Koks anime žanras jums labiausiai priimtinas ir kodėl?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • setsu
    Progressive mind
    • 2006 08 13
    • 11

greiciausiai comedy. daziausiai anime ziuriu kai liudna ir nera ka veikti

BooM!HeadShoT

Comment

• kita
      spacier than an astronaut

• 2005 10 13
      • 77

Įvairiai, čia labiau nuo pačio anime atmosferos, veikėjų, piešimo, siužeto priklauso, nei nuo žanro. Greičiau galiu pasakyti ko nemėgstu, tai hentai/ecchi/ parodijų.

Comment

• Ekgp97sl
        Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
        • 63

Autorius kita
        Įvairiai, čia labiau nuo pačio anime atmosferos, veikėjų, piešimo, siužeto priklauso, nei nuo žanro. Greičiau galiu pasakyti ko nemėgstu, tai hentai/ecchi/ parodijų.
        del parodiju... o tai nera isankstinis nusistatymas tavo atveju?

Comment

• kita
          spacier than an astronaut

• 2005 10 13
          • 77

Autorius Ekgp97sl
          del parodiju... o tai nera isankstinis nusistatymas tavo atveju?
          Greičiausiai.
          Kaip čia paaiškinus .. Man įdomu žiūrėti tai kas yra kurta, į ką įdėta darbo, o tai kas yra parodijuota? Jokio džiaugsmo. O ir nejuokinga.

Comment

• arna
            emptiness

• 2006 06 20
            • 1064

man patinka tie anime, kurie orientuoti į 18+ amžiaus kategoriją. Faktiškai visų stilių, su geru idėjiniu užtaisu; tiesa, tenka peržiūtėti daug visko, kol supranti kas yra geras, vidutiniškas ar visiškas š...das anime; ypač šiuo metu - nes kai pradeti anime žiūtėti nuo geriausių japonų kūrybos šedevrų, visus kitus žiūrimus nenorom su jais lygini.
            gaila, kad visai neteko matyti jokio horror anime.

Comment

• Angel of Death

As tai nezinau... Man anime geras dazniausiai buna kai jame yra meiles istorija Romantika megstu lb

Comment

• Ozis

I'm one of many and our name is Legion (kazkas panasaus biblioj yra)...

Dazniausiai anime ziuriu taip sakant atsipalaiduot. Nieko gilaus, sudetingo ar slegiancio neieskau. Renkuosi ecchi/romancy/comedy... dar paivairinu fantasy, magic prieskonu... anksciau buvau nusistates pries parody (kaip, kad kita yra), taciau School Rumble pakeite mano nuomone (nors po 1 serijos norejau trint, bet visgi susilaikiau)...
                Zinoma tai tera dazniausiai. Neretai pasitaiko ir isimciu - Ruorni Kenshin, Hellsing, Saikano...

Comment

• buu
                  ready to kill everyone
                  • 2006 06 06
                  • 7

Man iš žanrų sakyčiau patinka Action, Drama, Romantic. Na veiskmas man labiau patinka kai būna Samurajai ar katanos ar kažkas pan., bet kažkodėl nelabai patinka visokie ginkluoti susiremimai in Anime. Aišku gerai ir kraujas. Ir dar nemėgstu komedijų aišku yra keletas išimčių, bet pagrinde nepatinka.

Tiesa slypi anapus banan

Comment

• akudama.

Autorius Angel of Death
                    As tai nezinau... Man anime geras dazniausiai buna kai jame yra meiles istorija Romantika megstu lb
                    man irgi patinka romantiski anime.)

Comment

• DevilsLittleSister
                      Temporary insane
                      • 2006 08 17
                      • 32

As megstu kai buna daug kraujo, kautyniu. Patinka sci-fi zanro anime, kartais ir istoriniai buna visai nieko. Kaip galima matyti is mano paraso romantikos nemegstu, bet komedijas kartais irgi pasiziuriu. O seip anime nesirenku pagal zanra ir ziuriu visokiu zanru anime.
                      "I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
                      - Woody Allen

Comment

• Laimonas
                        Rimtas forumo narys

• 2006 08 20
                        • 109

man tai labiausiai patinka COMEDY tokie kaip chobits ar full metal panic

Comment

• Qone
                          Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                          • 156

Istorija+komedija(vienas pagrindiniu anime bruozu)+veiksmas - magiskas derinys.
                          Ji visai neblogai atitinka Samurai Champloo.

Comment

• Zaigetzu
                            Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                            • 44

nuo nuotajko priklauso... galiu ziuret ir komedijos ir siaubo zanro anime... o kai nuotaika vidutine taj dazniausiai ziuriu visokius kovinius anime su siek tiek mistikos ir psichologijos
                            _______

Comment

• niekšas
                              forumo idiotas

• 2006 08 23
                              • 544

Zanras nesvarbu,svarbu kad butu ytraukiantis.kai anime idomus,turi savo atmosfera,tai visai nesvarbu ar tai horror ar siaip koks school life.siaip visu zanru animuose galima rasti kazka ydomaus.kartais idomu paziuret kazka ziauraus,kartais linksmo,kartais norisi pasigrozeti kovom,kita kart,kai nusibosta kraujas galima paziuret ir romancy ar school life.
                              Siaip jau anime daznai neturi kazkokio vieno zanro,buna kad viename anime suderinami keletas zanru,ir man patinka toki anime
                              Pvz. Rurouni kenshin buvo ir historical,ir action,ir drama,ir dar comedy siek tiek buvo.
                              Vopsim ne zanras man svarbiausia

Comment

• Erubina

Nu siaip megstu beveik viska Bet labiausiai , tai comedy/romantic/drama, o ko nemegstu tai sci-fi ir kai buna prigrusta robotu ir panasiai,nors yra ir isimciu

Comment

Working...