2-3 epizodai per diena
Kaip dažnai žiurite anime ?
Collapse
X
-
Žiuriu beveik kiekviena diena kai tik buna laiko megstamiausius anime turiu tik du bet nevisusu iskart ziuriuComment
-
-
Kaip ir daugeliui, kaip pasitaiko. Kiek tą dieną laiko praleidi prie pc, kokia yra nuotaika, ir labai priklauso nuo anime kokybės ir kiekybės. Nes jeigu yra labai daug ep'ų tai gali juos greit ryti, noris greičiau, ir daugiau, o kai yra pvz 13 norisi lėtai, nesinori greitai pabaigti, tai tokį saugau porai dienų. Aišku, tarp jo įkišu dar kokį vieną. Taip pat ir ta kokybė, kalbu ne apie high quality, bet apie piešimą, veikėjų charakterį, ir svarbiausia, apie anime pačią temą. Jei labai sudomina, tokio greitai pasiilgsti, ir noris kuo greičiau naują ep'ą paskanaut, nes kartais būna kad anime piešimas visą anime taip sugadina kad net nesinori toliau žiūrėt, arba atvirkščiai, piešimas labaiii gražus, bet tema nenormali, ir visi labai gluši. Nors, iki dabar esu metusi tik "the melancholy of haruhi suzumiya", nes man pasirodė gryna nesamonė, pažiūrėjau 4 ep'us, UŽTEKO.Comment
-
-
šiaip aš dar filmus žiūriu (ne anime), poto House, Supernatural, Bored to Death, The Walking Dead, South Park, The Office, Ugly Americans serijalus ir šiaip lošiu games, tai va išvardinau tai kas niekam nerūpi... XD kai būna nuotaika tai dažniau pažiūriu, tiesiog nelabai užkabina, kad taip imčiau visąlaik žiūrėtiComment
-
Priklauso nuo to ar atradau ką nors įdomaus.
Šiuo metu dažniausiai po vieną-dvi serijas kasdien, ar bent kas tris dienas. Ypač kai daugiau nėra ką veikti.Comment
Comment