Mane apima liudesys ir pyktis nes atrodo toks idomus buvo ir stai tau ir baigesi. Susinervinu
Kokios emocijos apima jus kai baigiate ziureti savo mylimus anime?
Collapse
X
-
Pirma būna gera, o po to liūdna, kad taip kvailai pasielgiau ir viską per vieną kartą sužiūrėjau(paprastai), nes viskas visada per greitai pasibaigia mano nuomonę
(Anw, kad ir nesikartoja tema, bet kažkas panašaus tai tikrai buvo.)Paskutinis pakeitimas nuo sesilily; 2010-03-31, 21:33.👍 1Comment
-
Dažniausiai pasižiūriu visą labai greitai o po to graužiu save kam durnelė taip kvailai pasielgiau (pvz. Skip Beat per 2 dienas peržiūrėjau, o po to TAAAAIP gailėjausi kad nepratęsiau smagumo...). O šiaip nuo anime priklauso. Kartais, jei linksmas, galvoju kad smagu žiūrėt buvo, kartais liūdžiu, kartais (kaip po Chrono Crusade buvo) esu šoke ir kurį laiką negaliu atsipeikėti. Dar nuo pabaigos daug kas priklauso. Dažniausiai pasibaigus anime paliūdžiu/pasidžiaugiu kurį laiką ir po to ieškau naujo animeComment
-
Kaip kada, labai prikluso nuo veikeju, jie man patiko ar nia. Šiaip visada nuotaikos šuolis palydi animo pabaigą.Spoileris:Comment
-
taip, man po code geass irgi pirmą dieną labai liūdna buvo.Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.Comment
Comment