as per siaubo filmus zvengiu kai mano sese baidos
Ar esate kada nors matę baisų anime ?
Collapse
X
-
Kiekvieno siaubo suvokimas yra vis kitoks. Kas vieniems juokinga kitiems baime sukelia ir antraip. Na o man baisiausias,ziauriausias,slyksciausias buvo... School Days(net jiegu antra karta ziureti jam neuztenka). Bet siaip tai viskas priklauso nuo tavo psichologinio pasirosimo(mano nuomone).Comment
-
Nežinau, neteko man kažkaip užtikt baisaus anime... kraupių yra tikrai daug (piešimo, idiotizmo prasme) apskritai, nematau nieko baisaus kraujyje, nutrauktose galūnėse ir pan (ak ta biologija), man nelabai ir siaubo filmų baisių yra:rolleyes:Paskutinis pakeitimas nuo Red_Elf; 2009-10-11, 02:17.Comment
-
as ziurejau Ghost Hunt naktimis atostogu metu kadangi gyvenu vienas taigi tamsa, tyla ir nuotaika pagavo mane gan neblogai (siaubui). tiesa kita diena/nakti to isgauti nepavyko na tokiu dalyku nesukontroliuosi kaip nusiteikimas ir pan.. bet ta nakti perziuretas, su pertraukom nuo siaubo atsikvepti, nemazas gabalas to anime iki siol paliko ispudi kaip baisiausias kada nors matytas anime.. kartais zmogui isgasdinti reikia labai nedaug tereikia tik isijausti ir daznai netgi kuo daugiau efektu ir pan stuff tuo maziau zmogus to issigasta. ir gore bent jau man nera siaubas.. tai daugiau slykstus, ziaurus dalykas..Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-10-14, 12:22.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Bent jau man Ghost Hound vietomis baisokas buvo. Gal dėl garsų. Jei gerai pamenu, tai tam išdžiūvusiam ežere prie užtvankos toks pastatas stovėjo tai kelios scenos nemalonios buvo.
Elfen Lied dar buvo, bet ne baisus o šokiravo žiaurumu (ką žmonės painioja su siaubu).
Ir šeip visi psichologiniai, mindf**k anime turėtų tikti.
O šeip svarbiausia kad būtų dusinanti atmosfera ir giliai į smegenis kalantys garsai. Ir nuotaika žiūrint svarbu.Who turned life on "repeat" ?Comment
-
Higurshi no nako koro ni ir elfen lied,na bent jau higurashi tai tikrai kraupus.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Comment
Comment