Pasikeitė gan labai mano gyvenimą . Kadangi gyvenu kaime tai nėra ką veikti turiu daug laisvo laiko nors čia keistas pasiteisinimas ,nes esu pesimistas matau kiekvienoje galimybėje trukumą + intravertas nelabai mėgstantis bendrauti ,bet toks jau mano charakteris. Tai va geiminau grajinau tf2 cod4 ir cs ,bet viena diena supykau ir viska ištryniau po keliu savaičių vėl parsisiunčiau ,bet vėl viską ištryniau ir staiga į galva šovė mintis prisiminiau Naruta kai per LNK žiūrėdavau labai patiko ,bet kažkaip nevisą parodė tai per google susiradau senas serijas ir peržiūrėjau visą su lietuvišku įgarsinimu po to ieškojau dar ir atradau animeworld.lt tinklapi visa Naruta pagautas smalsumo peržiūrėjau su subais iš pradžių atrodė keistai ,bet pripratau nuo to laiko išsisukau į anime . Gyvenimas tapo visai kitokiu pradėjau kitaip vertinti žmonės supratau ,kad visi turi principus ir laikosi jų ko kažkas jų nesutrypia ,bet tai tik mano nuomone gan kvaila . Pagerėjo mano vaizduotė galvoju pradėt piešt ,bet labai tyngiu tai gal savo vizijas pasiliksiu kitam laikui. Dar pradėjau galvoti apie tokius dalykus apie kokius , net nesusimastydavau. LM krentu į didelį minusą ,nes noriu žiūrėti anime geresnės kokybės reikės vip'a pirkt . Anime kažkaip traukia lauk iš manęs depresija , gyvenimas tapo ne tik juodu ir baltu ,bet atsirado dar kitokiu spalvų. Daugiau praleidžiu laiko prie pc nors nesigailiu to. Galvoju pradėsiu mokintis japonų kalbą ir paliksiu Lietuvą ,bet man tikrai valios neužtektų išmokti tos kalbos net anglų gerai nemoku . Pradėjau šiek tie domėtis Japonijos kultūra ,bet nedaug . Tikiuosi ,kad anime man neatsibos kaip kiti dalykai ir ne taps tik laisvalaikio praleidimu.
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Collapse
X
-
Yeah nežmogiškai pakeistas gyvenimas. Savaitgaliais vien anime ir tegyvenu
Mokykloj per pamokas paišalioju anime veidelius ar kitokius anime niekučius.
Namie pilna anime dvd diskų, kurie buvo inrašyti iš kompo.
Kiekviena diena atsiranda vis daugiau bendraminčių dėl animes ir taip pat draugų
Nu ir šiaip, kažkoks tai laiko praleidimo būdas ir gan neblogas~Comment
-
asmeniskai ne tik ziuriu anime,bet ir domiuosi rytu kultura,ji kur kar spalvingesne,turinti gilesnes saknis... ziurint anime gyvenimas nepasikeite,taciau tai tapo tarsi papildoma veikla prie kompiuterio laisvalaikio metu,tai tarsi mazas virusas kuris pagauna ir ytraukiaComment
-
Seniau kai nežiurėdavau anime ir apie tai nesidomėdavau būdavau dažnai paskendęs depresijoje arba vienintėlės mintis kurios ateidavo į galvą būdavo apie gyvenimo prasmę ir dar daug panašaus filosofinio šlamšto kuris trumpina gyvenimą. Anime man padeda gyventi. Tiesa pasakius aš priklausomas. Pasikeičiau aš visas. Absoliučiai visas.Jei pasimetei savyje, nežinai gyvenimo prasmės ir net nežinai kam vis dar gyveni - sveikas atvykęs į mano pasaulį.
Comment
-
Na mano gyvenima pakeite tai ,kad vos pradejau ziuret anime tai ir visi draugai is paskos pradejo ziuret. Na bet aisku daug daugiau laiko prie pc praleidziu, gyvenimas sviesesnis pasidare. Pradejes ziureti anime vis gaunu nauju ideju, ikvepimu savo mangos siuzetui. Na nauju draugu nesusiradu nes nedalivauju anime cosplay ar kitur kur galima butu susirasti ju. Bet is esmes tai labai pakeite. LabaiComment
Comment