Tamsus, ziaurus, paslaptingas. Butu vienas pagrindinis veikejas kuris beveik neprasiziotu, daugelis minciu butu perteikiama vizualiai, sukuriant atmosfera, manau butu panasu i Blame! .
Koks būtų jūsų anime?
Collapse
X
-
Mano anime, kaip tik vieną sapnavau. Du draugai patenka į laivą (kaip Nojaus arka, didžiulis medinis tik skirtas ne žvėrims), kokiu tikslu, nežinau, bet jau kitą ryta vienas iš draugu pabunda ir pastebi, kad visi aplinkiniai elgiasi kažkaip keistokai, taippat ir jo draugas, linkčioja, klupi, sako nežinomus žodžius... Jis stengiasi viską atlikti kaip minia, bandos principas ir jam nepavyksta prisitaikyri prie nežmoniško sinchroniškumo, jo žioplas pastangas pastebi kolegos, kila sumaištis, nuostaba, pašaipa. Pasirodo vyresnieji, vyksta pokalbis.... Ir veikėjas suvokia, kad pateko į baisią sektą, kurios nariai vergauja su šypsena ir tada pabūdau. Bet man toks patiktu. Itraukiantis, parodantis kaip gyliai žmonės itraukiami į sektas ir kaip karais beviltiška iš ten juos ištraukti. Apie piešimą - mane labiausiai domina šviesios, per darug akies neriežiančios arba pastelinės spalvos. Piešimo stilius tarkim kaip: Usagi Drop, Miyazaki kurinių. Stiliai: drama, slice of life, trilerio elementai....👍 3Comment
-
Mano kazkas butu panasaus Vampire knight,tik ne apie meile o apie veiksma, butu burtininku ir pan. : D fantastinio stiliaus anime. DMy anime list- http://myanimelist.net/animelist/spookymonsterComment
-
As kadangi gerai gan anime moku piest bet vis pritingiu kurti kanors kaip ''savo manga '' bet dabar jau rimtai uzsiimsiu tuo ir gan senei jau norejau pradet kurt manga (anime) (piesimas bus mano paties ranka ''piestuku'', jokiu pc photo shop ir pan ) bet , kad nebutu jokiu ''nesamone'' ar pan is jusu puses tai ir aprasysiu mazdaug apie ka noriu kurt-
Pirmiausia tai pavadinimas:
Chain- Grandine
apie anime: 8 metu vaikas gavo palikima is savo prosenelio sidabrine grandinele su sidabriniu kryziumi, prosenelis pasake pries mirti ''uzsidejas grandinele, busi vienas is n............'' Po 8 metu paauglys mokosi mokykloje , kurioje jam patinka kitos klases mergina, mergina neseniai istojusi i mokykla i ja niekas nekreipia demesio ji buvo pirmune bei su niekuo nebendrauja. Paauglys vardu Kouji Hiriba (DD nezinau koki varda parinkt tai kas sove toki ir sugalvojau ) 16 metu trumpais rudais plaukais. Kouji Hiriba daznai ziuri kriminalines zinias ir mintyse galvoja kodel as negaliu nieko padaryt? bet kodel as suku galva del to? ir istarias garsiai kodel as toks silpnas negaliu padet! ir pasigirsta aidu (bleach anime Ichigo hollow balsu :}) 8 metai prabego ir tu dar nesupranti ?
Nu va kazkas tokio cia jau ne kaip aprasymas jau beveik kaip pradzia parasiu nzn ideju daug galiu ir daug ka keist gal ir visai neidomei skamba :} bet jau pradejau piest ir i animezona sukursiu kokia skilti jai bus galima kurioje suspaustus foto po serija kas savaite idesiu gal kas lauks kam patiks kam ne :}Comment
-
Mano anime , būtų kitoks nei įprasta rodyčiau jį kitu kampu, piešimas butu išskirtinis. Nenuspėjama būtu story line pabaiga būtu liūdna ir ir priverčianti susimąstyti. Veikėjai būtu keistoki su savo ideologijomis ir principais. Supinčiau romance su mystery ir horror žanru ,gal dadėčiau sci-fi ir nepasmirsčiau comedy žanro ,bet tikrai nekisčiaus echii nu gal truputi ir galų gale likčiau nesuprastas arba genijus . Bet daug darbo reikėtu idėti ,kad ką nors normalaus sukruti tai pasilaikysiu idėjas sau gal ateityje kažkas išeis .Comment
-
Na mano anime butu daug smurto (ypac beprasmio), nuogybiu bei sekso scenu, jokiu mazvaikiu gelbejanciu pasauly, soundtracka sudarytu klasikinis metalas, pagr herojus butu panasus i Guts (nesusiprateliams jis yra is Berserko). Nors pabaiga gal ir butu laiminga, bet ji butu pasiekta per dideles kancias ir su daugybe nuostoliu (gyvuju ypac). Taip pat pdidelis pliusas butu daznom ir ziauriom gore scenom be jokios cenzuros. Apskritai anime turetu neturet jokios cenzuros. Tegul zarnos liejasi laisvai kaip sakoma . Taip pat veikejai neturetu seiletis del visokiu nesamoniu, pvz "as per jaunas alkoholiui" ar pries bica stovi nuoga merga o jis "o dieve, man geda ziuret". Pageidautina kad pagr veikejas rukytu, nes jau daede visa ta komercine pries rukyma kompanija (dievinu 20 a. vidury ). Zodziu labiausiai noreciau kieto anime apie kieta bica negelbejancio pasaulio, o greiciau gelbejancio savo subine nuo visokiu slykstyniu, tuo paciu paciam uzsiimant vsokiom slykstynem... Gaila kad tai ir liks svajone...Comment
-
mano anime butu kazkas is riteriu laiku nu panaciai kaip zero no tsukaima yra dauk raciu magijos pasaulis viskas varoma mana 1 paprastas zmogus savo kune galetu laikyti ribota skaiciu manos pagr herojus butu riteris kuris tik iskirtiniais atvejais galetu naudoti magija bet ji jam kenktu nes jis savo kune laiko neribota kieki manos nes senovinio ekspermento metu jis buvo kaip ir labaratorijos ziurke ir ant jo ekspermentavo magai kad jie galetu tureti neribotai manos ir su ja galetu valdyti pasauli bet ekspermentas buvo nepavykes nes zmogaus kune laikyti tiek manos yra rizikinga ir ji naikina kuna ir mintis tai jisai buvo kaip ir ismestas jisai kankinosi bet td ji aptiko high elfe ir ant jo uzdejo siel ir ji pradejo mokyti savo karalysteja magijos veliau ten priesai uzpuole ta karalyste ir ja sudegino ir taip isnyko high elf race o kaip tas pagr herojus gali naudoti mana be jokiu suvarzymu aisku jisai negali jos pilnai naudoti del siel ir tik ji truputi pralauzus ta mana gali naudoti o kai jis ta siel sulauzys mirs ir kartu su savim gali nusinesti visa zmoniu rase tai td pradejo tie patys priesai puldineti zmoniu rase jisai no ju isgelbi 1 karalyste ir karalius pries mirdamas jam atiduoda savo karalyste o ne savo sunums ir td prasideda loginiai zaidimai del karalystes valdymo keli sunu samokslai bet galiausiai jis juos pergudrauja ir jie jam turi nusilenkti prisiekti istikymybe td jisai pradeda kovoti su zmonijos priesais jisai supranta kad su maza karalyste niekaip nenugales tj jisai pradeda daryti alijansus sukitom karalystem o kitos karalystes nelabai nori kad jaunas nepatyres vadovas vadovautu ir tt nors jis ir laimejo kelis musius pries priesus tai 1 karalius sugalvojo ji sutuokdinti su savo dukra ir naudoti ji kaip lele savo zaidime o herojus aisku supranta sita shema tai kartu kai susizadi su sitos karalystes princese jisai kar su kitu karalysciu 5 prinsecem irgi susizadejo nespejus karaliams ne suvokti kas dedasi jisai su savo 5 karalyciu kariais nuverti savo suzadetuju tevus ir(aisku su kitos karalystes kariais nuverte valdzia ne su savo karalystes karias) taip jis tapo dar 5 karalyciu valdovu merginos truputi pasisakojo del tokiu sprendimo nes jis joms kaip ir visai patinka o tas pasako as visas moteris myliu ir tt nera jokiu zliumbimu o jisai toksai ziaurius kaip is needless badass nu toksai jeigu tu mane nuzudysi dabar po 50 metu kai pats mirsi as tv siela suvalgysiu nu zodziu ziaurinis badass ir jis viska padarytu kad atkersytu uz high elf sunaikinima tj jisai kitas mazas karalystes tiesiog nukariauja liko 5 didziosios karalystes nors jis ir suvienijo kelias karalystes jo karalyste nesilygina su 5 didziosiomis karalystemis 5 didziosios karalystes turi taikos sutartis nes visos yra labai galingos tj jeigu jos kautusi visiems blogai butu tj zodziu pas pagr keroju ateina pasiuntinys is 5 karalystes nes nori surinkti mokesius ir kartu pranesti kad 5 karalystes nesutinka daryti jokiu alijansu su sita karalyste mat jos per didzius ir niekina viena kita ir vien tik sutartis neleidzia jiems kariauti jisai mokeciu surinkinietujus pasiuncia ir nusprendzia kad sita karalyste bus pirma uzimta is 5 karalysciu toliau nepasakosiu paliksiu jus nezinioja gal kadanors rasysiu koia knyka tj sita minti paimsiu pirma
truputi daugiau apie sita pasauli labai daug jame butu visokiu keistenybiu turiu omenyja gyvunu labai daug zveriu is berseker ir is kitur paimtu ir tiems butu skirta labai dauk demesio taipogi ir miskuose visokiu vagiu fortu kur vaduovauja ismintingos senuoles kuriuos ismano gydymo mena geriau negu geriausios gydomosios burtininkes taipogi dykumos vergu pirkliai (su jais musu pagr herojus turejas nemalonios patirties) juros vandenynu zmones kurie gyvena sukuonstruotuose salose enzinerijos ssalose seniai buvo manyta kad jie isnyke bet pasirodo kad jie tiesiog slapstesi ir karo lemtis gali pakrypti nuo to kas su jais susidraugaus pirmas ir panaudos ju technikos stebuklus.....Gera knyga butu jeigu tokia butu
daug gramatiniu klaidu spekit ka man nerupi
ir apskritai butu toksai bukokas humoras nereikia apsimest kad mes kokie inteligentai humoras butu panasus i gto golden boy dmcPaskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2012-06-21, 17:54.👍 1Comment
Comment