aha, vaikai, dar pradekite anime veikejus imituot neuztenka dar mums songoku ir animacijos suzalotu psichiku. nu tiesa buvo laikai kada sedes uz vairo biski Takumi is Initial D imituodavau bet su nauja tacke neberizikuoju, brangi.
Ar imituojate savo mėgstama anime veikėją
Collapse
X
-
Nagi zmones aktyviau ne jau bijot prisipazinti ar aju laikote save per daug izdidziais kad kalbetumet .Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Comment
-
Noreciau, bet siek tiek nerimauji del to kaip kiti gali sureguot...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Visikai tau pritariu del kitu poziurio negali buti arba imituoti ka nori.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Pasitaiko.Daznai sedziu kaip Ryuzaki,ne del to,kad megdziociau,bet
man taip patogu.Gal nuo 6 metu taip sedziu.Aisku ne klaseje.Buvo
toks atvejis kaip tiesiog "tupejau" ant kedes,laikiau ranka suspausta
i kumsti prie burnos ir ziurejau i viena taska...Jo..Awkward...>_>Comment
-
Pati neįmituoju, bet turiu drauge, kuri tiesiog pamišusi dėl anime ir kol pati nepradėjau domėtis nesupratau kokius ten ji žodžius vapalioja kartais ar kodėl taip keistai elgiasi, dabar suprantu, ji stengiesi būti kawaii, o tai taip knisoComment
Comment