jo, lakstau su katana ir dūchinu marozus ;]
Ar imituojate savo mėgstama anime veikėją
Collapse
X
-
O aš lakstau su chalatu, prievartauju merkšias ir renku jas į savo haremą... Blemba spintoj vietos nebeliko kur man sutalpinti likusias mergasComment
-
Šiaip kažko neįmituoju, kadangi dažniausiai išvaizdoje trūksta smulkmenėlės iki tobulybės, o elgesys atrodo pusiau vieno herojaus, pusiau kito
Comment
-
Na imituot tikriausiai nieko neimituoju . Tiktai kartais iš įpročio kai anime perteklius būna truputį gadina kalbą . Pavyzdžiui dažnai vietoj lietuviško "ei!" šūkteliu "oi!" norėdamas atkreipti kienonors dėmesį ir visiems itin keistai atrodo . O kas liečia išvaizdą manau absurdiška imituot kokį veikėja tikrovėj (išškyrus cosplay ). Aišku smulkių idėjų galima pasisemti (galbūt plaukų spalva, ar auskarai ir pnš...), bet su saiku .Comment
-
Nemanau, kad ką nors imituoju (nors nežinau, man iš šono sunku į save žiūrėti...), bet vat vis tiek šalutinių efektų nuo anime yra, ir vienas labai didelis - per vokiečių kalbos pamokas labai painiotis su japonų kalba imu: reikia vokiškai 'bet', o galvoje - 'demo', reikia 'nežinau', o galvoje - 'wakaranai'... ir panašiai... ir taip visą laiką...Comment
-
hmm zinau nemazai anime personazu kurie imituoja mane o ne as juos.. heheheI am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Na taip, japoniški žodžiai - užkrečiama : D
himistu vietoj paslaptis, nani vietoj ką ir panašiai : D
Su klaisoku abu buvom japonmanija užsikrėtę, tai ryte ateinam į mokykla "ohayo gozaimas" arba "Ohayo" ir nusilenki : D
Visi kiti žiūri kaip į dundukus nesupratę, o mes išsišiepę :}
Šiaip būna, kad netyčia "užmeti" kažką netyčia, net nenorėdamas pasakyti ar padaryti... Tiksliai nepasakysiu kokie būna dalyai, nes dabar "gydau" save nuo viso to : DComment
-
Kažkaip labai neteko, bet dažniausiai juokais, o taip tai Justice iš Afro Samurai frazes mėgstu atkartoti, pvz, "This is unfortunately what you have saw this, boy" O šiaip, kam kažką imituoti, individualios asmenybės esame, tegu mūs kopijuoja :PComment
-
Specialiai neimituoju.Bet daznai net pati nepastebiu,kaip sakau "nya","arigato" vietoj "aciu","ohayo" vietoj "labas rytas" ir t.t. =3
Dar buna pradedu elgtis kaip Haruhi Sudzumya (na,neklausau ka man sako kiti,manau kad tik mano nuomone teisinga ir t.t).Arba kazka darau pirstais,kaip Hinata kada sutinka Naruto xDDComment
Comment