Megstamiausi: action / samurai / martial arts / vampires. nelabai megstu hentai :]
Koks anime žanras jums labiausiai priimtinas ir kodėl?
Collapse
X
-
Aš labiausiai mėgstu Horro\Mystic\Detective, šiuose žanruose dažnai pasiekiama atmosfera kurios filmuose neišgautum . Tačiau ir action bei comedy nevengiu, svarbu, kad geras anime būtuWalked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zagsComment
-
Man tai visi pagal nuotaika tinka.Maziausiai turbut ziuriu siaubo ir psichologinius anime.Dazniausiai veiksmo ir romance .Ecchi zinoma taip pat,taciau juose man viska gadina tas panu smurtas pries bernus del ju "prigimties".Man kazkaip tas nepriimtina,o dar tai turetu atrodyt juokingaI have the Holy LanceComment
-
Man patinka rimti anime,kadangi aš esu rimtas žmogus Na dar aiškus ir komedijos,juoktis gi irgi reikia O ko jau nemėgstu tai tokių anime,kuriame būna haremas naivių ir pakvailokų panelyčių,bei toks vienas 'krūtas' bachurėlis,kurį yra įsimylejusios visos merginos.Fui...Dar labai patinka įvairūs istoriniai anime,nes dievinu istorija,ir taip pat horror žanrą,tik ne tokį kur kraujas liejasi laisvai,o psichologini siaubo trilerį.Dėja,tokiu l.mažai esu mačiusi...Comment
-
Man tai visi pagal nuotaika tinka.Maziausiai turbut ziuriu siaubo ir psichologinius anime.Dazniausiai veiksmo ir romance .Ecchi zinoma taip pat,taciau juose man viska gadina tas panu smurtas pries bernus del ju "prigimties".Man kazkaip tas nepriimtina,o dar tai turetu atrodyt juokinga
A į tema tai nera ko žiūrėti i svetimus trusikus va taip voComment
Comment