taigi taip. visi zmones skirtingi ir visiems patinka skirtingi dalykai,siuo atveju-anime zanrai. taigi prasom,isreiskit savo nuomone ir papasakokite kodel.)
Koks anime žanras jums labiausiai priimtinas ir kodėl?
Collapse
X
-
Nu man patinka animai su daug kraujo kur laksto galwos,buna kautyniu scenu ir kalasi su katanom ar kazkas panasaus . -
Megstu smurta ir yaoi... psicologines traumas bei Liuciferiska elegancija...Paskutinis pakeitimas nuo SETA; 2007-05-04, 16:47.Comment
-
megstu sky fi zanro anime, taip pat su mistikos ir siaubo priedais, o geriausiai, kai kurejai sugeba ipint siek tiek psichologjios, kad visai neatbuketum beziuredamas ir sugebetum pamastyt, surast kazkokia prasme, bet...taip pat gerai comedy zanro multikas, juk pailset ir reikia.Comment
-
Na o koks žanras patinka man labiausiai? Taigi. Peržiurėjus tai ką esu žiurėjęs, ką žiuriu ir ką artimiausiu metu ketinu žiurėti, galiu padaryti štai tokį sarašiuką. Pirmoje vietoje - kosminė fantastika, antroje - nuotikių, trečiają, ketvirtają, ir penktają vietą dalinasi komedijos, romantikos ir magijos žanrai. Visą kitą neidomu ir nežiuriu. Tarkim istorinis žanras. Negaliu pakesti istorijos. Tačiau yra keletas išimčiu. Pavyzdžiui Rurouni Kenshin. Nežiuriu ir tų galvariezinių anime. Kraujo ir visokio kitokio brudo prisižiuriu ivalias rialybėje, todėl gera kartais užmesti akį į truputi kitokį pasaulį. Bent jau 7 valandas (26s.).
Psichologiniai anime, dėja juos gana dažnai supratu šiek tiek kitaip nei kiti, bet vertinu tokius anime.
Dar vienas dalykas į ką mėgstu atkreipti dėmesį, tai dalykai kuriuos žmonės įvertina kaip neiprastus, smarkiai besikiriančius, kitoniškus. Anime neišimtis. Kad lengviau būtu juos pastebėti net susukuriu tam giją. Na.., tai tiek šiam kartui.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-08-15, 21:32.Comment
-
Comment
-
as laikau geru anime kuris gali isjudint nervinus - pakeist sirdies plakimo ritma...
ir sjp daugelis tu rimtesniu Anime (ne vaikisku) ira nenuspejami ir per juos visko gali nutikt, o filmuose dazniausei jau zn kaip viskas baigsis ir per juos galima uzmigt, o kai koki GantZ ziuri visados akis tokios boona O_O
o sjp jei for fun man Hellsingas labai patinka,jis tox be gilios minties be filosofijos ir t.t bet labai ciotkas kai ji ziuriu tox kaifas boona....(galima ziuret daugybe kartu) +man labai patko piesimo stilius, ir sjp mano skonio tox anime.Paskutinis pakeitimas nuo Myojin`; 2006-08-16, 20:19.Comment
Comment