Gyvenimas tapo spalvingesnis, mano vidinį pasaulį papildė ne tik Warcraft ir Doom padarai, bet ir anime veikėjai, pradėjau labai sirgti, nes nekenčiu, kai laiminga ecchi comedy pabaiga mane palieka durnelio vietoje. Be to, pats panorau sukurti keletą projektų ir būti tuo akmeniu, kuris išjudintų man patinkančių anime pratęsimus.
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Collapse
X
-
👍 4Comment
-
Pacio gyvenimo nepakeite, tiesiog retkarciais praskaidrina nuotaika naivus personazai, suteikia optimizmo. Kalbant apie rimtesnius anime, tai jie buna arba siurealistiniai arba per daug pesimistiski, paziuri ir pamirsti. Manau atsirenkame kiekvienas to ko ieskome, nesvarbu ar tai anime ar siaip filmas. Nustebau kad kazkieno gyvenima gali itakoti anime. Kvepia paranoja.Comment
-
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Na susirdau draugu kurie domisi anime ,beveik pamiršau kas yra telikas,pradėjau bandyt kurti amv nes mane tai sudomino,vaikštau i anime peržiūras ir dar pradėjau cosplayint gyvenimas truputi pasikeitė tikrai. ^_^ liko tik japonų kalba išmokt kad nelaukt anime su subtitrais ^_^Comment
-
Pasikeitė hmmm...
Na daugiau laiko praleidžiu prie kompiuterio 2-3h per dieną, bet dabartis kompiuteris yra tik anime peržiūroms. Atradau daug puikios muzikos. Anime įneša daugiau nestandartinių sprendimų, nuotaikų. Kasdienybė pas mane tikrai liūdnoka... Ryte treniruotė, per pietus darbas-hobis, vakare treniruotė + anime.
Giedrius.Comment
-
Na, aš irgi prie televizoriaus mažiau sedėt pradėjau, bet tada okupavau pc, o tai dar prasčiau. Pradėjau kurti amv ir mane užvaldė youtube. Ten susikuriau acc ir ieškojau bendraminčių. Nu žodžiu, pradėjau nebekontroliuoti savo laiko prie pc. Ir taip gavosi, kad anime yra viena pagrindinių priežasčių, privertusių mane (nors ir nelabai tiesiogiai) tapti priklausomai nuo pc.Comment
-
Pirmiausia - pasikeite
Tapau drasesne galbut, nebebijau reiksti savo nuomones.. ir apskritai kai kurie anime tikrai pamoko, todel ismokau kovot su savo problemomis ziurint anime
Be abejo! Vaizduote tapo lakesne. Tas "vaizduotes lakumas" pasireiske piesimu. Emiau piesti....kitaip nei kazkada ir kiti eme vertinti mane geriau. ir emiau dazniau galvoti.....nors pastebejau, kad man tai kenkia bet dziaugiuosiComment
Comment