Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gal keista tema, bet man iškilo klausimas, kadangi tie anime tikri nemažai užima, ar verta juos persirašyt į DVD (tam prireiktų daug laikmenų), ar visgi peržiūrėjus, trinti iš PC... (?).
Trinu jei nieko gero, bet va tarkim kokį geresnį (Byousoku 5cm) pasilieku, tik problema jog pas mane 150gb, ne ką ir prikaupsi, o ir pc pradeda lagint kai pilni diskai, tenka trynt :] O rašyt nerašau, gi bet kada gali parsisiųst.
Aš pažiūriu ir sėsė į DVD įrašo.
Man labiau patinka turėti tą anime negu, kad pažiūrėti ir mest lauk iš pc.
Gal kada užeis noras dar kartelį pažiūrėti.
Kai tik pradejau ziuret anime, tai irasynejau. Nedgi Naruto 220 seriju irasiau 3 kartus Pirma karta i lievus dvd, antra karta diskus subraize kaikas >..< Trecia karta good. Poto dar kelis irasiau ir viskas, neirasinejau, tuo labiau daug anime tuo metu ziurejau kur buvo vien 100+ seriju, o i lievus diskus irasynet neapsimoka, reikia i koki verbatim, tdk ar pns. Tai brangokai iseina Dabar tai laptopas, 250gb tik ( nors ant kito pc dar maziau buvo, nes senas xD ) tai issaugau tik reikalingus. Ispradziu visus palieku, bet kai vietos reik tai trinu. Palieku tik tuos kurios labai sunku buvo atsisiust - savaitemis siunciaus del seederiu nebuvimo. Tokiu dabar isvis kazin ar rasi su seedais jai pries kokius metus ar anksciau biski jau nebuvo.. xD
Comment