Anime TV serialas. Per kiek laiko suvalgomas?
Collapse
X
-
labau priklauso nuo animes jeigu gera tai "suvalgau" kuo greiciau jei ne tai ir velkuosi su ta naime kaip sraoge ^^ -
24 ep. anime maždaug per 5-7 dienas, įdomesnį kartais greičiau, nuobodesnį ilgiau...Rašyti komentarą:
-
as darbo dienom per studijas laisvo laiko praktiskai neturiu, na gal tik velai vakare truputi, tai atsigriebiu savaitgali, tada tai jau ziuriu nonstop... taciau vistiek gaunas taip kad suziuriu maziau negu parsisiunciu tai anime dabar turiu metam i priekiPaskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-03-12, 02:18.Rašyti komentarą:
-
Et, pasisekė tiems, kurie turi laiko žiūrėt nors ir po kelis epizodus per dieną. Man tai to laiko oi kaip trūksta, tad žiūriu vos po 3-4 epizodus per savaitę. Bet man netgi įdomiau biškį patempt, jeigu anime geras. O to, kas "neužkabina", nežiūriu išvis.Rašyti komentarą:
-
Per kiek laiko yra, o jo kaip visada mažai...
Tai dažniausiai išeina po 5 epizodus per diena, suryju juos kartu su maistuRašyti komentarą:
-
as katik baigiau spice and the wolf antra sezona ziuret, o perziurejau per sia diena. jeigu buna nuotaika bei ziuriu idomu anime, tai ji perziuriu per diena, jei 12 ar panasiai ep. turi, o jei 24 tai per pusantros dienos... viskas priklauso nuo nusiteikimo pvz.: kartais 24 ep. anime ziuriu istisa savaite, nes jis nebuna labai idomus ar tiesiog nera nuotaikos... nors buvo keli atvejai kada 26 ep anime per diena perziurejau, anksti ryte pradejau, velai vakare baigiauRašyti komentarą:
-
Dažniausiai net jei animas įdomus žiūriu po 4-6 ep į dieną. Na nebent pasitaiko labai labai įdomus, tada gal 10 kokių ištempčiau.Rašyti komentarą:
-
Hmm Nu jeigu 13-26 epu serialas tai paprastai vienu prisedimu suryjamas buna
jeigu uzkabina zinoma ;D
is LM buvau parsiputes visa Gundam dideli packa ten buvo 8 paros gryno ziurejimo tai suejo tas packas man per 10-12 paru apytiksliai
laiko marios kisenese vejai svilpauja tai nera daugiau ka veikt
lieka tik kompasRašyti komentarą:
-
Toks kaip 24 episodu, jei labai idomus, per 2 dienas tikrai sueina. Jei nelabai gal savaite ar 2.
Bet siaip neziuriu keliu anime vienu metu ir stengiuos neuztempt.Rašyti komentarą:
-
Šiandien sukirtau 25 episodus po 24 min.... (wow)(na kadangi laisvadienis) ~~ buvo labai įdomu , bet gailiuosi... nes plyšta galva... rytoj atsikėlusi su plyštančia galva ir raudonuojančiom akim galvosiu: "daugiau taip niekada nedarysiu... daugiau niekada nežiūrėsiu anime..."... šiaip užtenka pilnai 2~4 ep. per dieną...Rašyti komentarą:
-
Tikrai daug nuo anime priklauso. Pvz Berser ziurejau po ~3serijas per diena, Death Note ir Code Geass po ~7=/
Ghost Hound po 1 serija vakare,( specialei,kadilgesniam laikui pakaktu, bet tam tenka laisva laika dar kazka "valgyt" )Rašyti komentarą:
-
Priklausomai nuo anime, jeigu labai idomus, tai pvz CodeGeass suziurejau abu sezonus per kelias dienas, visa diena sedejau ir ziurejau. O jei nelabai anime idomus, bet ir ne toks nuobodus kad mesciau, tai po kelias serijas per diena. Mazdaug 3 ar 5.Rašyti komentarą:
-
Priklausomai koks anime tiesa sakant Pvz death note suziurejau per 2 dienas berods ;D bt cia buvo vienas is pirmuju anime o seip dabar tai i savaite paziuriu 4-5 ep.
btw Op ir endingus laaaabai retai ziuriu irgiRašyti komentarą:
-
hm tokia iš manęs žiūrėtoja bet.. manau daugiausia nuo laiko priklauso. o šeip žiūriu tiek kiek norisi. jei jau užkabina - neduok Dieve neatitrauksi. kartais pažiūriu du ep. nors ir įdomu, mėnesį, dvi savaites net nesijungiu. pastėbėsiu, galiu pradėti žiūrėti nauja anime tik ypatingoj (kaip abibūdint nežinau) nuotaikoj. prastoj ar šeip kažkokioj nuotaikoj negaliu žiūrėt.Rašyti komentarą:
-
Aš kadangi esu "labai didelė anime žiūrėtoja" tai jei pažiūriu 3 ep per diena šokinėju iš laimės : DD Todėl prieš savaitę sumasčiau kad geriau žiūrėsiu OVA : DDRašyti komentarą:
Rašyti komentarą: