikėjas. Taip pat dailus. Nors anime jis ir mažokai charakterizuotas buvo.
              Kiefer iš RideBack: dar vienas, kuris buvo mažai charakterizuotas, dar mažiau negu Papa. Bet man patiko. Pirmiausiai išvaizda: geltonos akys, balti/pilki plaukai, randelis. x3 Būdas tikriausiai primintų kokių kelių viršuje minėtų veikėjų derinį: šaltas, paslaptingas.

Taigi pagrindiniai būtų tokie. O vėliau galbūt pataisysiu ir prirašysiu kodėl jie man patinka.

EDIT: Ehh, Miyata, galbūt galvojai, kad rašysiu naują postą tik tam, kad aprašyčiau veikėjus. Deja, ne. Ir ne tau pasakoti, kada galėčiau, kada turėčiau rašyti postus. Panorau vakar ir parašiau. O dabar redaguoju.
              Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2009-04-11, 16:41.

Comment

• zeke
                trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                • 392

Man tai Haruhi - energinga ir verzli, siekenti to ko nori .
                S_T

Comment

• Miyata
                  Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                  • 452

Autorius Derogatory`
                  Pildau ir taisau sąrašiuką:
                  Haine Rammsteiner iš DOGS
                  Dante, Vergil, Nero iš Devil May Cry
                  Akutabi Gamma iš Zombie Powder
                  Revy iš Black Lagoon
                  Kamina iš Gurren Lagann
                  Marian Cross iš D.Gray-Man
                  Grimmjow Jeagerjaques iš Bleach
                  Ichimaru Gin iš Bleach
                  Sephiroth iš Final Fantasy
                  Papa iš Soul Eater
                  Kiefer iš RideBack

Taigi pagrindiniai būtų tokie. O vėliau galbūt pataisysiu ir prirašysiu kodėl jie man patinka.
                  daah... Tai veliau galejai ir parasyt posta, praso argumentuoti butinai, rasai argumentuok is karto, o ne veliau ir tai gal.
                  O kad nebutu biski off topic.
                  Man tai sunku isrinkti kelis favourite, man is kiekvieno anime bent vienas personazas patinka, bet dazniausiai po 2-3. Nes turi bruozu, kurie man patinka, t.y. vienas kietas, bei heart-colded, kitas juokdarys, bet kietas, ir t.t. Buna ir kitu bruozu kuriais mane patraukia, bet cia isvardyti visus butu ilgai.

Comment

• Aramis

CowboyBebop - Spike Spiegel - už jo tvirtą charakterį (Ką vien reiškia jo pasakymas "...viena mano akis mato dabartį, kita praeitį"). Neturėdamas vienos akies vistiek laimėjo Kovą prieš praeitį, kad ir neteko mylimosios ;
                    Death Note - L - Visada patiko aštrus, loginis mąstymas, kurio L turi. Plius dar prie gero įvaizdžio prisideda ir jo skepticizmas ;
                    Spirited Away - Shikira - Sugebėjimas nepasiduoti net ir sunkiausioje situacijoje, brandos siekimas net ir sunkiausiomis aplinkybėmis ;
                    Naruto - Kakashis - Man irgi manau patiktų pavartyti Make out tactics :rolleyes:
                    Ir pati geriausia -
                    Sekirei - Tsukiumi. Tokį charakterį merginoje labai retai išvysi Drovi, bet jau kokia kartu valdinga "I'm his legal wife"

Comment

• Kipras9
                      HibariWillBiteYouToDeath!
                      • 2009 03 23
                      • 21

Sveki.Man tai patinka soulas is soul eater nes jis nezinau pagrindinis veikejas

Comment

• cobabara
                        Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                        • 998

pats pats megstamiausias tai turbut Haulas is Howl's Moving Castle. o kodel, tai... na savotiskas princas ant balto zirgo =D na ne tiesiogiai, bet kazkas is tokios serijos ^^
                        [yeah, I'm pathetic. like I care ;D]

o siaip tai dar yra keli labai patinkantys, pvz
                        Zero is Vampire Knight - nu toks... uch ♥
                        Crona is Soul Eater - nors ir pakankamai nedaug demesio jai skiriama, bet man patinka tas jos toks sizovumas ir aplinkos baime, vot.
                        Greall is Kuroshitsuji - dar nebaigiau ziureti sito anime, bet sitas veikejas tai toks... ;DD net sunkoka apibudinti. raudoni plaukai, yaoinos uzuominos... =3
                        Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• sagara sanosuke
                          forumo idiotas
                          • 2009 04 14
                          • 134

Sagara sanosuke nes patinka jo kovos stilius, patinka jo charakteris

Comment

• NETRiP26
                            Narys
                            • 2007 07 22
                            • 45

CC iš Code Geass, nes paslaptinga ir nelabai jai rūpi kiti.
                            Lelouch iš Code Geass, nes patiko kai jis priimdavo sprendimus vadovaudamasis protu.

Comment

• ResuEmanon
                              Bohemian Vagabond
                              • 2007 06 02
                              • 36

Lets see... vieno mekstamiausio neturiu, bet kruva mekstamu...
                              Vash is Trigun istrigo, del jo apsurdisku pasiaukojimu :>
                              Velesnis Piccolas is DBZ... nes seip ismincius ir bicas kuris gali atauginti ranka kai ja jam nutraukia.
                              Samurai Champloo, Jin ir Mugen istrigo kaip komanda - jie kaip priesingybes kurios panasios viena i kita.
                              Is Naruto istrigo Kakashis, Shikimaru ir Jiraya - patiko ju taktikavimas kovose ir ganetinai laisvi poziuriai.
                              L ir Kira is Death Note - du panasus(ir lb skirtingi) analizatoriai teisinguma suprate kitaip.
                              ... yra ir daugiau, bet tingiu galvot dabar...
                              To be strong...? It isn't about being able to fight others, it's about being able to fight ghosts of your self.

Comment

• Mahiko
                                Its pain time

• 2009 04 12
                                • 71

1.Hei
                                Darker than black.
                                Toks Isskirtinis Anime charas Rimtas , Itraukiantys , Mielas , paguodziantys , and He kills people without hesitation
                                2.Light
                                Death note.
                                "God of The new world" Pasako viska

3.Lelouch
                                Code Geass.
                                Another Badie but at the same time godie!
                                Ir seip toks Idomus charakteris jo mastysena ir pan.
                                4.Dante.
                                Devil may cry
                                Becouse he's demon ass kicking bastard with White hair
                                5.Alucard.
                                Hellsing
                                Vampire , With HUGE GUNZ, and He can sommon big Doggy

Comment

Working...