Paskutiniu metu anime visiškai neįtakoja mano gyvenimo. Turiu begalę jų HDD, tačiau niekaip neprisiruošiu žiūrėti. Gal jau išaugau iš pantsu ir bras liūties... Arba tiesiog kultūra ritasi žemyn, kartu į dugną tempdamasi ir auditoriją. Kaip Holivudo šlamštą mečiau žiūrėti, matyt tas pats bus ir su anime. Dramos vaikiškos, komedijos vulgarios ir lėkštos, teliks manga
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Collapse
X
-
Paskutiniu metu anime visiškai neįtakoja mano gyvenimo. Turiu begalę jų HDD, tačiau niekaip neprisiruošiu žiūrėti. Gal jau išaugau iš pantsu ir bras liūties... Arba tiesiog kultūra ritasi žemyn, kartu į dugną tempdamasi ir auditoriją. Kaip Holivudo šlamštą mečiau žiūrėti, matyt tas pats bus ir su anime. Dramos vaikiškos, komedijos vulgarios ir lėkštos, teliks manga👍 1Comment
-
XD Kai pradejo rodyti anime, mokykloj pradejom pirkti visokias korteles, kepsus , lipdukus - kaip kokie pinigai buvo tarp musu atskiroj mini respublikoj ;D Na ir zinoma budavo kova del kokiu kortukiu su favoritu atvaizdais - kai is manes 2 kartus nukniso persirengimo kambaryje Digimon, YU GI OH kortu kalades blin ...... ;/ , veliau mano 2 draugams sudegino mamos kortas ;D nes atsikalbinejo XD- nusprendem persipiesineti, nes pc turedavo tik isrinktieji,o badaut ir taupyt atsibodo ;D Taigi nuo to luzio mano gyvenimas pasuko link meno puses - per goduma ;D Tapau komunikabilesne, nes tekdavo moket ikalbeti kitus duoti savo lobi keliom dienom ;D O veliau, net pakeite mano religija ir sovokima apie pasauli - psichologiniai anime na dar veiksmo ;D Taigi JEI NE ANIME BUCIAU STOJUSI I POLICIJA, APLINKOSAUGA AR PASIENIO SAUGOT - tai planavau iki desimtos klases del geros algos, kysiu ir idomaus darbo ;D nes iki tol nezinojau jog ne piniguose laime ;DPaskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2010-11-10, 20:14.Comment
-
Prituriu armiui, pastaruoju metu pradejo leisti visiska bullshit'a. I metus po 1 ~ 3 max gerus anime. Siemet isvis viskuom nusivyliau. H.O.T.D tiek lauktas visiskai nuvyle, king of thorn is vis kazkur dingo paslaptyje tik va vienas siu metu anime man labai ptiko tai yra rainbow.Comment
-
Pradėjau anime žiūrėt nuo 11 ir tuo didžiuojuos bet pritariu kas buvo ankščiau čia jau parašyta. Dbr labai jau daug vulgarių ecchi, jau papai per gerklę lenda, net numušą norą žiūrėt :/http://eglucy.deviantart.com/ <--- mano Deviantart'as
http://www.facebook.com/pages/DAUPE/...2630101?ref=ts tapk musu fanu Facebook'eComment
-
Jo man ir buvo idomu kaip jis ta padare ir dar noreciau ta sasiuvinuka turetiComment
-
Mano gyvenimas nepasikeite tik kad kai kurie anime pamokantys kaip geriau elgtis ir pns.
p.s. mano fantazija tai visada buvo laki nereikia nei anime ziureti ;DComment
-
hmm... Na, pradejau suprasti, kad tai ka iki tol ziurejau (western animation daugiausia) buvo daug kvailesni negu man atrode is pradziu ir tai, kad japonai sukure geras, idomias, pamokancias istorijas, kuriomis galejo megautis bene bet kas . Po to net nebandziau grizti prie amerikieciu kurybos, for obvious reasons ...
Vienas tikrai geras pozymis - pagaliau prisiverciau mokytis piestiPower. Style. Control.Comment
-
Hm. Pradėjau daugiau sėdėti prie pc. Čia pradžiai. O šiaip, nelabai kas ir pasikeitė. Draugų visada kaip turėjau daug, taip ir turiu. Į miestą dažnai išeidavau ir išeinu. Visada maištavau prieš viską, taip ir dabar darau. Nieko naujo. Na, nebent anime truputį manyje atskleidė gėrio :]O kas sakė, kad tie ,kur psichiatrinėse gyvena, yra kvaili...Comment
Comment