Na sukūriau šia gija, nes man buvo įdomu kaip pasikeitė jūsų gyvenimas pradėjus žiūrėt anime... Na mono gyvenimas beveik nepasikeitė, tik, kad daugiau laiko praleidžiu prie PC...
Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas, pradėjus žiūrėti anime?
Collapse
X
-
Na irgi daugiau leidziu laiko prie pc,bet susiradau nauju draugu.supervertejau >> ir pasaulis kitom spalvom nusvito D taipat kazkiek japonu mokiaus.kas antras zodis kawaii DComment
-
Autorius MetekoAm, anime ziuriu kaip nera ka veikti, nebent tas anime labai idomus.
Na, o mano gyvenimas gerokai pasikeitė. Gerokai praplėčiau pažįstamų ratą, susiradau naujos veiklos susijusios su anime ir savaime aišku, praleidžiu kur kas daugiau laiko prie kompiuterio. Beje, pradėjus žiūrėt ir domėtis anime bei japonų kultūra pakeičiau požiūrį į gyvenimą. Na, galbūt šiek tiek nukentėjo ir mano charakteris.Comment
-
Na nuo ko gi čia pradėti, kaip ir visi sako ''pradėjau leisti daugiau laiko prie pc '' , na ką gi mano laikas prie pc nepasikeitė tik dabar gal vietoj to , kad pažaisčiau kokia šaudykle, kas kartas nuo karto yra įdomu, aš pažiūriu anime ir tiesa sakant anime pakeitė ne mano gyvenimą o labiau suvokimą. Taigi nuo tada kai pradėjau žiūrėti anime gyvenimas nepasikeitė, tik pradėjau gal labiau suprasti, įsigilinęs į visas tas anime istorijas, kas yra geriau na ir panašiai...
p.s anime daro tikrai didele įtaką mūsų gyvenimui, galime laukti permainų.
Sorry už tokį postą, jei kam nusibodo skaityti.Comment
-
Pradejus ziuret anime pradejo naktim kavai merginos ir vampyrai sapnuotis x} , prie pc daugiau laiko praleidziu , harda greiciau pripildau ir alaus maziau begeriu x{My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Sapnai pasidare materialesni ir spalvingesni, ir siaip gyvenime kitoks skonis atsirado, susiradau daug nauju draugu, uzsikreciau noru mokytis japonu kalba ir panasiai salutinis poveikis: su otaku rasti kalba tapo lengviau negu su "paprastu mirtinguoju"Comment
-
Gyvenimas pasidare idomesnis , spalvingesnis ,jausmingesnis ir beto susiradau daug nauju draugu kurie taip pat ziuri anime ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Pasikeite tuo, kad anime tapo dalele manes, jei taip galima pasakyt. Be to pradejau labiau viskuo dometis.Comment
Comment