Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
siaubo filmu labai nemegstu, o ten buvo tokiu momentu, kaip pvz griebia koks vaiduoklis uz kojos ir t.t. o dar ziurejau viena budama nakti, tai labai nejauku pabaigiau ziuret kita diena
Neteko tikrai matyti baisaus anime. Abejoju ar yra toks anime kuris priverstų nemiegoti.
P.s. Man asmeniškai japoniška pagieža pasirodė lėkšta ir net gi nuobodi..
Turbūt vieninteliai mano matyti "siaubo" žanro anime buvo Blood: The Last Vampire ir hellsingas. Nors man jie didelio siaubo ir nesukėlė
Autorius Soulless
Neteko tikrai matyti baisaus anime. Abejoju ar yra toks anime kuris priverstų nemiegoti.
P.s. Man asmeniškai japoniška pagieža pasirodė lėkšta ir net gi nuobodi..
Hmmm.. čia kone vienas mėgstamiausių mano filmų.
Paskutinis pakeitimas nuo Rikka; 2009-07-12, 22:53.
Deja nesu mates jokiu baisiu gal kad neziuriu daug siaubo zanro?. Seip nemanau kad galima issigast piestiniu ''pabaisu''. Nors tikru siaubo filmu bijau net ziuret (skambutis paziurejau 15 min iki tol kol rado ''kazka'' spintoj omfg ... i fail... ) nenoriu net prisimint ;D
Nebus baisaus anime manau niekad , nebent 3D srities kanors sukurs , o is piestiniu tai nemanau, aks gali issigasti pvz pagiezos piestos? geriau filma ziureti privercia bent soktelt viena karta per visa filma
Comment