Anime TV serialas. Per kiek laiko suvalgomas?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Kuroi Tsubasa
    replied
    Pastaruoju metu 24 serijas žiūriu kažkur mėnesį ar ilgiau, tiesa tuo pat metu žiūriu kažkur 4-6 skirtingus anime. Vieno to paties galiu pažiūrėt kokias 3 serijas per vieną kartą, o jei labai geras tai ir mažiau. Trumpiau tariant, mėgstu ištemt malonumą bei kaitalioti įvairius žanrus. Per vieną kartą pažiūrėjus visą anime, mano galvoje tikriausiai liktų visiška košė, anyway tiek ir laiko neturiu
    O dar geriau jei pasitaiko geras ongoing`as - tada visą savaitę lauki naujo epo. Et, seni geri laikai, kai anime žiūrėdavau tik per tv.
    Iš ankstesnių pasisakymų sprendžiu, kad mano žiūrėjimo stilius kitiems būtų tikras kankinimas

Rašyti komentarą:

• Red_Elf
    replied
    na jei labai užkabina - sužiūriu vienu prisėdimu, pirmą Skip Beat epą pažiūrėjau vakare (klaida), tai taip ir variau kaip zombe i paskaitas nei bluosto nesudėjus... bet šiaip retai taip pasitaiko, net su labai geru serialu stengiuosi visad peržiūrėti visas išėjusias ongoingų serijas, nes vėliau nusimeta, prisikaupia šiaip stengiuosi viską per pora dienų suvalgyt, nemėgstu tempt intrigos

Rašyti komentarą:

• avarice
    replied
    Prieš kelis metus anime TV serialus(~24 epai) stengdavausi sukramtyti per vieną ar dvi dienas, o dabar jei per vieną dieną pažiūriu bent 2 epus, tai čia labai jau daug XD Nors dabar jei ir rasčiau kokį užkabinantį anime tai jį peržiūrėčiau tik per kelis mėnesius, tad šiuo metu renkuosi labiau filmus nei serialus.

Rašyti komentarą:

• Lota :D
    replied
    Man neužtektų kantrybės žiūrėti tik po vieną seriją į dieną... IŠPROTĖČIAU!!! Taigi žiūriu tiek, kiek galiu, t.y. kartais viską vienu prisėdimu, kartais vos porą serijų, nes yra čia po vienu stogu žmonių, neleidžiančių visą laiką sedėt prie kompo...

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Aš panašiai kaip ir Eisas žiūriu, jeigu geras anime tai sužiūriu per vieną dieną, jeigu mažiau užkabina, tuomet užtrukti galiu nuo kelių dienų iki kelių mėnesiu. Dabartiniu metu labai retas atvėjis, kad visą anime serijalą peržiūrėčiau per vieną dieną, nes beveik visi nauji anime "mala šūdą"

Rašyti komentarą:

• zeke
    replied
    dazniausiai sulaukiu kol turiu laiko visa is karto sukramtyt (jei anime iki 50 seriju)
    bet jei anime nekabina tai po truputi ziurint kaip laiko randu.

Rašyti komentarą:

• Minazuki_
    replied
    dažniausiai, tai priklauso nuo laisvo laiko. Jeigu jo turiu tai galiu nors ir visą naktį žiūrėti, bet patogiausia ~5 ep. per dieną (asmeninė nuomonė )

Rašyti komentarą:

• Anime TV serialas. Per kiek laiko suvalgomas?

Paprastai anime TV serijų gali būti apie 24, esant dviems sezonams dvigubai tiek. Atmetus nežiūrimus endingus ir openingus tai 8-16-22 valandų gryno žiūrėjimo.
    Taigi, mielieji otakai, kaip jūs "valgot" tv serialus. Iš karto viską? Ar dar net ir OVAs tuo pačiu prisėdimu? Ar lėtai, po viena kelias serija per diena?

Jei anime užkabina, mielai sužiūriu viską iš karto, serija po serijos, laukti visai nesinori, kantrybės neturiu ir pan, ir jei dėl to liksiu vieną naktį nemiegojęs, tai yra dzin, bet va turiu pripažinti po tikrai gero ilgo tv serialo vienu kąsniu, dar ilgai lieku apdujęs ir nelabai gaudausi kuriame pasaulyje randuosi. Ne koks efektas darbe.
    Tuo pačiu turiu pastebėjimą jog žiūrint serialą po vieną ar dvi serijas per dieną, jis man atrodo ilgiau trunkantis smagumas, ir pats anime labiau įsimena ir atrodo geroka ilgesnis.
Working...