Anime TV serialas. Per kiek laiko suvalgomas?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kaukollius
    Naujokas
    • 2009 12 01
    • 9

Hmm Nu jeigu 13-26 epu serialas tai paprastai vienu prisedimu suryjamas buna
    jeigu uzkabina zinoma ;D
    is LM buvau parsiputes visa Gundam dideli packa ten buvo 8 paros gryno ziurejimo tai suejo tas packas man per 10-12 paru apytiksliai
    laiko marios kisenese vejai svilpauja tai nera daugiau ka veikt
    lieka tik kompas

Comment

• aKi
      Ruduo.

• 2007 10 24
      • 289

Dažniausiai net jei animas įdomus žiūriu po 4-6 ep į dieną. Na nebent pasitaiko labai labai įdomus, tada gal 10 kokių ištempčiau.

Comment

• witkus
        Take it easy

• 2009 11 21
        • 261

as katik baigiau spice and the wolf antra sezona ziuret, o perziurejau per sia diena. jeigu buna nuotaika bei ziuriu idomu anime, tai ji perziuriu per diena, jei 12 ar panasiai ep. turi, o jei 24 tai per pusantros dienos... viskas priklauso nuo nusiteikimo pvz.: kartais 24 ep. anime ziuriu istisa savaite, nes jis nebuna labai idomus ar tiesiog nera nuotaikos... nors buvo keli atvejai kada 26 ep anime per diena perziurejau, anksti ryte pradejau, velai vakare baigiau

Comment

• mishan
          ლ(╹◡╹ლ)
          • 2009 06 08
          • 69

Per kiek laiko yra, o jo kaip visada mažai...
          Tai dažniausiai išeina po 5 epizodus per diena, suryju juos kartu su maistu
          Spoileris:

Comment

• Misterx
            Master of Kawaii^^
            • 2009 10 12
            • 21

Et, pasisekė tiems, kurie turi laiko žiūrėt nors ir po kelis epizodus per dieną. Man tai to laiko oi kaip trūksta, tad žiūriu vos po 3-4 epizodus per savaitę. Bet man netgi įdomiau biškį patempt, jeigu anime geras. O to, kas "neužkabina", nežiūriu išvis.

Comment

• witkus
              Take it easy

• 2009 11 21
              • 261

Autorius Misterx
              Et, pasisekė tiems, kurie turi laiko žiūrėt nors ir po kelis epizodus per dieną. Man tai to laiko oi kaip trūksta, tad žiūriu vos po 3-4 epizodus per savaitę. Bet man netgi įdomiau biškį patempt, jeigu anime geras. O to, kas "neužkabina", nežiūriu išvis.
              as darbo dienom per studijas laisvo laiko praktiskai neturiu, na gal tik velai vakare truputi, tai atsigriebiu savaitgali, tada tai jau ziuriu nonstop... taciau vistiek gaunas taip kad suziuriu maziau negu parsisiunciu tai anime dabar turiu metam i prieki
              Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-03-12, 02:18.

Comment

• torrneto
                Naujokas
                • 2009 12 01
                • 8

24 ep. anime maždaug per 5-7 dienas, įdomesnį kartais greičiau, nuobodesnį ilgiau...

Comment

• black_leja
                  AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                  • 1079

labau priklauso nuo animes jeigu gera tai "suvalgau" kuo greiciau jei ne tai ir velkuosi su ta naime kaip sraoge ^^
                  Society is a market where we sell our souls

Comment

• sesilily
                    NORIU vasaros labai labai

• 2009 10 17
                    • 92

Pirmiausia priklauso nuo to koks anime. Jeigu randu kažką tikrai užkabinančio peržiūriu greitai, bet kadangi tokių mažą(arba mano skonis labai išrankus)... Dažniausiai jei labai patinka užtenka dienos(12 serijų su pertraukomis) , dviejų(24 serijų su pertraukomis). Nors po to kaltini save, kad per greitai peržiūrėjai ir malonumo nepasilikai ilgesniam laiko tarpui. Kažkada teko ir visą naktį žiūrėti. Daugiau tokios klaidos nebekartosiu, nes pamokose miegojau. Ir kas tada man užėjo. Be to visas šitas reikalas vartojamas ganėtinai nesaikingai ir surija didžiają laisvalaikio dalį, bet tai matyt vyksta dėl to, kad dabar vis dar žiemiški orai, o jei ir kartais pasirodo saulė vistiek šalta ir laukas bei draugai visai netraukia, taip tingysi kur nors eiti, ar ką nors daryti..
                    http://www.filmai.in/uzeik-81379.html

Comment

• Alex Sugar
                      don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                      • 466

Nezinau, man gaila laiko visa anime per 1 diena ziuret ;D dar + megstu istempt malonuma ^^ taigi iseina po 1 serija per diena, o jeigu pasiseks, tai ir 5 kokias. Dazniausiai maisau anime, ziuriu kelis iskart + ongoing'ai dar, nu krc va taip va ir gaunas DD
                      Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                      Everything is awesome!

Comment

• Gecas
                        Rock And Roll Child

• 2010 03 09
                        • 137

na priklauso nuo paties anime , ir nuo laiko. šiaip dažniausiai 24 epų peržiūrių per 4-5 dienas, (jeigu neįsijungčiau skype būtų greičiau ) , na o jeigu per išeigines tai peržiūriu per 1-3 dienas.
                        Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• HellKid
                          ^.^

• 2009 03 31
                          • 67

Dazniausiai ziuriu ongoing'us tai uzsitempe..

Comment

• Driezius
                            Kas toks?

• 2009 10 21
                            • 143

Ankščiau galėdavau net po 25 epizodus į dieną sužiūrėt ir norėti dar. O dabar ir 2 - 3 epizodų per dieną į akis. Daug kas priklauso nuo užimtumo lygio.

Comment

• ciombiukas
                              Forumo maniakas

• 2009 09 18
                              • 463

Jei serjalas 12-13 seriju per viena diena, jei 24-26 dvi dienos, o jei daugiau, tai ilgiau laiko uzima.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• slezas
                                チャールズ
                                • 2010 01 23
                                • 57

Jei geras anime šiaip man būna gaila žiūrėti jį,tada bandau susirasti daugiau anime kad vieną greitai neperžiūrėčiau,bet vistiek taip būna kad atsisėdi ant anime ir praziūri kol laisvo laiko yra
                                *´¨)
                                ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                                (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
                                (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
                                (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
                                (¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
                                (¸.•´ (¸.•
                                ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Comment

Working...