gal truputuka Berserk endingas ir gal čiut čiut Requiem from the Darkness
Ar esate kada nors matę baisų anime ?
Collapse
X
-
Iškart pagalvojau apie Ghost Hound, čia labai gerai įsipaišė visi tie iškraipyti garsai, kažkokie balsai kalbantis per įvairius trukdžius. Iš matytų 100 stories turbūt drąsiausiai dėčiau prie horror, atmosferinis ir sunkiai su kuo nors palyginamas anime, gan specifinis piešimas labai gerai susižiūri ir tokiam žanrui puikiai tinka. Ir pagalvojus norisi paminėti Monster, vis gi čia tas vadinamasis horror subtilesnis, ai, nu ir apskritai čia gi išvis neprilygstamas anime, jau vien ko verta veiksmo vieta. Vat endinge lakstantis padaras man tikrai buvo baisus.Comment
-
Portrait de Petit Cossette, Pet Shop of Horrors, o siaip tai ziurint ka jus laikot siaubu nes gera mistika daznai isgasdina labiau, nei visokios mesmalesComment
-
Horror gali būti tiek faggy "oh shi- dats a fakken shadow ovah dere... *FLASH* A MONSTER!!" (tipiniai "momentiniai" horror'ai) arba gore-ish. Tiek praktiškai, tiek teoriškai toks žanras yra...
Tikriausiai tavo manymu tikri horror'ai tik ir yra tie "momentiniai" kur siekiama išgasdinti kažkuo netikėto...
Gore prisiskiria prie Horror'o, beje~Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-07-05, 16:42.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
man biski toks baisu buvo texhnolyze, pati pradzia ten kaip tada kaip agrindinis herojus netenka rankos ir kojos. ne tai kad buvo baisu, bet jo jausmai, skausmas taip nupiestas gana baisiai, perteikta taip kad atrodo gali pajust ka jis isgyvena tuo momentu..Comment
-
Comment
-
as pati asmeniskai dar nesu maciusi, tokio anime po kurio negaleciau miegot ar panasiai kad kazkas siektiek kraupesnio tai gal butu - Higurashi no naku koro ni.. ir tai tik poroi vietu ;D
bet butu tikrai idomu toki paziuret ^^ po kurio kaip po japoniskos pagiezos versijos, bijotum praeit pro savo palepe, o ka jau kalbet kad negaletum uzmigt ;DDDComment
-
Higurashi no naku koro ni. Pirmo sezono pirma istorija, ir dar kazkuri vieta. Jo man baisu ir kraupu kai neuzaugos su peiliu save pjaustos :sick:
Bet cia tik itampa buvo, o vat tokiu anime per kuriuos siktum i kelnes tai neee.
P.S gal tuo paciu kanors panasaus pasiulytumet?and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
Comment