Koks anime turetų sulaukti daugiau sezonų? (Argumentuokite)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • fasian
    Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
    • 586

Claymore ~ zadejo zadejo kaip nera taip nera..
    Ech tie seni laikai ..

Comment

• seijuri
      Nya!
      • 2006 02 16
      • 59

tikra žopa su Skip Beat, tikrai ne vietoj ir ne laiku pasibaigė.... bet 2 sezonu , man rodos, dar net nekvepia. ką galvoja kūrėjai?!

na, ir būtų smagu dar šiek tiek Durarara! ep išvyst vien dėl personažų ir kažkokios tam tikros šio anime dvasios.
      never get a girl mad.....
      especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• eimantas
        Naujokas
        • 2012 02 14
        • 6

man soul eater patiko bet pabaiga tikra nesamone visgi idomu butu 2 sezona pamatyti

Comment

• Joseph
          Naujokas
          • 2011 11 22
          • 14

Ko tikrai noreciau tai Angel beats naujo sezono. Pabaiga man buvo viena is labiausiai sugraudinusiu ir tokiu kur tiesiog norisi suzinot kas desis toliau. Galbut jus nesutinka bet as tikrai paaukociau koki Claymore nauja sezona kad butu isleistos angel beats naujos serijos ( nors ir zadejo kad leis bet neleidzia ir viskas).

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• mattusha
            Rimtas forumo narys

• 2012 01 18
            • 187

HighSchool Of The Dead būtu šaunu jeigu sulauktu dar sezonu pasibaigė pačiam įdomume ...

Comment

• Simuciokas
              Naujokas
              • 2012 02 25
              • 2

Zero no tsukaima. Labai man įdomi anime. Yra jau Zero No Tsukaima F (paskutinis sezonas) ir užsidarys kai baigsis. O tada bus liūdna :[
              Anime kuriuos žiūriu, žiūrėsiu arba niekados nežiūrėsiu. http://myanimelist.net/animelist/Simuciokas

Comment

• Berserker
                Тёмный рыцарь
                • 2012 01 26
                • 7

na, Angel Beats! tai aisku noreciau nors ten pabaiga kaip ir aiski, beje, manau kurejai taip padare noredami palikti siek tiek fantazijai... nors isties butu linksma paziuret i tos chebros susiejima gybuju pasaulyje
                bet ko jau ko, tai noriu Code Geass R3 na taip, daugelis jo nori ir manau visiems aisku kodel siaip nusimato R3, jau sklinda gandai, bet dar neaiskus ir bauginantys... bauginantys tuo, kad gali sugadint daugelio numyleta Code Geass... tad tie tesiniai irgi nera itin didelis geris na bet tikiuos viskas bus kuo puikiausiai ir nusivilti neteks.

Comment

• aKi
                  Ruduo.

• 2007 10 24
                  • 289

D.Gray Man. Mangos į priekį jau prikurta kokiems dviems 24 serijų sezonams, be to manga puiki, tad būtų labai šaunu sulaukti.

PS. Angel Beats S2 buvo planuotas 2011 metų pavasariui, bet kažkodėl taip ir nesulaukėm.

Comment

• HitOut
                    Naujokas
                    • 2011 11 06
                    • 10

Ką manote jaigu pratęs anime ''Gantz''? O gal kas žinot info apie pratesimą?

Comment

• Aeval
                      Rašytojas

• 2009 01 12
                      • 256

Labiausiai noreciau, kad pratestu tuos anime, kurie liko be pabaigos - numesti tada, kai ima darytis idomu taip nieko ir nepaaiskine - Un go , Zombie-Loan, Seiken no Blacksmith. Taip pat praverstu pratesimas Trinity blood, Black blood brothers - todel, kad kaip ir pabaige, kaip ir ne, per daug liko neatsakytu klausimu. Noreciau, kad perkurtu Samurai deeper kyo - viena geriausiu skaitytu mangu, o anime - svelniai tariant, labai vidutinis. Kamisama no memochou, Majin Tantei Nougami Neuro ir Working - nes patiko istorija ir noretusi daugiau ( juk apetitas kyla bevalgant ). Ir be abejo Dogs: Bullets & Carnage - nors pasirode OVA, si manga, mano nuomone, nusipelno rimto Tv serialo.

Comment

• Kuroi Tsubasa
                        Department of Inquisition

• 2009 09 09
                        • 391

Autorius Aeval
                        Labiausiai noreciau, kad pratestu tuos anime, kurie liko be pabaigos - numesti tada, kai ima darytis idomu taip nieko ir nepaaiskine - Un go , Zombie-Loan, Seiken no Blacksmith. Taip pat praverstu pratesimas Trinity blood, Black blood brothers - todel, kad kaip ir pabaige, kaip ir ne, per daug liko neatsakytu klausimu. Noreciau, kad perkurtu Samurai deeper kyo - viena geriausiu skaitytu mangu, o anime - svelniai tariant, labai vidutinis. Kamisama no memochou, Majin Tantei Nougami Neuro ir Working - nes patiko istorija ir noretusi daugiau ( juk apetitas kyla bevalgant ). Ir be abejo Dogs: Bullets & Carnage - nors pasirode OVA, si manga, mano nuomone, nusipelno rimto Tv serialo.
                        Working veikiausiai bent vienas sezonas dar bus, o vat Trinity Blood...Aš taip pat be galo norėčiau sulaukti tęsinio, bet novelių autorius mirė, palikęs nebaigtus užrašus apie tolimesnius įvykius, manga dar nežinia kada priartės prie to momento, ties kuriuo užsibaigia anime ir tai nežinia, ar joje bus bandoma tęsti istoriją toliau (kuri, kaip rašo, turėjo būti kur kas tamsesnė nei iki tol). Tad reikėtų stebuklo, kad jį pratęstų Asmeniškai dar norėčiau sulaukti 07 Ghost pratęsimo, man šis anime kažkaip keistai patiko kai kuriais savo veikėjais ir savotišku humoru.
                        No one can restrain me with logic

Comment

• Madam Red
                          Naujokas
                          • 2012 03 11
                          • 9

Vampire knight!!!
                          Geez, man taip patiko, nors gali but, kad balandzio pradzioje bus trecio sezono 1 ir 2 serija ^^
                          Ah... Na, dar galetu Kuroshitsuji 3 sezonas but ir elfen lied

Comment

• Demonic
                            Otamegane
                            • 2012 03 08
                            • 25

.
                            I'm in despair!

Comment

• Demonic
                              Otamegane
                              • 2012 03 08
                              • 25

Autorius HitOut
                              Ką manote jaigu pratęs anime ''Gantz''? O gal kas žinot info apie pratesimą?
                              Va cia tai geris butu. MOAR GAANTZ
                              Ir dar shaman king'a nes pabaiga tai......
                              I'm in despair!

Comment

• Botanikas
                                Senas pirdžius
                                • 2010 01 01
                                • 5

Berserk
                                Tik aišku galėtų bent jau tuos durnus cgi sezonus perdaryt normaliai, net jei ir nebeužsibaigs istorija niekad
                                Ir kita nepasiekiama mano svajonė, kad Hunter x Hunter pratęs. Pabaigs mangą ir išleis dar bent tiek pat serijų... Bet su tokiais mangos tempais greičiausiai jau nebeištemps Togashis iki užbaigimo, kaip ir R.R. Martinas

Comment

Working...