Hm... Tikriausiai buciau vardu "Mouse" . Vaiksciociau su sliopansais, tureciau seveliura kaip Mugenas is Samurai champloo ir bakenbardus , deveciau retro style rubus, chalata arba treningus (cia kaip pasisvies ). Buciau mazdaug 2m aukscio ir vaiksciociau su beizbolke. Kovociau su blogiukas, kopciau DJ karjeros laiptais, kabinciau panas , gerciau alu ir t.t. Bet kadangi DJ'ui uzkopti karjeros laiptais nera lengva (ps is pradziu gauni centus), tai tektu prasimanyt pinigu ir kitur: atlikineciau visokius "darbelius", ir tikriausiai nuo nuotykiu cia neissisuksi . Todel neapseiciau be parkuro ir kitu m. arts igudziu, gal net ir breiko . Tureciau bezdzione vardu... nu nesvarbu. Ji butu kaip pagalbininkas. Nu lig ir viskas... Peace
Kokiu herojumi būtumėte?
Collapse
X
-
Tamsaus gymio ir isprotejes maniakas.... ilgu paltu weidas butu uzdenktas matytusi tik plaukai ir akys, palte slepciau katana ir daug, daug ginklu: pistols and smg's... stiliumi drapanos butu juodos: pristines juodos, batai juodi , kelnes juodos , paltas juodas, nu ir tayp toliau...(atrodyciau kaip metalistas)Comment
-
ohoho...
netolima ateitis....(o gal i praeitis)
pasaulyje yra tik kelios pacios svarbiausios ministerijos.
viena uzsakineja ( ) orus, zodziu tvarko klimata.
kita priziuri tikejima (religijas) .
trecia rupinasi paslaptimis ( istorija, dalykais apie kuriuos neturi zinoti kiti ir medicina (tiksliau biologija, chemija i fizika ).
ketvirta rupinasi mirtimis ir reinkarnacija. smagu ar nea... :d
pentojoje - valdzia
staiga, po daugelio metu sugrizta dievo sunus, ir uz nepelnytai gautas kancias nori atkersyti zmonijai, tai jau buvo padares tris kartus, si zmonija buvo ketvirtasis eksperimentas. pirmi trys zlugo.
ministerijose dirba ne zmones, o atomyanai, juos is ivairiu kampeliu surinko, jie sirgo nepagydamomis ligomis, bet genetiniu pakitimu deka dabar jie gali sukurti ar naikinti ivairius dalykus. vieni gali sukurti vandeny, ( juk tai cheminis elementas), kiti ivairias uolienas(joms sudaryti irgi reikia cheminiu elementu.), ir tik tie kuriu tevi buvo atomyanai tie galejo valdyti ugni.
cia ir butu mano heroje...( ). mergina, dirbanti mirties departamente, is paziuros rami, salta, koncervatyvi, bet giliai sirdyje del neatskleitu jausmu ir ziauraus mokymo, umi, drasi, jausminga.
oi..cia tik charakteris. jos plaukai nei juodi nei tamsiai rudi, priklauso nuo apsvietimo, iki peciu. akys, nei melynos , nei zalios, desine ties rainele turi rudo atspalvio. grazi, sviesios odos, liekna, graksti, bet stipri. ginklu jai nereikia, nes gali susikurti, bet kovos igudziu turi, mokytojas ismoke. nebutu ji- orchideje becandra windstoun. o kas toliau vyksta tokiame pasaulyje kada veliau papasakosiuComment
-
nu o as buciau tokia miela miela miela mergaiciuke, su ryyyyyskiai rozine suknele. Ir roziniais plaukais, ir su roziniu kaspinu. Dar tureciau diiiiiideles jausmingas akis. Super-galia butu, kad prieshai suprastu savo beprasmishkuma pries geri ir patys nusizudytu
Mushtis ir kardais mosuoti deja nemoku
Vardas Midori
kazkas panasaus i:
P.S. deja jei cosplay'inchiau, tai turbut atrodyciau taipComment
-
Būčiau moteriškas Hitokiri Battaousai (Rurouni Kenshin) atitikmuo, net išvaizda, beveik tokia pat, tik šiek tiek kitokia apranga. Vis Dėlto yra Esminis skirtumas- žudyti ir būti vaikščiojančia siaubo legenda man patiktų ..todėl, mintis prisiekti niekada nebežudyti man net nekiltų Kovočiau tik už savo įsitikinimus ir atitinkamą valdžią. Galiausiai savo tikslą pasiekusi(aišku tam prireikė tikrų kraujo upių ) neturėsiu kitos išeities tik integruotis į visuomenę... praėjus kuriam laikui, kai tikrai ne kiekvienas sugebės atpažinti tobuliausią visų laikų žudikę Kurari(toks būtų mano vardas), iš praeities šešėlio ims lysti mano seni galingi priešai, kuriuos aš aišku efektyviai "nuraminsiu" savo katanos pagalba. Po vieno supergalingo priešo likvidavimo, mane gerokai aptalžytą(who cares, i'm winner) mane, laimei ar nelaimei, suranda ir nežinodamas į ką veliasi, nusprendžia pagydyti ir parsitempia į namus labai kawaii(bišounen) demonas, kuris atrodo kaip žmogus ir tik lb supykęs transformuojasi (kaip Inuyasha),jis išmano alchemiją , bei turi slaptą, didelių galių suteikiančią alchemijos knygą...pasveikusi,pagražėjusi, įgavusi dar daugiau jėgų, būdama aštraus proto(nors toje situacijoje bet kas būtų tai suvokęs) suprantu, kad ta knyga man labai praverstų ir padarytų mane galingiausia forewer, taigi imu ir "nukarosinu" ją iš Gentatsu(kawaii demonas).. jam aišku tai labai nepatiko ir jis nusprendžia ją susigražinti, susikvietęs savo draugus nusprendžia mane sugauti, tai aišku pasirodo ne taip ir lengva, labai jau aštrius įgūdžius turiu.. tada seka daug susirėmimų, piktų pokalbių ir pan. serijų per kurias man būna ypač smagu nes turiu galimybę nukapoti daug galvų ir kitų galūnių, mano killer sugebėjimai, galima sakyti, pasiekę zenitą..Aišku tuo tarpu ir super knygutę spėjau pastudijuoti, daug alchemiškų special efects išmokti. Vis dėlto Gentatsu pasirodo esantis tikrai galvota butybė ir sužino kad knyga pas pas mano vienintelę draugę(senų gerų paauglystės skerdynių bendražygę, kažkada man labai pagelbėjusią) ją atsiima. Turėdamas kerštingų tikslų pagrobia draugę, nepaisant to,jog suvokia, kad tikrai neleisiu kankinti vienintelio brangaus žmogaus.Tiesiog pasiutusi, kajp torrnado "tyliai" atvykstu į jo namus, pakeliui plikomis rankomis, tiksliau nagais,bei pasitelkdama, jau pamėgtą alchemiją(knyga nebesvarbu, moku mintinai), ištaškau visus likusius jo draugelius ir įsigaunu į pagrindinę jo dvaro menę, o ten išvystų apnuodytą savo draugę. Gentatsu ramiausiai sėdi ir aiškina, kad jei nesurasiu kažkokių 5 jam reikalingų relikvijų, mano draugei "chana"... mano galvoje sumaištis.. turėsiu kažkam paklusti???!! Bet galiausiai nusileidžiu, juk dar turiu šiek tiek žmogiškumo ir nesu nusiteikusi prarasti Ayumi(draugė), todėl sutinku su Gentatsu sąlygomis.. kol ieškau relikvijų(čia nebeišsiplėsiu nes iš jų paieškų,paskirties ir t.t.. aprašymų išeitų knyga) gyvenu jo namuose ir turėdama laisvo laiko bendrauju su Gentatsu(daugiau variantų nėra,juk jo draugus išskerdžiau, o maniškė primena snieguolę apsivalgiusią pamotės obuolių ), aišku jau maždaug po pusmečio ima atsiskleidžia vienas kitam atsiradusi meilė . Išryškėja tendencija: mažiau žudymo daugiau Gentatsu , bet nenumaldomai artėja lūžis, ieškau paskutinės relikvijos... Teks išsiskirti?? Atsiras naujų priešų? Naujų užduočių?...Comment
-
Papildita, pataisyta ir atnaujinta
(jau pamiršau kelinta karta ) Ei, girdi? Gi pažaliuosi kol viską čia perskaitysi.
Kilmė: Ulijosi Sei planetos gyventojas. Statusas planetoje: Dangaus Saiti Ami.
Galių pajėgumas 270%
Galių skaidrumas 100%
Galių panaudojimas pagal paskirti 20%
Galių panaudojimas be klaidų be simboliu 60%
Galių panaudojimas be klaidų su simboliais 90%
Leidimas laisvai keliauti po visas viduriniosios ir auštesniosios klasės planetas.
Vardas: Simintis Sun ( Simintiu). Beveik visur taip jį galima vadinti.
Amžius: pagal žemės metus nuo gimimo prabėgo maždaug 300 metų pagal žemės mastą. Toks amžius atsirado dėl dviejų klaidų, keliaujant per pasaulius. Laiko tėkmės skirtumai. Rialiai pragyventa apie 270 žemės metų metų. Savo planetoje tai būtu kelis kartus mažiau, mat joje netik para gerokai ilgesnė bet ir gyvenimo tempas kitas, lėtesnis, nes šiaip gimtosios planetos gyventojų vidutinis amžius yra nepaliginamai ilgesnis už žmonių. Su orginalia išvaizda atrodo kaip dvidešimtmetis žemietis.
Išvaizda:
Pagrindinė išvaizda: poilgiai, maždaug 15cm, tamsiai mėlyni plaukai, mėlynos akys, šiek tiek besikeičiančios spalvos priklausomiai nuo nuovargio, ir kiek neiprastai pailgos, veidas truputi tamsus, pailgas, smulkus smakras, ūgis apie 170cm, kiek liesokas kūnas. Balsas švelnus, malonus, gal šiektiek neiprastas, jaučiasi keistokas neatpažystamas akcentas, vis dėlto kitos planetos gyventojas. Kartais būna su šviesiai melsvais sparnais. Sparnai keičiasi nuo jų nebuvimo iki skaidrumo, iki baltumo ir galiausiai iki melsvumo. Tiesiog juos galima pradanginti ar padaryti permatomus, arba baltus, arba melsvus. Vieno sparno ilgis 2.4m. Sparnai neturi jokios ypatingos reikšmės, tai tik įgimtas ženklas nurodantis sugebėjimus. Apsirengęs keistu, šviesiai mėlynu, laisvu apdaru. Rankoviu galai platūs su oranžinėmis juostelėmis, ant kurių aiškiai matomi kažkokie tamsiai mėlyni simboliai. Tamsiai mėlyni sandalai. Per juosmeni surišta plati juosta. Iš abiejų apdaro pusių nukare surištos juostos galai. Ant juostos matomi tokie patys tamsiai melyni simboliai. Nors visas apdaras atrodo tikrai lengvo ir minkšto audinio, ties krutine medžiaga tvirta, primena lengvus šarvus.
Antra išvaizda, kuria naudoja būdamas aplinkoje kur daug paprastu žmoniu: Tamsūs, 20cm ilgio plaukai, šviesus veidas, kūno forma tapati, balti marškiniai, baltos kelnės, balti vasariški sandalai. Vėsesniems orams apranga keičiama į paprastą kostiumą. Tik todėl kad tokį lengviau susikurt. Žiema - ilgi, juodi arba juodai mėlini paltai su plačiomis apykaklėmis
Kiti pavidalai, išvaizdos - skaityti ginklus.
Išsilavinimas: Baigęs dendrus savo planetos pažinimo kursus. Baigęs raštų ir ženklų, erdvinių simbolių kursus. Baigęs galių paskirties ir panaudojimo galimybiu kursus. Baigęs galiu panaudojimo su ženklais kursas. Atskiri kursai pagal konkrečias įgimtas asmens galias: Ginybos kursas, kurimo kursas, atstatimo kursas, pramoginis (kitaip dar vadinamas laisvuoju.) kursas. Nebaigtas galių panaudojimo be pagalbinių simbolių kursas. Nebaigtas papildomas gimtosios planetos Saiti Ami statuso kursas, norit gauti šio statuso oficialų patvirtinima. Nebaigtas paskutinės galių tarpusavije derinimo studijos. Nebaigtas kitų pasaulių pažinimo bendrasis kursas.
Ginklai: Igimtos galios. Galia kurti visai nesudėtingus daigtus tiksliai atsimenat kaip jie atrodo. Ginklų kurti negali. Galia atstatyti. Sugeba atkurti sugadintus daigtus. Gali atstayti tik riboto sudėtingumo ir dydžio daigtus, objektus. Prie to pačio priskiriamas ir sugebėjimas gyditi, tačiau tik nemirtinas ligas ir žaizdas. Galia apsaugoti. Apsaugos skydu, laukų kurimas. Ribotas gamtos jėgų panaudojimas. Šalčio, karščio, oro, vandens ir kitų, tik kituose pasauliuose egzistuoajančiu, gamots jėgų panaudojimas nedideliais mastais. Gebėjimas derinti šias jėgas tarpusavije. Tarkim be oro, negali paleisti žaido, ugnies. Vanduo + oras + šaltis = ledas ir t.t. Skraidymas (sparnai tam visai nereikalingi, tai daroma kitų jėgų pagalba) ir gebėjimas keisti išvaizda kartu su apranga. Naujo pavidalo kurimas yra per daug sudėtingas dalykas, tad jis tesugeba kopijuoti kitų asmenų išvaizda ir ją šiektiek keisti. Trukumas: kiti pavidalai neretai būna gana nepatogūs, tad beveik visa laiką buna savo gimtaja išvaizdą. Pramoginės galios. Sugeba kurti hologramas, vaizdinius, kartu su garsu, arba tik garso simuliacijas. Visų šiu galiu panaudojimo efektivumui padidinti ir klaidų išvengimui, ore piešiami erdvinai simboliai. Visos šios aprašytos galios yra gana ribotos, t.y. veikia tik tam tikru atstumu, ribotu sudėtingumu, nedideliais mastais, arba nesuveikia visai dėl ivairių kliučiu, iš kuriu pagrindinė - nepataisoma žala Kitai gyvai butybei.
Pomėgiai: Smagiai, nuotaikingiai gyventi ivairiose planetose, o pastaruoju metu ir žemėje, kuria jis labai susižavėjo. Kartais patinka vienatė ir tila, o kartais negali būti be draugijos ir šurmulio. Keliautojas, nuotikių ieškotojas.
Kitos būdo įpatybės: Vegetaras. Svajotojas. Keliautojas. Linksmuolis, bajeristas Nesukiai susirandnatis bėda. Gana patiklus (net pernelyg), mėgsta krėsti nedidelius pokštus, bet šiaip geraširdis. Nemėgstantis apsikrauti bereikalingais daigtais, t.y. viską ko reikia daugiau mažiau susikuria pats.Comment
-
Buciau chronoXD
Demonas(kaip buvo prarades savo demoniskuma ir vel atrades,biski nusisneku sorry)
Na jis "gerasis" demonas,neciulpia kitu gyvybiu ir pan.,padeda savo partnerei kovot su apsestaisiais ir pan.;D
man patinka jo demoniskoji forma:sparnai,raumeningas kunas..zodziu pupulis,zodziais neapibudinama;DComment
-
Jai galeciau gauti super galiu betkokiom pasitenkiciau bet jai gauciau galimybe isirinkti tai buti sios planetos angelu sargu turet 7 sparnus simbolizuojancius laisve,geri,tikejima,viltis,meile,dziaugsmas ir laime tai at ir dar astuntas blogio sprnas juodas o kiti balti dideli ir geltonai ryskei svytintys tai vat sparnai lemtu mano "Ranka" (turiu omeny kaip pas kareivius zemesias ten paprastas karysi o didesnio ranko ten letenantas ir taip toliau) nuo ranko priklausytu galiu jegos ir naudojimas sugebejimai ir taip toliau nebuciau nei zmogus nei gyvunas isvaizda buciau kaip ir dabar tik grazesnis tureciau savo kostiumatransofmavimosi butu pas mane ir taip toliau pasidaytu geltoni plaukai ir baltos geltonos akys tada galeciua isisisumoninti gun blaida (gan didelis vienpusis kardas su sautuvo laikikliu kuris dar gali saudyti) ir kitus ginklus ivairaus dydzio ir rusiu, mokeciau magija visokiausia nuo elementu iki sviesos ir net biski tamsos galeciu pasidaryti magiska rata ir jai paleisciau kokia magija arb sauciu proja tas elementas ar anergija sviesos pasklistu tiek kokio tas ratas dydzio galeciu judeti nepasitaskydamas gabalais sviesos greiciu aisku skraidyti kautis sviesos greiciu ir jai ka sugadinciau ir taip toliau tai galeciau ismeihges savo karda i zeme iskart viska sutvarkyti padaryti graze zeme be nuostoliu prikeldineti kaikuriuos zmones is mirusiu kuriu kunai visai nesudege ar nebuvo pataskyti gabalais kad is jo nieko neliko bent kazkokios daleles jai liko jo DNR tai galima butu ji atkurti isnaujo ir ne tik zmogu bet ir gyvunus viska kas gyva buvo tai vat ir dar tie sparnai ne seip sau su jais as ne tik skraidyt mokeciau bet ir gintis ir atakuoti ir prikeldineti zmones su plunksna kuri atauga laikui begant, ir su savo sparnais mokeciu kai ismeigciau i zeme savo karda atkurti zemeje visus 8 espektus ir nusvitus sviesai per visa zemes pasauli is kardo ismeigimo ir is sparnu visam pasaulije vis zmones pamirstu kas cia buvo. Dar tureciau pagalbininku kitu angelu zemesnio ranko arba mano kurie padetu man bet nemoketu ir tai daryciau planetai net nezinant taip ja gobociau nuo viso kas bloga ir mums nezinomu demonu jai tokie egzistuotu nors to nezinau ir pries juoduosius angelus kurie buvo normaleis bet tapo blogais...
P.S.:mano sparnu dydis,transformacijos ir jegos beveik nelimituotos ir jai isproteciau ar pasidaryciau blogas tada paskutinis mazasis juodas sparnas padydetu ir paisklaidytu po kitus sparnus ir jie taptu visi juodi ir tada jau nevardinsiu viskas kas bloga butu tai vat tai mes vadintume Juodaiseis angelais
Kaip ir viskas gal paskui pagalvosiu dar ir cia pagal sita kazka rasysiu su "In Heaven Sky" pavadinimu
va ka kazkada rasiau savo forume tai pakrtosiu dar kartaComment
-
nu o as buciau tokia miela miela miela mergaiciuke, su ryyyyyskiai rozine suknele. Ir roziniais plaukais, ir su roziniu kaspinu. Dar tureciau diiiiiideles jausmingas akis. Super-galia butu, kad prieshai suprastu savo beprasmishkuma pries geri ir patys nusizudytu
Mushtis ir kardais mosuoti deja nemoku
Vardas Midori
kazkas panasaus i:
P.S. deja jei cosplay'inchiau, tai turbut atrodyciau taip
"prieshai suprastu savo beprasmishkuma pries geri ir patys nusizudytu" neperziaurei tu cia kazkaip keista nebutinai gi reikia nuzudyti kad priesai suprastu ir dar beto save nusizudytuComment
-
ammmm... melynas kostiumas palaidi balti marshkiniai visa laika ta pati cigarete dantyse....
just cowboy.... no'n much ever.....Laisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
-
Vardas: Viktorik
Amzius: 3000 metu gimes pries didziaja katostrofa(ragnorok'a) 2050 musu eros metais
Praeitis: Demono perejusio i zmoniu puse Hiod'o ir Vienos is keturiu svarbiausiu Dieviu Frej'os sunus,atsisakes savo vietos ir Asgard'e ir Muspelheim'e ,bet pasirinkes gyvenima tarp zmoniu Midgard'e
Pariegos: Pusiausviros Midgard'e sargybinis neliedziantis geriui nugaleti blogio arba blogiu sunaikinti gerio,negailestingai zudantis ir dievus ir demonus paziediancius pusiausvyra.
Isvaizda: Nedidelis ugis mazdaug 170cm vidutinis kuno sudejimas,gyvatiskos akys degancios amzinoje liepsnoje,plaukai bordo spalvos suristi i uodega,ausis lyg lusies uz nugaros du sparnai vienas paskendes liepsnose kitas apsitraukes serksnu.
Apranga: Juoda linine laisvai krintanti tunika,placios kelnes is elniu kailiu,bordo spalvos elniu kailio apsiaustas ant galvos diadema is sidabro,juodojo onixo ir kalnu kristolo.
Ginklai: Du trumpi kardai vienas nukaltas is Jormungandui pralaimejusio Toro kujo,antras kaulinis is Jormungandu'o ilties.Taipat simtai tukstanciu astriausiu svaidomu stiklo sukiu.
Galios: Telepatija,Astraline forma (kurioje galima keliauti beprotisku greiciu kiaurai bet kokia kliuti),Energijos(gyvibes) isgavimas is midgardo biosferos.
Pagalbininkai: Visos po ragnoroko is Muspelheim'o grizusios sielos kurios telepatijos pagalba pramesa apie ivykius visame Midgard'e.Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Vardas: Ryu
Amzius: 14
Ugis: 1 m 76 cm
Rase: Drakonu dievas
Isvaizda: Tamsiai melyni trumpi spygliuoti plaukai, juodos akys, balta oda, stiproki raumenys.
Ginklai: Dragon Slayer kardas ir Drakono skydas.
Apranga: Juoda be rankoviu maike, kristalas "drakono asara" pakabintas ant kaklo, placios juodos kelnes.
Specialios savybes: savybe pavirsti drakonu, kai inirsta virsta Kaiser drakonu, kuris yra nesuvaldomas ir gali sunaikinti betka.Comment
Comment