Apibūdinkite jo (jos) išvaizdą ir bruožus.
Koks turėtų būti Anime herojus , kad jums patiktų?
Collapse
X
-
Apie anime herojų;
Išvaizda, tai turbūt ne tas tipinis rudaplaukis tamsių akių, kur haremuose vyrauja. Įsimintiniausi charakteriai yra juodaplaukiai arba šviesiaplaukiai ryškių akių. Galėtų būti ir apranga skoningai nupiešta, o ne koks "maikonas" arba kliošiniai džinsai.
Charakteris.Hm... Tai turėtų būti,tikrai ne jautruolis ir drovuolis, kuris bijo net šnekėti su mergina arba prilietęs ranką užkaista. Ramus, šaltas,bet ne per daug, drąsus herojus.
But ye right, like that ever happens -
Pirma. Ne tipiškasis 'a Hero wannabe'. Tai dažniausiai užknisa.
Antra. Tsundere arba Yandere charakteris. Gal šiek tiek labiau Yandere, nes tai reta per anime.
Trečia. Tikrai ne koks nors ten storulis, ištyselis arba dar koks. Papraščiausia išvaizda. Tačiau rūbeliai tūretų atrodyti gražiai.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Mane kažkodėl visada keistai traukė nevisai stabilios psichikos veikėjai. Gan keistai skamba Bet jie patys įdomiausi, nes nėra banalūs, niekada nenusibosta juos stebėti, niekad nežinai ko iš jų tikėtis. Iš tokių visada gali laukti staigmenos. Geriausiai, kai jie būna gražios, mielos išvaizdos, nes iš tokių mažiausiai tikiesi nestabilumo. Geri pavyzdžiai - Vincent 'Pandora Hearts' (pamišęs dėl broliuko Gil ir neapykantos Alice ir nerealiai beprotiškai gražus ) ir Russia 'Hetalia' (vienas mėgstamiausių mano veikėjų, su kūdikiškai miela išvaizda ir nuostabiu yandere charakteriu ). Tai kažkoks panašus turėtų būti.Comment
-
Nemanau, kad reikėtų lygiuot mėgstamus personažus su tais kokių norėtum pamatyt ateity. Jei pavardinčiau bruožus kurie man patinka personaže ir dar labai detaliai, vadinasi paminėčiau tai ką jau mačiau. O koks turėtų būt personažas, kad man patiktų? Sakyčiau - nustebinkit.Comment
-
Man tai labiausiai limpa spintos-Rembo-Švarcnegeriai. Tokie kaip John Sleepy Estes iš Mad Bull 34 ar pagrindinis personažas iš M.D. Geist. Charakteris irgi patinka destruktyvus-agresyvus, nes negaliu pernešt dabartinių apsisnarglėjusių-apsišikusių anime veikėjų stereotipų.Comment
Comment