Koks anime turetų sulaukti daugiau sezonų? (Argumentuokite)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • HitOut
    Naujokas
    • 2011 11 06
    • 10

Koks anime turetų sulaukti daugiau sezonų? (Argumentuokite)

Sukūriau šita gija komentuoti, klausti, kodėl kaip , Koksai anime turėtų sulaukti daugiau sezonų.
    Pavyzdžiui: pradėkim nuo šio ''Deadman Wonderland'' Kodėl tik 12 seriju? Jug anime idomus ir įtraukiantis, anime paliko be pabaigos visiškai, ir manau , kad turėtų seniai būti pradėtas kurti antras sezonas. O kodel dar jo iki šiol nėra ? kodel dar tai nėra patvirtinta ir panašiai? Jug pagal manga jau užtektų ir antram, 3 sezonui. 1- Aš manau (Galimas atvejis) , Kad jie nenori , nes per daug kraujo ? dėl to ir nesutinka?
    Paskutinis pakeitimas nuo HitOut; 2012-01-06, 13:04. Priežastis: pasitaisyk rašybą arba gresia galimybė užrakinti temą
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Autorius HitOut
    Sukuriau sita gija komentuoti klausti kodel kaip , Koks anime turetu sulaukti daugiau sezonu.
    Pavyzdziui pradekim nuo sio ''Deadman Wonderland'' Kodel tik 12 seriju? Jug anime idomus ir itraukiantis, anime paliko be pabaigos visiskai, ir manau kad turetu senei buti pradetas kurti antras sezonas. O kodel dar jo iki siol nera ? kodel dar tai nera patvirtinta ir pan? Jug pagal manga jau uztektu ir antram ir 3 seznui. 1- As manau (Galimas atvejis) , Kad jie nenori , nes per daug kraujo ? del to ir nesutinka?
    Nė pusmetis nepraėjo nuo paskutinės išleistos serijos, o jau nori antro sezono. Pasižiūrėk į kitų anime tęsinius ir pamatysi, kad paprastai yra vienerių metu intervalas tokiems anime. Taip pat ne tik anime, bet ir apskritai visiems serialams, jie turi tam tikrą savo laiko nišą kada yra rodomi ir į kiek serijų turi būt sutalpinami, kad neužimtų vietos kitoms rezervuotoms programos. Ir tavo priežastis (kuri neturi preteksto) yra ganėtinai tiesmuka.

Kitas dalykas - kuriant gijas reikėtų laikytis šiokios tokios tvarkos, kad bent jau parašytas postas neturėtų kiekviename sakinyje po keletą klaidų, šiuo atveju pas tave jų yra ir ne keletas (turiu omenyje elementarią gramatiką).

Į temą - Arakawa Under the Bridge turėtų sulaukti dar vieno sezono. Bet įtariu, kad ir taip bus, tad nėra ko pergyventi.
    Taip pat turbūt daugelio pamirštas Baki Grappler,
    Spoileris:
    kuris taip ir nesulaukė galutinės konfrontacijos su tėvu.

Salaryman Kintarou irgi tokioj pačioj situacijoj. Old-schoolas kuris norėtųsi, kad turėtų pabaigą, bet kaži ar ji kada nors atsiras (daug tokių anime yra).
    Bet labiausiai turbūt laukiamas visų būtų Skip Beat'as, kurio paskutinė serija išėjo daugiau nei prieš dvejus su puse metų, o pabaiga davė peno tikėtis naujo sezono. Vis dėl to tiek laiko praėjo, o naujas sezonas neišėjo. Aš pastaruoju metu nesu didelis anime fanas ir sukramtau per metus gal vos kelis anime filmus ir vieną kitą serialą kuris turi potencialo, bet vienas dalykas kurio nemėgstu, tai palikti neužrištus galus, tad nors Skip Beat'as nėra mano topų sąraše, tačiau tikiuosi jo tęsinio sulaukti.

Ir vis dėl to temą reikėtų apibrėžti taip, kad nebūtų galima diskutuoti apie anime kurie nesulaukė tęsinio mažiau nei metus.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Na.... kol kas į galvą šauna tik... tiesiog velniškai trūksta pratęsimo anime: Skip Beat!
      http://www.animezona.net/forum/threads/3457-Skip-Beat!

Jau du metai praėjo, o taip nieko ir neatėjo, nors sklandė neoficialios naujienos/gandai. Dabar ta intriga išgaravo... nesuprantami kūrėjų veiksmai. Ir jei pasirodis antras sezonas, tikriausiai teks pirmąjį sezoną per naujo žiūrėt. Girdėjau, kad labai silpnai buvo pardavinėjama pirmo sezono DVD/BluRay. Vadinas čia mes patys kalti?

Comment

• Shenn
        Forumo ligonis

• 2009 09 21
        • 539

Jei nesikapstyt po labai gilią senovę, tai į galva visu pirma kas šauna yra pora fantasy žanro anime. Tai "Densetsu no Yuusha no Densetsu" ir "Seiken no Blacksmith". Yra daug ir geresnių anime kurių nauji sezonai pradžiugintų, bet šie du anime neturėjo jokio akivaizdaus taško ar bent kabliataškio istorijoje.Dėl ko labiausiai ir apmaudu. Viskas buvo palikta pusiaukelėje.

Comment

• HitOut
          Naujokas
          • 2011 11 06
          • 10

Nė pusmetis nepraėjo nuo paskutinės išleistos serijos, o jau nori antro sezono. Pasižiūrėk į kitų anime tęsinius ir pamatysi, kad paprastai yra vienerių metu intervalas tokiems anime. Taip pat ne tik anime, bet ir apskritai visiems serialams, jie turi tam tikrą savo laiko nišą kada yra rodomi ir į kiek serijų turi būt sutalpinami, kad neužimtų vietos kitoms rezervuotoms programos. Ir tavo priežastis (kuri neturi preteksto) yra ganėtinai tiesmuka.

Kitas dalykas - kuriant gijas reikėtų laikytis šiokios tokios tvarkos, kad bent jau parašytas postas neturėtų kiekviename sakinyje po keletą klaidų, šiuo atveju pas tave jų yra ir ne keletas (turiu omenyje elementarią gramatiką).
          nemegstu kai man aiskina ;} klaidu nematau jai neturi ka pasakyt geriau nevaidink ;} nesvarbu koks anime ir ne visi anime turi metu laiko intervala pvz lyginam bleach naruto ? kai naujas sezonas iseina greitu metu pradeda rodyti as turejau omeny kad deadman wonderland pagal savo istorija ir visa kita vertas daugiau sezonu o ne taip kad 1 sezonas iseina (12 seriju) ir kitu metu laukt vel 12? suprantu jai 1 sezonas butu 50 seriju tada netingeciau laukti ir 1 metus :}

Comment

• amidau
            ☣☠☣

• 2007 04 25
            • 1384

Autorius Bardakas
            Taip pat turbūt daugelio pamirštas Baki Grappler,
            Spoileris:
            kuris taip ir nesulaukė galutinės konfrontacijos su tėvu.
            Va va šito tikrai reikėtu.

Dar prie panašios tematikos norėtusi Hajime no Ippo tęsinio, kurio kūrėjo fronte visiška tyla :|
            Na ir manau nevienas norėtu pamatyti GTO tęsinį, atrodo nauja mangos dalis jau kuris laikas leidžiama, tai vietos tęsiniui tikrai yra...

Comment

• Miesto_Druidas
              the journeyman

• 2010 08 17
              • 1515

Deadman Wonderland kiek girdėjau labai mažai kopijų parduota, o studija dėjo į jį nemažai vilčių, tada antro sezono galim ir nesulaukti. Aš norėjau Claymore antro sezono, bet kai pradėjau skaityti mangą, tai tektų kažką sugalvoti dėl anime pakeistos pabaigos, kad sekti toliau manga.

Comment

• Lota :D
                Love and Peace~!

• 2010 02 17
                • 239

Kažkaip nemažai animų neužrištais galais... Tad daug tęsinių norėtųsi Vienas jau daugelio minėtas tai Skip Beat!, bet, tiesą sakant, labai abejoju ar tęsinį gausim. Manga laaabai ilga ir dar tęsiasi, iš jau esamų skyrių galima būtų padaryti dar du 24 serijų sezonus, bet nemanau, kad taip bus. Jei darytų tęsinį, tikriausiai sutrumpintą, ir išmestų daug perliukų... :/

Dar norėtųs Densetsu no Yuusha no Densetsu tęsinio, čia tikimybės jo sulaukti daug didesnės, nes novelės dar 10 dalių išleista. Tikriausiai padarys, kai viskas pasibaigs, o viskas ten dabar vyksta labai įdomiai... Pandora Hearts pratęsimas taip pat nepakenktų, nes anime pabaiga visiškai sumauta, o mangoj epic stuff vyksta. Bet, deja, tokiu atveju reiktų viską perdaryt iš naujo (ar kaip nors "atšaukt" paskutines 3 serijas), kas nelabai tikėtina. Na, manga populiari, so who knows... Arakawa Under the Bridge pasiilgstu. FMP taip pat turėtų sulaukt pratęsimo, kadangi novelė jau baigės, nežinau, ko kūrėjai laukia. Labai labai norėčiau Spice & Wolf tęsinio, kiek galėjau sekiau novelę, bet realiai žinau tik pabaigą (kuri labai patiko). Pasiilgstu to subtilumo...

Jei kas sugalvotų tęsti Baccano!, Durarara, Kuragehime, Haruhi, Nana ir dar porą kitų, tikrai neprieštaraučiau

Comment

• Yumenator
                  Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                  • 552

Dėl Baccano! ir Durarara visiškai pritariu, tačiau labiausiai laukčiau Panty & Stocking with Garterbelt tęsinio, dėl pirmo sezono cliffangeri'o.
                  http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                  http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                  be sure to visit our page~

Comment

• Kenčis-Himura

FMA arba Berserk

Comment

• Nightwister
                      Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
                      • 116

Manau, kad D.Gray-Man, nes jis pasibaigė nelabai aiškiai

Comment

• alucard
                        Narys
                        • 2011 05 10
                        • 70

Norėčiau kad baccano! nauju seriju atsirastu.Bet kalbant apie serialus kartais kai seriju labai daug(daugiau nei 50)jis dažnai įšsivadi kaip atkimšta pepsi skardinė.man geriausiai kai serijų yra minimaliai 26-50 tai tuomet ir kokybė neprarandama,ir nesąmoningų serijų nebūną,nes kai yra ten 268 serija ir dar galo nesimato pasidaro kažkaip koktu ir veikėjai pradeda užknisti.Be to tokie serialai dažnai būna skirti teenagerams(Naruto,Dragon ball,Bleache) o aš tokiu nelabai virškinu man tai kaip vampyrui į kryžių žiurėt,tik dūmai parūkstą ir akys išvarva iš akiduobių.Aišku jei veikėjai faini ir įdomus gal ir nieko,bet manau su saiku reikia,kad netaptu nuobodžia monotoniją.

P.s HitOut matau,kad kaip ir aš esi tinginys ir nepersijungi iš En į Lt tai ir rašai visur be tašku ir varnelių,geriau rašyk taip tik sms berašydamas ant savo mobilkės draugui,o tai aš irgi pradžioje mėgdavau čia šitaip rašinėti kol velnių negavauIr išvis tuomet tada skaitai kaip šveplo diedo kalbąvisur tik s,z ir jokio š.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-12-30, 19:02.
                        First it control your mind
                        Then it destroy your body

Comment

• Reito
                          Narys

• 2010 11 20
                          • 56

Autorius alucard
                          visur tik s,z ir jokio š.

Į temą: Asmeniškai aš tikrai norėčiau pamatyt (be jau minėto skip beat) "His and her circumstances", "Boku ga ita" tęsinius. Abu jie buvo be pabaigos ir, panašu, nėra jokių vilčių sulaukti jų pratesimų...

O bendrai imant tai visai smagu būtų pamatyt Elfen Lied, Trigun tęsinius. Taip pat ką nors iš Mai-HiME/Mai-Otome visatų.

Comment

• エル・ローライト
                            Naujokas
                            • 2010 09 18
                            • 27

Labiausiai norėčiau.. Angel Beats!
                            Kad kas nors sukurtų daugiau tokių genialių tiek siužeto, tiek animacijos pažiūriu, anime.
                            Blood+, nes man jis persižiūrėjo labai lengvai, nors buvo toks labai jau tamsokas. Bet aš likau nesupratus, kiti Blood pavadinimu anime tikriausiai nėra tęsiniai?
                            Na, kažkas mačiau minėjo Elfen Lied, bet aš kažkodėl nesutikčiau su šitu anime. :| Nes jam man atrodo dėmesio ir taip pakako, bet čia mano asmeninė nuomonė.
                            careless careless, shoot anonymous anonymous; heartless, mindless, no one care about me.

Comment

• airidas20th
                              Narys

• 2011 06 24
                              • 46

Soul Eater:tiesiog prašosi remeiko,nes kai pradėjo rodyti serijas neparemtas manga gavosi pieva.
                              Darker than Black: Patiko OVA,nepatiko antrasis sezonas,pirmasis super,tačiau noriu kad serialas užsibaigtu kai kuo įspūdingiau.
                              Durarara:Jeigu naršot internete,tikriausiai matėt jog light novel turi pakankamai medžiagos antram sezonui,be to tas pats ir su Baccano.

Comment

Working...