Ar persirašot anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

Neįsirašau, tik tų anime, kurių tikrai nežadu žiūrėti. Dažniausiai įsirašau, nes laiko lieka vis mažiau peržiūrėjimui, o laisvos vietos diske taip pat nekažinkiek. Šiaip kai ateina vasara ir tenka išvažiuoti į kaimą pas močiutę šienauti, kur ten nėra nei interneto, nei kompiuterio, tai DVD labai praverčia, žinoma tenka vežtis ir kompiuterį. Šiaip mane stebina tas žmonių garantuotas žinojimas, kad bet kada vėl galės parsisiūsti tą anime kurį norės.

Comment

• Psichas
      Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
      • 147

as tai rasaus viska i DVD... ramiau ant sirdies kai zinau kad betkada galesiu pasiziuret kai tik uzsinoresiu xDDDD
      the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• SataNa
        Mind Zone

• 2008 02 15
        • 600

jei avi formato, tai persirašau, kad per dvd galėčiau žiūrėt. O dvd tingiu ir brangu man pirkti, tai kad ne visą laiką taip
        Kartoškė

Comment

• sagara sanosuke
          forumo idiotas
          • 2009 04 14
          • 134

Autorius SudЯ_
          Nu jo, bet norint kokį Rurouni Kenshin persirašyt, tai belekiek tų DVD reikėtų.
          As sunaudojau 5 dvd . as i dvd rasau tik tuos anime kurie lb patiko.

Comment

• Red_Elf
            pandų karai :D

• 2009 05 07
            • 1112

praktiškai visi mano anime diskuose reikalas tas, kad aš dar net neperžiūrėjus juos susirašiau, nes kompo atmintis buvo švelniai tariant lieva manau ir toliau taip darysiu net su naujuosu kompu, nes kam be reikalo jį užgrūst
            dar draugam po to gali duot, jiem nereikia kankintis siunčiant kaip kaip pats kankinais ieškodamas per dienas kur čia tą vieną ar du epus rast angliškus, o ne ispaniskus

Comment

• amidau
              ☣☠☣

• 2007 04 25
              • 1384

Neatsimenu kada paskutinį kart rašiau ką nors į dvd, seniau rašydavau kiekvieną parsisiųsta anime, bet dabar supratau kad vistiek antrą kartą labai retai ką nors žiūriu, tai tiesiog nebe apsimoka, o ir vietos kompe daugiau turiu tai ten laikau...

Comment

• xixixi
                Naujokas
                • 2009 08 30
                • 14

nesirasau, pasiziuri 1 kart ir gana ^^
                sigpic
                geriausios sypseneles

Comment

• xipzo
                  I hate IDIOTS

• 2009 04 16
                  • 224

pas amne 2hdd 1 150gb kitas 1terabaitas (1000gb) tai rasaus i dvd tik labai patikusius anime pvz, onegai teatcher ,hellsing sunabouzu kitus i hdd ir jei atsibosta delete
                  My Anime List <---
                  Waiting for Peacefull summer...

Comment

• Idechi
                    Wakaranai

• 2008 10 21
                    • 193

1 kilogramas anime greitai bus

Comment

• zhmogeliukas
                      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                      • 722

Kažkada rašdavausi totaliai viską į diskus, tai prisikaupę daug, o dabar nebeįrašinėju. Nebent kas nors labai patinka ir gaila tiesiog ištrinti~

Comment

• Jin
                        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                        • 242

Persirašau tuos kurie tirkai patiko arba kuriuos kur nors nešiuos/rodysiu kitiems. Šeip pas mane Pc vietos vos 80GB nelabai iena man ju kaupt, kad ir kaip skauda širdį tenka trint

Comment

• Eisas Kuperis
                          Simintis Sun

• 2006 01 25
                          • 355

Na aš truputi seno kirpimo esu, kai anais laikais kai anime 24 serijas tekdavo siūstis savaitę, o kokį retesnį dar ir visą mėnesį, tuomet labai brangindavau šį turtą ir būtinai kepdavau CD, kad ir kiek jų daug reikėdavo, nes neduok diev kas nutiktu. Nu to laiko pasikeitė tik laikymo tara - DVD.
                          Persirašau pačius geriausius, o tai yra visus žiurėtus. HDD vietos nestokoju, kai terabaitais ja skaičiuoju, tik įprotį keistą turiu, juodai dienai viską skaičiuoju, kad internetui staiga dingus, be anime nepalikčiau. Geras anime labiau vertas pamatyti antrą ir n-ajį kartą, nei naujas, nematytas ir prastas, tai dar viena priežastis.

Comment

• dariussst
                            Lavris-neišmanelis
                            • 2009 01 05
                            • 40

tu kurie man geri ir kadanors vel norisi paziuret tuos perasau o kurie seip yra nelb norisi perasyt tuos trinu

Kas iš Klaipėdos parasykit man jei esat mėgėjai anime

Comment

• Kea
                              Rašytojas

• 2008 10 06
                              • 203

Viską pliekiu į DVD, nes neturiu tiek laiko visiems anime peržiūrėti, kiek parsisiunčiu ar gaunu iš draugų, o vietos kompe gaila. Plius taip labai patogu dalintis anime su kitais.

MyAnimeList

Comment

• ciombiukas
                                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                                • 463

man patinka persirasyti nes po kiek laiko tai vel norisi paziureti

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...