as tai jei labai geras anime tai 12 ep per viena diena 24 per dvi (dar priklauso nuo laiko turejimo). Daugiausiai tai kiek pamenu esu 15ep vienu prisedimu paziurejes Eurekos 7. Siuo metu tai tik per menesi koki viena anime paziureti, nes laiko visai nera ... mokslai, sportas ir t.t.
Anime TV serialas. Per kiek laiko suvalgomas?
Collapse
X
-
Na aš darau šitaip: nelabai mėgstu persimesti į ongoingus, nes tyngiu laukti kol jie baigsis, tai tiesiog žiūriu jau pabaigtus. Taigi visa žiūrėjimo schema: parsisiunčiu anime (su ova'om, filmais ir t.t., jei tik išvis tokių yra) ir vos tik atsilaisvinu žiūriu tik su kelių minučių pertraukom (wc, maistas ir vanduo, aišku kai jau nebeatlaikau- tenka eiti miegot). Galiausiai pabaigiu anime ir ieškau kito, kuri galėčiau pažiūrėt nonstop, be jokių trukdžiųComment
-
Jei anime kabina, tai negaliu laukti, todėl žiūriu viską iš karto. Net jei neturiu laiko ir turiu eit kur nors, tai vis galvoju, kad reik grįšt greičiau, kad pažiūrėt toliau (žiauru tikrai). Tai tuos trumpesnius per dieną pažiūriu, jeigu užkabina, o tuos ilgus visokius narutus ir panašius, tai kasdien maždaug po dešimt valandų žiūriu. O jei pažiūrėjus pirmą seriją manęs neužkabina, tai ir nebesistengiu net žiūrėt, nes laiko gaila (jaučiu ir neblogų anime jau esu taip praleidus pažiūrėt).
Anksčiau galvodavau, kad čia labai nenormalu taip žiūrėt visą dieną vien anime ir vaikščiot apdujus ir įsitraukus į anime, o ne į realų gyvenimą, bet žiūriu, kad čia daugumai taip))
Ai, o tuos filmus visokius ir kitus pratęsimus, tai pažiūriu dažniausiai atskirai, nes man jie būna nebe tokie įdomus, kadangi nebeįsitraukia į bendrą anime, tai nuvilia beveik visą laiką pažiūrėjus. O paskui kokį mėnesį laukiu, kada praeis skraidymai dėl to anime peržiūrėto, nes sunku būna kitą pradėt ir norisi kokio irgi panašaus anime su panašiais veikėjais ¦-/Comment
Comment