greiciausiai comedy. daziausiai anime ziuriu kai liudna ir nera ka veikti
Koks anime žanras jums labiausiai priimtinas ir kodėl?
Collapse
X
-
Autorius kitaĮvairiai, čia labiau nuo pačio anime atmosferos, veikėjų, piešimo, siužeto priklauso, nei nuo žanro. Greičiau galiu pasakyti ko nemėgstu, tai hentai/ecchi/ parodijų.Comment
-
man patinka tie anime, kurie orientuoti į 18+ amžiaus kategoriją. Faktiškai visų stilių, su geru idėjiniu užtaisu; tiesa, tenka peržiūtėti daug visko, kol supranti kas yra geras, vidutiniškas ar visiškas š...das anime; ypač šiuo metu - nes kai pradeti anime žiūtėti nuo geriausių japonų kūrybos šedevrų, visus kitus žiūrimus nenorom su jais lygini.
gaila, kad visai neteko matyti jokio horror anime.Comment
-
I'm one of many and our name is Legion (kazkas panasaus biblioj yra)...
Dazniausiai anime ziuriu taip sakant atsipalaiduot. Nieko gilaus, sudetingo ar slegiancio neieskau. Renkuosi ecchi/romancy/comedy... dar paivairinu fantasy, magic prieskonu... anksciau buvau nusistates pries parody (kaip, kad kita yra), taciau School Rumble pakeite mano nuomone (nors po 1 serijos norejau trint, bet visgi susilaikiau)...
Zinoma tai tera dazniausiai. Neretai pasitaiko ir isimciu - Ruorni Kenshin, Hellsing, Saikano...Comment
-
Man iš žanrų sakyčiau patinka Action, Drama, Romantic. Na veiskmas man labiau patinka kai būna Samurajai ar katanos ar kažkas pan., bet kažkodėl nelabai patinka visokie ginkluoti susiremimai in Anime. Aišku gerai ir kraujas. Ir dar nemėgstu komedijų aišku yra keletas išimčių, bet pagrinde nepatinka.
Tiesa slypi anapus bananComment
-
As megstu kai buna daug kraujo, kautyniu. Patinka sci-fi zanro anime, kartais ir istoriniai buna visai nieko. Kaip galima matyti is mano paraso romantikos nemegstu, bet komedijas kartais irgi pasiziuriu. O seip anime nesirenku pagal zanra ir ziuriu visokiu zanru anime."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
-
Zanras nesvarbu,svarbu kad butu ytraukiantis.kai anime idomus,turi savo atmosfera,tai visai nesvarbu ar tai horror ar siaip koks school life.siaip visu zanru animuose galima rasti kazka ydomaus.kartais idomu paziuret kazka ziauraus,kartais linksmo,kartais norisi pasigrozeti kovom,kita kart,kai nusibosta kraujas galima paziuret ir romancy ar school life.
Siaip jau anime daznai neturi kazkokio vieno zanro,buna kad viename anime suderinami keletas zanru,ir man patinka toki anime
Pvz. Rurouni kenshin buvo ir historical,ir action,ir drama,ir dar comedy siek tiek buvo.
Vopsim ne zanras man svarbiausiaComment
Comment