Kaip dažnai žiurite anime ?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • soldrao
    anime/drama fan >.<
    • 2010 11 20
    • 17

kiekvieną dieną ^^
    episodų kiekis per dieną priklauso nuo mano užimtumo.
    kai nesu užsiėmusi- tuziną episodų per dieną xD
    kai esu užsiėmusi- bent vieną episodą (dažniausiai nuotaikai pakelti)

ヾ(^∇^) anime wa daisuki desu ne~~!
    "A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"

Comment

• BatLily
      Naujokas
      • 2010 11 18
      • 8

Ziuriu beveik kiekviena diena :}} Dazniausiai 3 serijas per diena tikrai sukramsnoju ^^

Comment

• sviesta
        Naujokas
        • 2010 07 23
        • 14

I diena po kokias 4-5 serijas,o jei gera nuotaika,tai ir 10 paziuriu ^_^
        Memory stick not functioning-who are you,again...?

Comment

• Hitogoroshi
          Naujokas
          • 2010 08 23
          • 7

anksčiau apie 18-24 valandos per dieną, o dabar maksimum 2-3 val.
          http://myanimelist.net/animelist/Hitogoroshi-sama

Comment

• goja101
            Narys
            • 2009 02 18
            • 39

Dabar kai vėl grįžau prie Anime tai kiekvieną dieną po 5 serijas mažiausiai xD
            http://media.photobucket.com/image/c...al_93.jpg?o=16

Comment

• NeXuS
              in-control
              • 2009 12 25
              • 40

Stipriai priklauso nuo to ar as esu uzimtas kuo nors, ar sedziu nieko neveikdamas. Dazniausiai per savaite paziuriu naujai isejusius ongoing seriju epizodus, ir jai netyngiu (o as ziaurus tinginys ) paziuriu is senesiu anime kelias serijas
              Paskutinis pakeitimas nuo NeXuS; 2011-05-04, 23:49.
              Power. Style. Control.

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

po kazkiek metu pertraukos vel pradedu ziureti. nei daznai, nei retai, kaip norisi ir kaip gaunasi. pradejau netiketai paziurejes jutubej kazkoki video su "toarukagakublabla railgun" is video toks idomus pasirode, bet praziurejus.. nu puse velnio, patiko kazkuom, ne pacia istorija, bet gal veikejais (konkreciai viena is veikeju. jau buvau pamirses ta malonu japoncu humora). 24seriju+ova pasirode mazai, tai pradejau zet' Index'a.. ... bloga pradzia.. puse darbo..kaip sakoma. nors ta index is principo galima zet, toks biski idomus, bet per tuos neanime metus labai pasikeite nieksuso skonis. dabar negaliu pakesti nelogiskumu ir (kas toliau parasyta indexo jau neliecia) perdidelio atotrukio nuo realybes t.y. akimis nematomas judejimo greitis, suoliai iki dangaus, kulku deflectinimas kardais ir panasus superpower bullshitai manes jau ne tai, kad nedomina, bet bloga darosi ir daugiau tokiu visokiu "claymore'u" net nezadu ziuret. dabar tada galvoju ar isvis verta kazka is anime repertuaro ziuret, zinant, kad 90% anime ir yra toki pigus superfantasy bullshitai... beje is tu metu, kai dar mokyklinukas buvau ir perziurejau tiek visokiu anime.. is ju visu kogero vienintelis kuri dabar neblogai atgaminu, geru zodziu miniu ir apskritai atsimenu yra.. "shigurui" jei kas toki atsimena. daugiau tokiu. visi kiti tebuvo pasakos vaikams apie skraidancius superkarius, kurie (cia vel liecia index) duodami i galva dar speja isrezti morala, papasakoti apie savo jausmus, prisiminti kodel ir uz ka jie kovoja ir tt (turbut tik man susidaro toks vaizdas, kad neatitinka greiciai..)...

siuo metu nieko neziuriu. tipo 'laukiu bepasirodant' 12 serijos toarumajutsu no index. dieve sventas.. pasirodo esu tikras fanas sito ... paziurejau viska kas tik buvo ir laukiu to kas bus toliau. kad jau vistiek daugiau nei puse suziurejau tai.. nors railgun buvo visai nieko.
                ir ziuresiu an ko dar youtubej uzsirausiu. dabar busiu atsargesnis, kad nebutu vel kaip su tuo index.

Comment

• Fullmetal(aurimas)

per diena minimum 5 ep. max mano rekordas 47ep.

Comment

• Olasas
                    back forever

• 2009 02 27
                    • 273

1 seriją į dieną. Ir nekasdien.

Spoileris:

Comment

• Jessica_chan
                      Naujokas
                      • 2010 11 16
                      • 12

Per dieną 10-30 episodų, kartais naktimis po 35 episodus pražiūriu ^^"

Comment

• Audria
                        Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                        • 98

Jeigu labai nolaifinu, arba jei padarau dingau iš paskaitų, ar dėjau ant nd, tai būna kad per dieną suvartoju 5+ epizodus. O jeigu savaitgalį niekur neišeinu, tai su skaniu likeriu per naktį galiu suvalgyti ir visą sezoną tačiau kai praeina tas didžiulis anime troškimas (kuris atsiranda kažkur po pusmečio pertraukos) tai pilnai užtenka kokių 5-6 epizodų per savaitę

Comment

• AnmyAnii
                          Naujokas
                          • 2011 03 05
                          • 3

kekviena diena po 5 serijas kad greiciau baigciau ir pradeciau kita ^U^

Comment

• Yulea
                            Naujokas
                            • 2011 04 23
                            • 1

Kai turiu laiko pažiūriu vieną kitą seriją : )

Comment

• MinaTo
                              Narys

• 2011 01 20
                              • 55

Priklauso nuo to ar uzimta ar ne ... Pavyzdziui neseniai per diena paziurejau anime Blood+ 16 epu ... Bet taip dazniausiai buna 10-20 ar daugiau , bet taip nutinka labai retai O.o
                              Paskutinis pakeitimas nuo MinaTo; 2011-08-01, 17:08.

Comment

• Startune
                                Naujokas
                                • 2011 04 23
                                • 5

Jei Anime uzkabina per diena apie 10+ episodu, jei ne mazdaug per savaite perziuriu apie 10-15 epizodu (iskaitant kas savaitinius anime, t.y. Bleach, Naruto ir pan.)

Comment

Working...