Mano anime butu tox ^.~ ; viskas vyktu senoves japonijoje.... ten butu 5 pagrindinys veikejai; 2 merginos ir 3 vaikinai! taiva - sitas anime bus su kovom( museis nu pan.) jie kausis su kardais... nu zodzu nindzu ginklais. Anime bus... nu galim sakyt is blogiuku veikeju (pagrindinys irgi blogieciai)^.^... sio anime zanras; Horror,Action,Mystery,Drama, Adventure,Fantasy .... *.*..kas dar parasus! Sio anime esme bus ( nu viskas supsis apie knyga (tokia stora,juoda knyga) kuri bus kaskaip su mirtim susijusi ir visiems jos reikes, o ta knyga kas kur dingus jau lb,lb,senai). Taiva... O visas anime presides tuo, kad vieno pagrindinio veikejo sesuo mirs ir tas veikejas nores susigrazinti sese... O, kad susigrazintu sese jis tures gauti knyga.. ! nu taip prasides adventure'as. Taiva.... o mano anime paisyba bus panasi kaip i ,,Naruto" Nu viskas taip manyciau!!!!
Koks būtų jūsų anime?
Collapse
X
-
Comment
-
Kadangi vienu anime neapsiribočiau taip tesiu.
Sukurčiau anime su smailais. Smailu anime.
Juokauju.
Šiaip va skaitinėjant apie pabaigas kilo mintis jog norėčiau sukurti anime su skirtingomis pabaigomis. Tarkim 4 ovos. Kiekvienoje iš jų butu tokia pati pradžia, tie patys veikėjai (bent jau pagrindiniai tikrai), bet skirtingas veiksmas ir visiškai skirtingos pabaigos. Šiaip manau atrodytu idomiai. Galėtu būti daugiau dalių, tačiau esu tikras kad po ketvirto karto ta pačia pradžia matyti jau nebesinorės ir šiaip šitas reikalas jau bus igrises.Comment
-
Kadangi vienu anime neapsiribočiau taip tesiu.
Sukurčiau anime su smailais. Smailu anime.
Juokauju.
Šiaip va skaitinėjant apie pabaigas kilo mintis jog norėčiau sukurti anime su skirtingomis pabaigomis. Tarkim 4 ovos. Kiekvienoje iš jų butu tokia pati pradžia, tie patys veikėjai (bent jau pagrindiniai tikrai), bet skirtingas veiksmas ir visiškai skirtingos pabaigos. Šiaip manau atrodytu idomiai. Galėtu būti daugiau dalių, tačiau esu tikras kad po ketvirto karto ta pačia pradžia matyti jau nebesinorės ir šiaip šitas reikalas jau bus igrises.
Daznai galvoju, jei buciau zaidimu/anime kurejas arba idejinis "Lyderis" Ka kurciau?
Sunku pasakyt, ash aiskiai matau momentus, fragmentus, bet ne visuma, turiu viena svajone, sukurt pagal viena kurini anime, su simfonine muzika, puikiu pieshimu..bet kogero tai lix tik svajone.
Manau butu Fantasy, Ancient Japan, na Animatrix (ten vienas ish geriausiu manim matytu pavyzdziu) stiliumi, kitas butu SC (StarCraft) visumoje, post-apokaliptine visuma ( Tarkovskio STALKERIS) arba laikas mano akimis...
Visa kita sunku pavadint zanrais, tiktu tokiom kaip KakuremboComment
-
Butu 4 pagrindiniai veikejai 1 mergina ir 3 vaikinai daug kovu kraujo Dramos. veikejai daug keliautu ieskotu iejimo i kita pasauli nes dabartiniam isgyventi jiems nera galimybiu nu vnz kazkas panasaus kaip is wolf's rain ieskotu rojaus. Zudynes tarp savu del kersto ir t.t.Comment
-
Maniskis Anime Turetu Tureti Savyje Rimta paslapty kaip Ergo Proxy ir Gera ideja kaip Death Note ,Veiksmas prasidetu dabartyje (kazkas atsitiktu pargindiniams veikejams ..jie butu nugabenti i praeiti per Japonijos Perversmo Metus (aisku japonijoje)Butu dauk kautyniu susijusiu su Kazkokios paslapties atskleidimu kaip gryzti i ateiti ..turetu buti keliu zmoniu grupe ...aisku turetu buti ir blogieciu (labai blogu) Veikejai kas Nors kaip Spyke ( is Cowboy bebop) dar koks nors Issiskriantis protu vaikinas.aisku butu geriau jei visi veikejai butu paaugliai kokiu 17metu. ir dar burys Graziu merginu tokiu kaip Natsume, Maya (is Tenjo Tenge arba Mayer, Re-l dar prie ju prisidetu kokia nors Noyamano Ringo is Air Gear )[Pagal Skoni] Visos Jos moketu gerai kautis su kardais )cia turbut busiu per dauk isvardines ,bet tiek to tesiu...animeje nebutu fileriu (visi ju nemegsta isskyrus narutardai ) ir dar butu sezono pratesimas koks nors bandymas susigrazinti vieno zygyje zuvusio draugo/es siela ...va tokia keverzone isivaizduoju asEveryone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
mano anime butu va toks:
1.1 mergina ir 2 vaikinai
2.tai butu romance,shojo,drama ir maho shojo
(kazkas panasaus i "Fruits Basket")
3.tai 10 sezonu anime
4.nu ir merginos butu school uniforms ir moe stilio piesimo,
o vaikinai labai "Wonderful" atrodytu
tiek, o anime vadintusi "5 Galimybes"
PS: tai viskas vyksta japonijoje ir yra kraujo(truputi nedaug)
dar truputi 39% Ecchi DDDPaskutinis pakeitimas nuo Exotic Anime Girl; 2008-09-20, 17:59.Comment
-
Mano anime. . . daug kraujo. . Naruto ar Rurouni Kenshin tipo istorijom! [jokiu fileriu!] daug daug kraujo. . kersto .. romantikos biski . . stilius kaip hellsing. . . veiksmas vyktu viduramziais . . daug karu. . . kekviena pagrindiniu veikeju diena butu del isgyvenimo. . baime buti surastiem .. daug isdavysciu . .. na zodziu apokalipse!Paskutinis pakeitimas nuo InuyashaGirl; 2008-09-20, 15:00.Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment