Neįsirašau, tik tų anime, kurių tikrai nežadu žiūrėti. Dažniausiai įsirašau, nes laiko lieka vis mažiau peržiūrėjimui, o laisvos vietos diske taip pat nekažinkiek. Šiaip kai ateina vasara ir tenka išvažiuoti į kaimą pas močiutę šienauti, kur ten nėra nei interneto, nei kompiuterio, tai DVD labai praverčia, žinoma tenka vežtis ir kompiuterį. Šiaip mane stebina tas žmonių garantuotas žinojimas, kad bet kada vėl galės parsisiūsti tą anime kurį norės.
Ar persirašot anime?
Collapse
X
-
-
as tai rasaus viska i DVD... ramiau ant sirdies kai zinau kad betkada galesiu pasiziuret kai tik uzsinoresiu xDDDDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Comment
-
praktiškai visi mano anime diskuose reikalas tas, kad aš dar net neperžiūrėjus juos susirašiau, nes kompo atmintis buvo švelniai tariant lieva manau ir toliau taip darysiu net su naujuosu kompu, nes kam be reikalo jį užgrūst
dar draugam po to gali duot, jiem nereikia kankintis siunčiant kaip kaip pats kankinais ieškodamas per dienas kur čia tą vieną ar du epus rast angliškus, o ne ispaniskusComment
-
pas amne 2hdd 1 150gb kitas 1terabaitas (1000gb) tai rasaus i dvd tik labai patikusius anime pvz, onegai teatcher ,hellsing sunabouzu kitus i hdd ir jei atsibosta deleteMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Comment
-
Na aš truputi seno kirpimo esu, kai anais laikais kai anime 24 serijas tekdavo siūstis savaitę, o kokį retesnį dar ir visą mėnesį, tuomet labai brangindavau šį turtą ir būtinai kepdavau CD, kad ir kiek jų daug reikėdavo, nes neduok diev kas nutiktu. Nu to laiko pasikeitė tik laikymo tara - DVD.
Persirašau pačius geriausius, o tai yra visus žiurėtus. HDD vietos nestokoju, kai terabaitais ja skaičiuoju, tik įprotį keistą turiu, juodai dienai viską skaičiuoju, kad internetui staiga dingus, be anime nepalikčiau. Geras anime labiau vertas pamatyti antrą ir n-ajį kartą, nei naujas, nematytas ir prastas, tai dar viena priežastis.👍 1Comment
-
Viską pliekiu į DVD, nes neturiu tiek laiko visiems anime peržiūrėti, kiek parsisiunčiu ar gaunu iš draugų, o vietos kompe gaila. Plius taip labai patogu dalintis anime su kitais.👍 1Comment
Comment