Na gyvenimas lb nepasikeite. Tiesiog db man pc skirtas ne tik l2 lost. ;D ir dar, pradejau japonu kalbos siek tiek mokytis
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Collapse
X
-
-
Uch! mano gyvenimas LABAI ! pasikeite , tada, kai buvau 13m.paprasta mergaite, as atejau i 7 kl.(buvau naujoke, atsimenu dar klausydavausi Yvos ,net iki dabar geda xD ) beveik nebendravau su niekuom, tik prie manes lisdavo tokios 2 ikyrios merginos po metu net nepastebejau, kaip su jom susidraugavau ir pradejau dometis vienos merginos draugu ,nes ji lb daug apie ji kalbedavo ... Tas 'niam' Vaikinas dave, tai mano draugei anime FMA, kuri poto dave man , as ji paziurejau , ji dar atneshdavo , as ir vel ziuredavau , tada prasidejo visokie ecchi , killing stuff ,kaip hellsing , green green , girls bravo, maburaho ir kt. anime , ant tiekos susidomejau tuo anime jog , kai ivede intika pradejau ieskoti anime saitu, kuriuose galeciau ziureti juos, nes tingedavau siustis xD ir db tingiu. Tada oficialiai susipazinau su tuo 'niam' vaikinu , mes susirasinejom, bendravom, tapom gerais draugais ir bla bla .. jis dave man viena saita kuriame buvo ivairus judanys pic nuo kuriu negalejau atitraukti akiu - vadinos hentai pic.(taip ir susigadinau regejima) nuo to priejau iki Yaoi. Pradejau ziureti visokius Yaoi anime , nuo to perejau i Yuri .. tie abu atsibodo tada jau pradejau rimta hentai perziura ^^' iki siol ziuriu hentai .. Ziurejau daug ir ivairaus zanro anime . Savaime pradejau dometis ir manga , japonija , cosplay, j-music ir t.t. susiradau daug pazistamu. Del anime tapau linksmesne ir bukesne, bet kartu ir kerstingesne , susikuriau savyje " another evil me" , del hentai'ju tapau iskypusi bisexuale ... beto hentai'jai mane veikia negatyviai , but i like it >: D
P.S. sr jei nusisnekejau ...👍 1Comment
-
paskutinis anime poveikis man: isvaizda! vienas cosplay personazas reikalavo apsiaut ilgus kerzus ir nusizert plaukus ^^ patiko kerzai, patiko trumpi plaukai, o taip tai buvau anksciau pilka pele, bijodavau kaip norts issiskirti sie pasikeitimai ikvepe man daugiau drasos ir pasitikejimo savimi xDsemashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Na ka... Pirma kas tikrai pasikeite tai tas, kad beveik visas laisvas laikas yra skiriamas animei ar mangai. antras dalykas kuo pasikeite mano gyvenimas tai, kad zmones, kurie nesidomi Japonija, anime, manga, cosplay, visokiu j-stuff, yra uzknisti mano kalbomis apie tai, bet kazkodel vis vien islieka mano draugais ;DDD Trecias dalykas ka anime (ir visa kita) pakeite mano gyvenima - tapau labiau pasitikinti savimi, nes radau nauju fainu zmoniu, su kuriais galiu non stop ka nors sneket tom temom ir nesijaust ziauriai freakiskai ;DDDDComment
-
Pats gyvenimas nepakito xD. Kaip ir bendraudavau su savo draugais taip tebebendrauju, kiek sėdėdavau prie PC tiek ir tebesėdžiu, nei daugiau nei mažiau ^^Paskutinis pakeitimas nuo midtress; 2011-04-09, 22:00.Don't be reckless with other people's hearts. Don't put up with people who are reckless with yours.Comment
-
Comment
-
Zinoma , prisidejo dar vienas hobis , is kurio veliau issivyste noras moketi piesti , tai pradejau ir piest =) . Prie kompo sedziu manau tiek pat, bet pasikeite veikla kuria uzsiemu sededamas. Is principo , anime pakeite ta dali gyvenimo, kurios dar nebuvau uzpyldes ...Power. Style. Control.Comment
-
Gyvenimas pasikeite tikrai lb smarkiai . Po anime pradejau klausyt Japoniska muzika , ziuret japoniskus filmus , netgi viena seriala maciau (Oh! My Girl!!) , pradejau dometis Japonu kultura , kalba . Dabar skiriu Japonu , Kinu ir Korijeciu kalbas . Dar pradejau gerti zalia arbata ( iki tol paprasta joda , vaisine geriau ). Taipat turejau du Bonsai medukus .Visa tai ka dariau anksciau viskas su japoniskejo .
O pati Anime man gyvenima parode kitom spalvom , prisimines koki anime arba personaza sunkiu momentu gaunu stiprybes ir drasos .
Viskas pasikeite tikrai lb smarkiai , nezinau koks as db buciau jeigu nebuciau uzsikabines ant to Full metal alchemist , (kuri pirmas 4 serijas parode LNK ir dropino , tada ejau i tuo metu neuzbaninta VEOH ziuret ) . Anime nera man paprastas laisvo laiko praleidimas , tai Hobis kuris pakeite mano gyvenima .Comment
Comment