Kodėl žiūrite anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Soulless
    Naujokas

• 2009 06 18
    • 25

Žiūriu , nes su tuo užaugau, nes ten gali atsiriboti nuo rutinos. Esu itin išrankus žmogus todėl negaliu pasigirti labai ilgu sąrašu peržiūrėtų anime, bet jeigu tenka užsikabinti ant ko nors tai dažniausiai atitinka mano sielos būsena ir tas anime nebūna numetamas "Belekur" dažnai juos peržiūrinėju. Iš esmės esu gal labiau flimų bei mangos mėgėja , bet nevengiu gerų anime vakarais su arbata. Tiek iš manęs .

Comment

• shigofumii
      cruel man
      • 2008 07 05
      • 137

Pradejau anime ziureti seniai tai ir uzkabino,esu 18 metu ziuriu jau 4 metus ,anime renkuos pagal aprasymus ir zanrus ir dazniausiai pataikau .O siaip ziuredamas anime daug fainiau prastumiu laika negu eidamas gerti kur nors taip darydamas visai atpratau del to anime mane ir veza.
      Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• Nessel
        Teh wankah
        • 2009 10 17
        • 11

Žiūriu anime maždaug metus. Pradžioj buvo tokia banga, kad beveik nieko neveikiau tik anime žiūrėjau ir labai visą veiksmą įsijautęs buvau. Pakankamai (bent jau man) prisižiūrėjau ir dingo ta aistra... Padariau pertrauką ir dabar prie progos pažiūriu. Tik dabar nekemšu, o mėgaujuos. Toks neblogas ir nebrangus (piratavimo amžiuj) laisvalaikio leidimo būdas.
        Who turned life on "repeat" ?

Comment

• Toxiz
          Naujokas

• 2009 10 25
          • 13

Patinka tai ziuriu ;D smagu pasijuokt ar seip isijaust i ta visa veiksma

Comment

• RayYuka
            Paraamnestical

• 2009 11 02
            • 206

Žiūriu anime nuo pat vaikystės. pirmasis (kuri prisimenu esu žiūrėjęs)patraukęs mano dėmėsį -Dragon Ball (abidvi dalys)... Kuo daugiau anime mačiau tuo daugiau ir norėjau pamatyti...(nors ir daug aš tikrai nemačiau...)
            Man anime niekada neatsibosta, nes skirtingas kūrinys nuneša mane į skirtingą pasauly... Am I watching anime cause I hate reality?
            Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Aliyah
              Stebėsiu

• 2009 10 15
              • 66

Mane anime traukia dėl patrauklių siužetų, charakterių.
              Labiausiai patinka kai būna visko mišinys - ir dramos, comedy, romance,
              action, ecchi, fantasy ir tt.
              Kuo daugiau žanrų maišyta, tuo smagiau žiūrėt.
              life's a bitch and then you die .

Comment

• didiana
                Hmm...
                • 2009 01 06
                • 43

Nes jau koktu nuo tu amerikietisku filmu...
                Spoileris:
                Hmm jei neturi ką pasakyti... tai geriau patylėk?

Comment

• Kuroi Tsubasa
                  Department of Inquisition

• 2009 09 09
                  • 391

Nes anime tarpe yra tikrai lb išskirtiniu kuriniu, kuriuos drasiai gali pavadinti menu, be to gyvenimas be isgalvotu pasauliu butu toli grazu ne toks idomus...
                  No one can restrain me with logic

Comment

Working...